Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
Ejjjhhh ja da vas ostavim, NEMA ŠANSE.Nego ljudi malo sam se bio povukao u sebe, razmisljao sam o nekim ljudima koji su mi se predstavljali drugovi, pazite mozda jesu oni meni drugovi a ja to nisam prepoznao ili.......
Ja ynam da ja vas ne bih bez razloga ostavio i to ne bih nikada uradio.Ja znam da ste vi dio mog zivota, ljudi i osobe koje razumiju da poslusaju, da daju savjet itd,itd.
Ja vas istinski volim, postujem i cijenim.Hvala vam od srca svima i ne zaboravite ja sam tu.
Ja ynam da ja vas ne bih bez razloga ostavio i to ne bih nikada uradio.Ja znam da ste vi dio mog zivota, ljudi i osobe koje razumiju da poslusaju, da daju savjet itd,itd.
Ja vas istinski volim, postujem i cijenim.Hvala vam od srca svima i ne zaboravite ja sam tu.
Sa kompom nije nista,pare nemam,automacki nemam ni komp treba negde da skrpim 50-60 evra za nov hard ,raspistite konkurs za dobrovoljni prilog heeheehehe
i ne verujum da cu ga skoro popraviti...ma glupo mi da vam pricam o nemastini...Pozdrav kisss svima

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Cao svima! Ja upravo pijem kavu, citam novine, biti cu jos malo na poslu pa sam slobodna. Idem trositi pare, kupiti cizme i torbu, da se nagradim, zasto ne bi? Radim ko blesava, sa terapijom je sve u redu, uz 14 sati na poslu opet stignem skuhati i brinuti se za kucu pa je stoga u redu i nagraditi se, jel tako?
Zvrky, dok ne sklepas pare, Dangubice, koristi mamin kompjuter, sigurno joj nece smetati ako si na njemu sat-dva dnevno. Sta ima s jobom? Hajde, napravi prvi korak, usudi se, pojavi se na jobu, bez obzira bio kafic ili butik, nemas apsolutno nista izgubiti. Imala sam i ja velike strahove od novih poslova, posebno kafica gdje vec postoji krug ljudi za koji ti se cini da mu nikad neces pripadati. No, vec nakon kratkog vremena primijetis i shvatis da si ih potpuno dobila, navikli su se na tebe i tada ti je cak i smijasan tvoj strah. Tocno znam cega te strah! Zato ti kazem, idi i samo hrabro i s osmijehom na licu! Pusa
Sonja, sta ti studiras? Istina, svi smo se ulijenili. Neki rade pa imaju druge programe. Neki su stalno tu, sa strane, dodju, procitaju sta ima i idi a neki nemaju priliku. No, sta je s novim ljudima? Pitam se zasto njih nema?
Zvrky, dok ne sklepas pare, Dangubice, koristi mamin kompjuter, sigurno joj nece smetati ako si na njemu sat-dva dnevno. Sta ima s jobom? Hajde, napravi prvi korak, usudi se, pojavi se na jobu, bez obzira bio kafic ili butik, nemas apsolutno nista izgubiti. Imala sam i ja velike strahove od novih poslova, posebno kafica gdje vec postoji krug ljudi za koji ti se cini da mu nikad neces pripadati. No, vec nakon kratkog vremena primijetis i shvatis da si ih potpuno dobila, navikli su se na tebe i tada ti je cak i smijasan tvoj strah. Tocno znam cega te strah! Zato ti kazem, idi i samo hrabro i s osmijehom na licu! Pusa

Sonja, sta ti studiras? Istina, svi smo se ulijenili. Neki rade pa imaju druge programe. Neki su stalno tu, sa strane, dodju, procitaju sta ima i idi a neki nemaju priliku. No, sta je s novim ljudima? Pitam se zasto njih nema?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Isla sam na par razgovora ynaci probila sam mali delic tog straha ,nisam imala uspehatako da posao jos nemam...jebiga...a sto se tice kompa sa mamom sam u svadji zbog istog tako da ovo sad pisem kradom da ne vidi da koristim "njen" komp ! Cekam jednog lika za neku prodavnicu obuce tamo se neka devojka sprema da da otkaz pa bi trebali da tu uletim ja,ali kako stvari teku ko zna sta ce i od toga biti,na ispovesti sam pisala da sam pocela da radim sa nekim majcama itd. Videcemo nadam se da ce biti bolje ...kako ste mi vi?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ja super, hvala Bogu! Jos malo sam na poslu pa idem kuci, pospremati, skuhati nesto, opeglati robu i malo se odmoriti, koliko budem stigla.
Ajde ljudi malo vise akcije i druzenja!!!!!
Ajde ljudi malo vise akcije i druzenja!!!!!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zvrky,
mila ako imas pristup netu onda probaj sledece sajtove,
http://poslovi.infostud.com
http://jobs.urbae.com
Imaju puuuuuno poslova iz razlicitih oblasti, mozes i da postavis svoj CV, videces vec.
Srecno
S.
mila ako imas pristup netu onda probaj sledece sajtove,
http://poslovi.infostud.com
http://jobs.urbae.com
Imaju puuuuuno poslova iz razlicitih oblasti, mozes i da postavis svoj CV, videces vec.
Srecno

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery