ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Naravno da mi ne smeta jer nisam navikla da se neko toliko brine za mene,osim moje majke,jednostavno mi prija paznja i toplina tudjih reci i dela ! E sad ovako dozivela sam sok upravo hehehheheheh moja mama zna italijanski a ja to nisam znala hehehhehehe, i lepo sam prevela ovo otprilike zvuci ovako: Sutra je novi da, bolji nego prethodni. Dal sam upravu? jel sam bar blizu :D naucicu ja i italijanski pored tebe pre nego engleski koji jos nisam naucila,kekekkee. Kisss
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

svaka cast zvrks.....eto vidish-desilo se! bila si strpljiva.....i zato si i uspjela. Ne boj se...budi sigurna u sebe-reci sebi ma mogu ja to...i furaj. znam taj osjecaj....strah te jer je novo...nepoznato....no nakon sto odesh par puta-opustices se.
cmok....
Luna
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
andjelaTS

Post by andjelaTS »

super ti ide italijanski, a i nije tezak jezik... prevela si tacno i osvajas 5 bambija :-D
a mogli bi i engleski da ucimo polako... i ruski... kekekeke
:smt058
Luna

Post by Luna »

da vero...andjela
si u italiji ili?
ja sam dobra st alijanskim bila....sad mi se spanski umjesao u to sve....
bash bi bilo cool obnoviti malo gradivo.ako zelish naravno. Zvrks...samo naprijed....ne boj se....budi ponosna na sebe. to je sve sto ti mogu reci
cmok
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Lunic naravno da sam na neki nacin ponosna ali nisam jos zavrsila svoju misiju :D a mogu ti reci probila sam jedan mali delic leda po pitanju mog straha,kao mali piun se krecem kroz zivot :-D idem idem pa me neki konj malo zgazi no idem ja idalje(piun,konj=sah,hehehhehe)...ovako bi ja to objasnila,udarila sam u santu leda koju ne mogu da probijem da bi nastavila put dalje ali kada sam udarila razbila sam delic te stene od leda....nadam se delic po delic i procicu ja kroz to,iskreno ne znam sta me ceka iza paravana koji razbijam ali predpostavljam da ce se isplatiti. Inace ovih dana se osecam bas zadovoljnom,nekako opustenijom,sigurnijom u sebe,iako nisam dobila posao u kaficu koji sam pominjala moja osecanja su nekako krenula kao lavina u pozitivnom smeru,mislim da je razlog tome moja drugarica maja sa kojom se ponovo druzim i pocinjem da raduckam te majce,torbe i ostalo,onda vise drugih ponuda za razne poslove na koje ja pristajem i ne odustajem,nema veze da li cu se zaposliti na jedan od tih poslova ali sve mi to mnogo znaci,ljudi sa interneta koji mi daju neverovatnu podrsku i pomoc o kojoj ja nisam mogla ni da sanjam da ce mi se desiti sve to me cini izuzetno srecnom i daje mi neko samopouzdanje jer primecujem da ljudi veruju u mene do te mere da su mi popravili sopstvenu veru u sebe samu. Jednom sam govorila da ne mogu da budem sama i da me to muci,da mi trebaju ljudi oko mene,da mi treba drug,drugarica,prijatelj....Sunrise mi je rekla tada,ej zvrky nisi vise mala prosli su dani blejanja po klupama,ne treba ti drustvo treba ti posao i da stanes na svoje noge....slozila sam se s njom ali se nisam slozila da mi ne trebaju ljudi,jer evo dokaza sta oni cine od mene i koliko mi znaci njihova podrska i samo prisustvo i ucestvovanje u mom zivotu. To sto oni rade za mene i moj zivot ja nisam sigurna da bi ja ikada magla i imala strpljenja za isto to u tilikoj meri.Mozda zbog mog slabog strpljenja ili ne znam cega slabe licnosti ili mozda zbog one sitnice jer nemam sta da ponudim...ne znam ...ali znam da mi oni mnogo znace i da ih volim,svojim postupcima i verujuci u mene teraju me da idem napred i da primecujemsvoje uspehe koliko god oni mali ili veliki bili ! Ne osecam se vise onako prazno i usamljeno,znam da su oni tu uz mene iako neki mozda ne zive u mom gradu pa cak ni u mojoj drzavi osecam ih pored sebe i osecam njihovu brigu,trud, razumevanje (i oni koji nikad u narkomaniji nisu bili,pokusali su da me razumeju i uspeli su u tome) .... LJudi ja ne znam kako da vam taj osecaj opisem.... :heart: Mozda cu jednog dana i to umeti da objasnim,sve te osecaje koji mi se sada desavaju... Pozdrav ljubim vassssssss
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
andjelaTS

:)

Post by andjelaTS »

svratih samo da te ljubnem i da ti kazem da mislim na tebe... a ti, kako si?
:-D :smt039 :smt058
zvrky

Post by zvrky »

Dobro je ,sta znam nije lose u potrazi za poslom josuvek :D Toliko sam se vise svima smucila s tim mojim trazenjem da kad budem rekla da sam se zaposlila nece mi ljudi verovati hehehehhe Odo da citam oglase...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Ja sm se ljudi bacila na majce,decije i za odrasle,i jos neke sitnice,samo jos da naucim sve vezano za sajt pa da ga dovrsim da mozete da vidite. ali nisam odustala od potradje neceg ozbiljnijeg tj stabilnijeg,jurim,trazim...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
andjelaTS

:)

Post by andjelaTS »

e stvarno nema smisla, samo pises i pises, nikako covek da dodje do reci od tebe :-D :wink:
ljubim te punooooo i mislim na te PDT_Love_18 :smt039
zvrky

Post by zvrky »

Hehehhehehe samo ti mene zeki :-D ja ne mogu da se skrasim u kuci 15 minuta stalno negde nesto odnesi,donesi,prodaj,dodaj itd hehhehehehhe ali najbitnije je da se mnogo vise smejem i nekako sam zadovoljnija i ispunjenija nego pre 2 meseca,valjda je to doslo od kad sam pocela malo vise da se krecem tj radim pa samim tim i vise ljudi prolazi i dolazi a meni to prija , toliko sam kukala za svim tim da sad ne smem da se pozalim ninasta :D ali ipak cu reci jedan detalj a to je da se smrzavam svaki petak i subotu jer sam na ulici a napolju je mnogooooooo hladno kikikiikik eto malo da vas podsetim mog kukanja cisto da ne zaboravite :twisted: E moram nesto da kazem bas sam danas o tome pricala,primetila sam da onaj depo koji sam primala (blokator) a zadnji sam primila recimo pre godinu ipo dana , to mesto gde sam ih primala me i dan danas boli i svrbi, a to se desava kad mi naleti neki rovac tj. kad mi padne na pamet heroin pa krenem da mozgam a ono krene da boli e sad to ne bi smelo da se desava,moje pitanje je ustvari da li je moguce da se taj blokator jos uvek nalazi negde u telu i da je povezan sa tim nekim receptorima? :roll: Ja koliko znam to ne bi smelo da se dogadja,moju doktorku koja me je lecila nisam zvala jer sam to skoro tek provalila da se to desava kad razmisljam o heroinu doduse retko ali eto desava se ( ja mislim da ce mi to biti u glavi do kraja zivota) ! idem sad da vrsljam jos malo po forumu pa cu pisati jos a ako neko nesto zna o ovome sto me to boli posle toliko vremena neka pise.
Andjela pozdravljam te puno tvoja podrska mi mnogo znaci nadam se da si toga svesna i napisi mi ono sto sam ti trazila :D cmokkkkkkkkkkk
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply