ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

DarkAngel

Post by DarkAngel »

Meni je bas drago zbog tebe i Maje! :D
Nego htela sam nesto drugo da napisem. Niko od nas nije svestan smrti kada pocinje sa drogiranjem. Verovala sam da niko od mojih drugova i poznanika nece umreti,ali sam se prevarila. Za sad su vec 3 lika "otputovala" tamo daleko. Dvojicu sam znala, jednog samo iz vidjenja i bili smo na "Zdravo-Zdravo"...
Nema nazad, zakopali su ih i kao da ih nije ni bilo, zivot ide dalje, jedino ih njihovi roditelji pamte. To je to...
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
zvrky

Post by zvrky »

To nije istina da ih pamte samo njihovi roditelji nemoj da si tako surova,njihovim roditeljima jeste najteze ali veruj mi srce mi preskace na pomisao da ih sve manje ima...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Desava mi se uzasano nagli obrt desavanja pojavljuje se mnogo ponuda za posao,frka mehvata i sad, ali ovog puta me je veca frka uhvatila od toga da li cu moci sve to da postignem i sebe da razapnem na sve strane,jos nista nije reseni ali nadam se da hoce,u ponedeljak bi trebalo da pocnem u nekom kaficu,posle toga treba da odem da vidim za neku radnju obuce i bla bla a pored toga mi stoji jedan vise privatan i kreativan rad koji takodje treba da se obavlja svaki dan. LJudi drzite mi fige da sve bude okej i da mi konacno zivot krene normalnim tokom.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
hermiona

Post by hermiona »

Ja ti drzim fige!
Nemoj da se plasis, svakome, ali bas svakome je uzasna frka kad treba da pocne da radi, to je normalno osecanje, ne povezuj ga nisacim drugim.
I znaj da je u pocetku uvek zeznuto dok ne udjes u posao, svi imaju razumevanja i pomazu ti dok ne osete da mozes sama da "plivas" dalje. Kao kad ucis da vozis bajs-drze te na pocetku, pa kad vide da mozes malo te puste, ali ti ne kazu (ti mislis da te i dalje drze pa se oslobodis u voznji). I potpuno je ok i da se nekoliko puta skrljas, kako bi inace naucila da vozis.
Tako je sa svim stvarima u zivotu. Samo polako i sve dodje na svoje.
andjelaTS

Post by andjelaTS »

dushice drzimo ti fige :-D .... vidi, vidi i ovde me ima... ponosna sam na te, samo da znas :) ... srecno!
expect

Post by expect »

Zvrky,samo naored..i javi sta je bilo...
Pozz :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Upravo sam se probudila i sad mi ostaje samo da cekam da me covek pozove da odem tamo kako bi me malo obucio oko aparata itd. Osecam se zadovoljno ali ipak tako uplaseno...bolje da o tome i ne pricam sad jer moze da se desi da odustanem sto ja nikako ne bih volela. Hvala vam na posrsci ja tek sad videh ove postove i nekako kao da su mi bas sad i trebali.
*andjelaTS - ostadoh bez texta kad videh tvoj post :D ne mogu da skinem osmeh sa lica,ne mogu da verujem da si se toliko potrudila oko mene i da se i dalje trudis,da si cak i na ovaj forum dosla kako bi me ohrarila i pokazala mi da si uz mene,ne znam sta bih mogla da uradim i da kazem kako bi ti se zahvalila za sve sto cinis za mene,krenuvsi samo od podrske pa preko svega ostalog ! HVALA TI OD SRCA ,presrecna sam sto sam srela jednu takvu osobu kao sto si ti. Sta god bilo danas u tom kaficu koji je mnogo sladak i fina je atmosfera,znaci pocela ili ne da tamo radim tebi hvala mnogoooooooooooo i....idemo dalje...Posto mi je hard potpuno crko mozes mi pisati ovde na privatne poruke kao i ja tebi tako da znas zasto me nema,hehe nadam se da cu tamo nesto zaraditi za nov hard ili komp videcemo a do tada cu da kriziram bez racunara. PDT_Love_18 :heart:

Ljudi hvala vam svima, danas ako sve bude ok bice i narednih meseci sto znaci pocinjem koliko toliko normalno da zivim,konacno dodjosmo i do tog problema koji imam vezan za posao i strah,otisla sam tamo znaci nisam odustala jesu mi se noge tresle,i sva se ukocila kao neki ludak ,pokusala sam to da sakrijem da li sam uspela ne znam ali bitno mi je da sam ja tamo usla i dogovorila se sa covekom sve...a danas cemo videti da li ce me zaposliti, pa od ponedeljka da postanem radan covek hehehhehhe :-D
Mogu vam reci da mi zivot polako krece nekim finim tokom toliko dugo ocekivanim ali ipak primecujem da ide na bolje i srecna sam ko malo dete :smt026 sad mi ostaje samo da odrzim svoj optimizam jer ako sve ovo pukne i ne bude nista od svih kombinacija keje me cekaju ja ne znam sta cu da uradim onda :twisted: uvek neke crne misli moraju da mi se vrzmaju po glavi e nece moci ovog puta idem kroz zid pa dok ne prodjem kroz njega :!: :prayer: Boze da sve bude okej na ivici sam svojih snaga i optimistickog duha. [-o<
andjelaTS kissssssss veliki :smt006 Pozdrav svima !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
stendec

Post by stendec »

hehe zadnjih 2-3 sata sam citao ovaj topic :) dobro mozda sam neke postove malo preskcio :) , ali nisam tvoje zvrky ;)

Vrh je :!:

Necu mnogo da te hvalim da se neuobrazis [-( ali svaka cast na upotnosti i volji, sto si uspela da se izvuces iz okrutnih kandzi pajda.
Licno nikad nisam bio ovisnik o njega, ali znam ...dobro, "neznam"... ali mogu veoma dobro da zamislim kako je... Svaka cast!

Ono sto je najbitnije, imam utisak kao da sam procitao neku kratku bajku/novelu, koja se ovde zavrsava "...i ziveli(a) su(je) strecno do kraja zivota" :D

Nadam se da si dobila posao :smt048 samo jos da nam to javis pa da moderator "zakljuca" temu, da bi Pepinga mogla na miru da napravi knjigu :D

pozdrav
zvrky

Post by zvrky »

Hehheehhee jeste Pepinga ce da napise knjigu ali polako nije jos nista gotovo,kraj mozda nece biti kako si zamislio ali nadam se da ce biti koliko toliko uspesan i lep.Covek mi se jos nije javio hehehehehhehhehe a sada je 18h, sad se smejem od muke, ne verujem da je u fazonu da mi se ne javi uopste jer nije takav lik ali verujem da ce me dici sutra ranom zorom hehehehee,ako to otpadne idem u neku radnju sa obucom,a ako otpadne i to stoji mi jedan kreativan rad sa majcama koje cu raditi sa mojom drugaricom tj. vec ih radimo ali smo na pocetku pa prodaja ide malo slabije,eto ko ima malu decu moze naruciti majce koje se krecu oko 600 dinara(od 1 do 12 godina) brojevi se krecu 1,2,4,6,8... radi se bojama za textil i vez kako ko hoce,cak postoji varijanta i doneti svoju majcu na kojoj cemo mi nesto ispitati pr. "dokle cu morati da budem dobar " kikikkikiki "ja sam princeza i tacka" i tako neke stvari ako je neko zainteresovan neka se javi na pvt hehehehhhe dadoh ja i reklamu,a za kafic cekam pa sta bude od muke spavam ceo dan cekam da zazvoni tel. Zaboravih da kazem Stendec dobrodosao na forum. :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
andjelaTS

Post by andjelaTS »

dusho moja, hvala tebi sto si mi dopustila da budem deo tvog sveta i sto ti ne smeta moj, mozda i preterano, brizan stav (jednostavno takva sam :)) :smt058 .
nadam se da ce zvati onaj tip danas, a ako slucajno i ne pozove... pronacicemo nesto drugo... cula sam juce da neko otvara restoran u beogradu, eto posla :D
P.S. ako jos jednom procitam tu rec, hm zaboravila sam koju, vise ti necu doci ovde... ja sam ti stidljiva bwe i neprijatno mi je :oops:
hajde sad, moja mala damice (pleonazam, znam), glavu gore i osmeh na lice... domani è un altro giorno, migliore del quello precedente
:smt006 :smt058
Post Reply