Upravo sam se probudila i sad mi ostaje samo da cekam da me covek pozove da odem tamo kako bi me malo obucio oko aparata itd. Osecam se zadovoljno ali ipak tako uplaseno...bolje da o tome i ne pricam sad jer moze da se desi da odustanem sto ja nikako ne bih volela. Hvala vam na posrsci ja tek sad videh ove postove i nekako kao da su mi bas sad i trebali.
*andjelaTS - ostadoh bez texta kad videh tvoj post

ne mogu da skinem osmeh sa lica,ne mogu da verujem da si se toliko potrudila oko mene i da se i dalje trudis,da si cak i na ovaj forum dosla kako bi me ohrarila i pokazala mi da si uz mene,ne znam sta bih mogla da uradim i da kazem kako bi ti se zahvalila za sve sto cinis za mene,krenuvsi samo od podrske pa preko svega ostalog ! HVALA TI OD SRCA ,presrecna sam sto sam srela jednu takvu osobu kao sto si ti. Sta god bilo danas u tom kaficu koji je mnogo sladak i fina je atmosfera,znaci pocela ili ne da tamo radim tebi hvala mnogoooooooooooo i....idemo dalje...Posto mi je hard potpuno crko mozes mi pisati ovde na privatne poruke kao i ja tebi tako da znas zasto me nema,hehe nadam se da cu tamo nesto zaraditi za nov hard ili komp videcemo a do tada cu da kriziram bez racunara. PDT_Love_18
Ljudi hvala vam svima, danas ako sve bude ok bice i narednih meseci sto znaci pocinjem koliko toliko normalno da zivim,konacno dodjosmo i do tog problema koji imam vezan za posao i strah,otisla sam tamo znaci nisam odustala jesu mi se noge tresle,i sva se ukocila kao neki ludak ,pokusala sam to da sakrijem da li sam uspela ne znam ali bitno mi je da sam ja tamo usla i dogovorila se sa covekom sve...a danas cemo videti da li ce me zaposliti, pa od ponedeljka da postanem radan covek hehehhehhe
Mogu vam reci da mi zivot polako krece nekim finim tokom toliko dugo ocekivanim ali ipak primecujem da ide na bolje i srecna sam ko malo dete :smt026 sad mi ostaje samo da odrzim svoj optimizam jer ako sve ovo pukne i ne bude nista od svih kombinacija keje me cekaju ja ne znam sta cu da uradim onda

uvek neke crne misli moraju da mi se vrzmaju po glavi e nece moci ovog puta idem kroz zid pa dok ne prodjem kroz njega

:prayer: Boze da sve bude okej na ivici sam svojih snaga i optimistickog duha. [-o<
andjelaTS kissssssss veliki :smt006 Pozdrav svima !