sa neopisivom, beskrajnom radoscu (i isto tolikim olaksanjem) i ponosom, obavestavam vas da se u cetvrtak, 31. avgusta, u 10:45 h, rodio - Milos!
3200 g, 51 cm, deset prstica i na rukicama i na nogicama... sve kako treba!!!
I potpuno je.. ali POTPUNO prelep!!
Sta da vam kazem... ne mogu ni da nadjem prave reci da opisem...bilo sta.
Ako je izbavljenjem iz najcrnjeg pakla gudre, pre nekoliko godina, poceo moj Drugi Zivot,onda je 31. avgusta definitivno poceo jedan opet potpuno novi, Treci Zivot.
I nakon svih tih prica, saveta, razmisljanja, vaganja... o epiduralu, na kraju je ispalo - HITAN carski rez!!!
Necu sada da ulazim u detalje, vise nije ni vazno.
Bilo je nekoliko jezivo strasnih momenata, pre nego sto se Milos rodio.
Bas onako...frka. Tolika frka, cak, da sam bila srecna sto sam jos onda, u naletima hormonalnog (i "obicnog") ludila napisala sve ono... ona pisma...i sastavila testament. Bez zezanja, mislila sam da ce biti potrebe za time.
Hvala Bogu, nije bilo potrebe za tim. Dakle, nakon svih tih polemika oko epidurala, na kraju nisam imala ni sansu da ga dobijem.
Nema ni veze.
Vazno je, najvaznije, samo to da je Milos konacno rodjen! Zdrav i prav i prelep i potpuno neverovatno cudesno savrseno poseban!
Nije sto je moj, nego je stvaaaaaaaaaaaarno naj naj .....hahahahaha

O Pet Dana Bolnickog Pakla nakon carskog, ne bih ovom prilikom.
Nadam se, mnogo se nadam, da cu uspeti da zaboravim na tu nocnu moru ubrzo... jer zaista zelim da Milos dobije batu ili seku relativno uskoro.
Eto. Jedva sam cekala da dodjem K sebi malo, i da ugrabim koji minut da vam se javim tj. da vam javim ove, NAJLEPSE, vesti na svetu!!!
A ujedno i da se zahvalim svim dragim drugarima (you know who you are! ;o) ) na svim lepim toplim recima podrske, narocito u mojim pred-porodjajnim danima (i nocima) ekstremnog emocionalnog ringispila.
Inace, upravo smo zavrsili mazenje-kupanje-hranjenje za danas, Milos je zaspao - kao beba - a muz me je odvukao iz decje sobe nakon pola sata mog stajanja kraj kolevke i (uz uzdisanje i "awwwww" svake 4 sekunde), buljenja, bez treptanja, u to - potpuno je$eno SAVRSENO - svileno, ruzicasto, mirisno, toplo, mekano, nezno bice, stvoreno od suste ljubavi.
(Tako me odvlaci svake veceri, istine radi)
Mislim da cu veceras imati malo vremena da procunjam forumom, nisam dugo bila, i da vidim sta se novo desava.
Sad sam samo, na brzu brzinu, bacila pogled, i vidim da su krenula ozbiljna banovanja??? Katarina i Manson?? Pa jel sam ja puno propustila za ovih poslednjih par nedelja ili je sve bilo po starom, pa su bas zbog toga pala banovanja?
Ko je tu uopste? I kako je ko? Kako ste?
Bilo bi lepo cuti (jos) neke lepe vesti.
A i da nisu bas lepe...nema veze...apdejtujte me malo, cisto da budem u toku.
Nadam se da ste svi dobro, zdravo i veselo!
Ili bar samo zdravo!
Svako dobro vam
od srca
zeli
:smt061
Gospodza Majka
a.k.a.
:smt051
Katarina S.(M.)
P.S.
Pa, hocemo li, majku mu staru, da proslavimo ovo ili sta????
Ajmo! Zurka! Otvaraj taj sampanjac! A i rakiju!
:partyman: :supz: :smt041 \:D/