:"Da li je Katarina banovana?"
Moderator: sanela
e evo ga EA....ziv -i zdrav(nadam se)...
nema jarane Omara...ni na mapi...! jebi ga-nadam se da je dobro ako nista.
Moonlight.....gotivim tvoj stil pisanja....! realan si yet still a dreamer:)
si u usa ili...?
ps. Ova tema je u svakom slucaju paglu...mislim ono...stvarno. Kate da zeli da bude tu bila bi.....Ja licno mislim da joj je bio pun k.... svega-od nacionalizma do vrijedjanja....a o (ne)razumjevanju ni da ne pricam...
sanela bona jesi ziva> pozdravi mi Avdiju....
mahanje:)
nema jarane Omara...ni na mapi...! jebi ga-nadam se da je dobro ako nista.
Moonlight.....gotivim tvoj stil pisanja....! realan si yet still a dreamer:)
si u usa ili...?
ps. Ova tema je u svakom slucaju paglu...mislim ono...stvarno. Kate da zeli da bude tu bila bi.....Ja licno mislim da joj je bio pun k.... svega-od nacionalizma do vrijedjanja....a o (ne)razumjevanju ni da ne pricam...
sanela bona jesi ziva> pozdravi mi Avdiju....
mahanje:)
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
- Moonlight Hermit
Hvala LunaLuna wrote:Moonlight.....gotivim tvoj stil pisanja....! realan si yet still a dreamer:)

Nisam u USA, mada sam zhiveo na Manhattanu 6 meseci a potom sam 3 meseca bio u Queensu.
Btw, hvala na komplimentu. Lepo si to primetila, hehe

This is happening for your pleasure, at your leisure, use your evil, when you want
Meni je isto vise muka od svih tih prepucavanja i pametovanja i svega slicnog tome.
Sretan rodjenadan Luna!!! Znam da kasnim no zelim ti puno uspjeha i srece i zdravlja u tvom zivotu!!!
Sretan rodjenadan Luna!!! Znam da kasnim no zelim ti puno uspjeha i srece i zdravlja u tvom zivotu!!!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.