DarkAngel wrote:Hihihihi...Nisam mu gledala oci na spotu, nije me ni zanimalo, ma da mi je profesionalna deformacija da provaljujem ljude koji su se uradili.
Charon obozavam, i bas sam nesto pricala sa jednom osobom koja kaze - "Zamisli, koliko je malo ljudi bilo na koncertu,a on sav radostan, pun neke pozitivne energije sav zraci..." I onda procitam ovo za njega i kazem - da to je to....![]()
Nadji soundtrack od Queen Of The Damned, to je jedan od mojih omiljenih filmova, a svidjace ti se muzika verujem.
Narkomanija i vampirizam imaju slicnosti, u oba slucaja nastaje opsta frka za vreme krize,a vampiri ne biraju zrtvu koju ce ubiti isto kao sto narkoman ne bira ljude koj ece povrediti i ne bira sredstva, bitnoje samo jedno....
Ja sam od onih osoba koje zele u zivotu da probaju sve. Ja moram sve da vidim, sve da pipnem, sve da probam, svuda da idem i sve da znam e zbog toga sam malo nadrljala u zivotu - radoznalost je ubila machku, ali sam izvukla i neke pozitivne stvari. Ne znam da li da na moju narkomaniju gledam kao na pozitivnu ili negativnu stvar posto sam dosta stvari naucila i prozivela...

I dont like the drugs, but the drugs like me.
Ma ja sam to tek skoro primetio, znachi tipa mesec dana ili tako neshto, jer ni ja nisam obracjao pazhnju. Naravno da nam je svima "profesionalna deformacija" da primecjujemo sredjene ljude. Dovoljno je da neshto imamo u sebi i ako smo svesni (a vala i nesvesni) toga, da umemo to da vidimo u drugima..
Da i ja sam sa jednim mojim dobrim drugarom prichao oko Charona.. Gledamo spot "Little Angel" kod mene (ja ga ranije nisam video) i ne verujem shta vidim

Imao sam na kompu soundtrack od queen of the damned, samo odleprshao mi je u pravcu bezdana kad mi se hard poblesavio. Ma nabavicju, nije to problem.
Drago mi je da je josh neko uvideo slichnost izmedju vampirizma i narkomanije. Izgleda da mi ideja i nije bila toliko freakozna

A shto se tiche onoga kako da gledash na narkomaniju.. Pa pazi, mozhesh ili da kukash i zhalish nad surovom sudbinom, ili da na to gledash kao jednu od niza dobijenih borbi sa samim sobom i da budesh ponosna na to. Jel postoji neki trecji izbor? I dunno, but the choise is yours