Gdje su Dracula, Vlado_M i Vodolija

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Samantha

Gdje su Dracula, Vlado_M i Vodolija

Post by Samantha »

Pa gje ste ljudi, hajde malo da nas osvjezite.
I miss you!!!!! Vidi sto sam egocentricna.

Pa sta je ovo, nema kokana, Lune elem nema nikoga.
Pnekad zvrky.
Ne ide ovo ovako. Da niste mozda nove nikove pokupili, puno novih likova.
Ja gotovo da vise ne znam ko je ko.
zvrky

Post by zvrky »

Samantha tu sam ja pratim sta se desava,istina ima mnogo novih u poslednje vreme i ja sam se malo pogubila u svim tim pricama...Vodoliju nisam odavno cula a ovde nije dolazila od kad je otisla na odmor,nadam se da ce se vratiti ili bar javiti bilo kome,Luna se vrzma pomalo :D znam ja da je ona tu negde kikikkii,Kokan....on radi,seli se ima dosta obaveza nadam se da ce se i on uskoro oglasiti. Pozdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

evo da se javim. Ziv sam. Muvam se po forumu, ali mi se ne pise.

Pretrpan sam poslom, poslije 15.00 sati se pocinjem ponasati kao biljka... A biljke ne pisu po forumima.
Dracula

Post by Dracula »

I ja sam tu... uglavnom pretrpan poslom... radim na jednom projektu koji ce biti avangardan, provokativan, shokantan, totalno neocekivan i pretpostavljam da ce imati dejstvo omanje nuklearne bombe :D

Cilj: -Da ljudi dobiju nesto sveze, a da ja zaradim dovoljnu kolicinu novca da mogu i dalje lagodno da zivim i isterujem svoje nove tripove :twisted:

Sto se tice foruma, povremeno procitam, ali... nemam vise sta da kazem... sve sto sam mislio da je trebalo da kazem sam vec rekao... nadalje bih morao da citiram samog sebe, a to ne volim da radim...

Moje dalje ucesce bi podrazumevalo uvlacenje u rasprave, razne price, prepucavanja, a to zaista ne zelim da radim... rekao sam sta sam imao, izneo svoja iskustva i mislim da je to sa moje strane bilo sasvim dovoljno...
...za sada... ubuduce... videcemo kako se stvari budu odvijale...

Pozdrav svima i zelje za sto brze i uspesnije vracanje u zivot... onakav kakav jeste... ni lep, ni ruzan... vec normalan...

@Vlado_M, plashljivko matori... u pravu si ti... ne treba se maltretirati sa terapijom... ja sam trenutno HCV negativan i primam terapiju i dalje (do konacne pobede) ... :twisted:
Neznam sta mi je to trebalo??? Ovog leta ne odoh na more, ne kresnuh ni jednu novu ribu (samo ove uobichajene :twisted: ), a isterah svog starog HCV prijatelja... mozda bi trebalo da prekinem dalju terapiju sa nadom da se vrati? :twisted: :-D

...Dakle... Vlado_M, MARSH NA TERAPIJU!!! :-D
"Children Of The Night, What Music They Make"
Post Reply