Heheh fora mi je to 'čiza' - to je moja ex-frendica iz Sarajeva uvik govorila kad bi se poklopile kazaljke na satu (a na čemu bi se drugo, pih! ) ... tako da i ja sad rečem 'čiza' za čizu, čega bilo ...
Stari - napomena - nije 'OWER' nego 'OVER' (jebate ) : još san negdi vidila 'ower', pa da vas, eto, ispravim, kad već moram jejeheh ...
Nego što san tila reći - snovi - uh - meni snovi predviđaju - i to je ponekad jezivo, ponekad 'samo' čudno - mislim, ne znaš što ti je značio san dok se stvar/situacija ne dogodi - i onda tek skužiš 'a-ha: pa to je, znači, bilo to!' - i svaki put iznova ostaneš zapanjen pred nepogrješivom točnošću svoje osobne simbolike, skrivene tko zna gdje u podsvijesti, dakle ispod svijesti, koja u svijest prodre, uzdižući se iz mraka svoje latencije, tek ponekad, u snovima ili transu ...
Kada smo kod snova... ja sam cist potpuno od 14.1.1997... (valjda tako bese...), ali i idan danas povremeno sanjam kako se drogiram sa starim drustvom...
Navikao sam se na to.... Nije prijatno dok se sanja, ali cim se probudim, drago mi je sto je ipak bio samo san...
Ne,ne,ne drakula ja mislim da je prijatno dok se sanja, ali kad se probudim onda sam srecna sto je bio samo san,ja takodje imam te snove i mislim da ih svaki bivsi pa i sadasnji narkoman ima i imace ih ja mislim do kraja zivota...jednom narkoman uvek narkoman pa makar i u snovima inace ja sam cista tek godinu dana....
Ramona wrote:Nego što san tila reći - snovi - uh - meni snovi predviđaju - i to je ponekad jezivo, ponekad 'samo' čudno - mislim, ne znaš što ti je značio san dok se stvar/situacija ne dogodi - i onda tek skužiš 'a-ha: pa to je, znači, bilo to!' - i svaki put iznova ostaneš zapanjen pred nepogrješivom točnošću svoje osobne simbolike, skrivene tko zna gdje u podsvijesti, dakle ispod svijesti, koja u svijest prodre, uzdižući se iz mraka svoje latencije, tek ponekad, u snovima ili transu ...
u medicini imas opis fenomena "vec vidjeno" kao simptoma nekih oboljenja..nazalost.
umjetnici su od toga napravili cak nekakvu egzotiku
zvrky wrote:Ne,ne,ne drakula ja mislim da je prijatno dok se sanja, ali kad se probudim onda sam srecna sto je bio samo san,ja takodje imam te snove i mislim da ih svaki bivsi pa i sadasnji narkoman ima i imace ih ja mislim do kraja zivota...jednom narkoman uvek narkoman pa makar i u snovima inace ja sam cista tek godinu dana....
Iskrene i prijateljske zelje da istrajes...
Bolje je ovako... mnogo bolje... barem meni...
Ostvario sam veliki deo svojih snova, a to na dop-u nikada ne bih uspeo...
Nisam pametna,bolje mi je da sanjam nego to budna da radim...a posle takvog sna nije mi rovac nikakav tj. nemam bubica u glavi,jednostavno to je bio samo san,ali mozda si ti i u pravu ko to zna...iskreno se nadam i za sad nemam nameru da previm recidive sto znaci da bi trebalo da istrajem...nikakvu zelju nemam da se vratim u pakao...pozdrv svima koliko vas ima...
Zaintrigovao me je naziv konca pa sam odlucila da procitam o cemu se radi. Dakle snovi ha? Naime, i ja cesto, ali svaki drugi dan ako ne svaki dan imam po jednu nocnu moru, i problem u tome je sto nakon toga ne mogu vise da zaspim. Znaci, to moze da se desi cim zaspem ili poslije, uglavnom isto mi se pise. Nije da se ja nesto uplasim te nocne more, nego me jednostavno baca u neke loode tripove i skroz otjera san. Ne znam zbog cega, ali cesto sanjam san koji sam sanjala i kad sam bila mala ' ja i moja baka prelazimo most, i most se odrusi i mi padamo...' jednom sam samo sanjala kako smo ustvari pali na tlo, i taj nas pad je nacinio ogromnu kao exploziju, tako da nisam videla nas dve mrtve!
Osim toga, cesto ako sam u krizi nekoj, bilo kakvoj, sanjam cesto jedno slatko mace, dakle mace kiklop heheh ( koliko god to smijesno zvucalo, mace ima samo jedno oko po sredini cela). Ali to mace kada mi se podje uvijati i cimati oko mojih nogu, taj dan se ... ruzno reci, uvijek nesto desi...ali na gore. Ima jos mnogo snova, i nekad se stvarno plasim sanjati i naljepsi dani su mi kad nista ne sanjam ....
Neko je predhodno rekao da su i najvece nocne more samo snovi ... za mene izgleda nisu! Moje snove je vjerujem nesto trigovalo dok sam jos bila mladja i sa svim ovim problemima samo su se drugi na to nadodavali, podsvjesno, jer odavno nisam sanjala nesto novo. Uvijek su to jedni te isti snovi i more! Kazem to nije ni malo strasno, niti se kad uplasim, ali se probudim i to je to!
Ps' mislim da sam pogrijesila temu ali .... ubise me snovi!'
**I'm playing the game, the one that'll take me to my END, I'm waiting for the rain, to wash who I am!**
Ja sam čista 40 dana...Najveći problem u mom životu je taj što su moje noćne more uvek postajale stvarnost.... :smt018
Zato sada odlazim na spavanje uverena da ću sanjati nešto lepo o čemu ću vam pisati sutra... :smt015 :smt023
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.