Draga Zvrky
jao stvarno pa gdje su vam mame?najbolje je da ne gase forum radi vas dvije.mame bi trebale osim sto su vas rodile i odgojile i nahranile i ko zna sta jos, da vam se sad naguze sa ih prcate kako stignete.jebote kako ste sebicne i egoisticne.samo vi i vi.jao nema mame da me tjesi danima i godinama i bodri tako to.a ko njih u zivotu tjesi i bodri i gura? ko? vi ne,vi vase mame ubijate,a ne stitite ih,ne pomazete im,ne cinite ih sretnim,ne hranite ih.ma nista,.samo ih gurate u grob.i vjerovatno su vam one krive sto ste vi naopake.ok,bile ste u govnima,izvukle ste se,lose iskustvo,eto proslo je.sad malo stanite na loptu.usmjerite svoj zivot,dajte vi malo ljubavi a ne samo uzimate uzimate i uzimate i pricate ''samo sam htjela malo ljubavi''.a vase mame ne zele ljubavi je li ? ja ne zelim? niko ne zeli? ali znate sta?ne mozete ni dobiti ako ne dajete!zapamti ,sto vise dajes vise i primas!
razmislite koliko ste vi ljubavi,paznje,topline,sigurnosti,toplih rijeci dale vasim mama i vasim bliznjim!
dajete suze i gorcinu, a trazite najtananije i najtoplije emocije za uzvrat.
e pa tako se ne igra.
pusa
i vidjecete da govorim istinu.samo uzimate,nista ne dajete.
nemojte se ljutiti.ovo je moje misljenje.sto bi rekli ameri ''nothing personal''
dobre ste cure vjerovatno,ali sebicne.previse.razmislite!
razmislite koliko ste vi ljubavi,paznje,topline,sigurnosti,toplih rijeci dale vasim mama i vasim bliznjim!
dajete suze i gorcinu, a trazite najtananije i najtoplije emocije za uzvrat.
e pa tako se ne igra.
pusa
i vidjecete da govorim istinu.samo uzimate,nista ne dajete.
nemojte se ljutiti.ovo je moje misljenje.sto bi rekli ameri ''nothing personal''
dobre ste cure vjerovatno,ali sebicne.previse.razmislite!
ma ko si ti ba? pa jel vidish kad je zadnji put nesto napisano na ovoj temi? a?
a i nemash pojma sta se desava...
Nova si...tek si se upisala na ovaj forum(koji definitivno izumire)i imash pravo soliti pamet tek tako? hmmm.......
ma ne znam ni sto pishem...gubim vrijeme. BTW.... od tada se mnogo toga desilo.. samo da znash. procitaj novine pa o nda nesto pisi.
ccc. joj sto mrzim "pametne" ljude....ccc
a i nemash pojma sta se desava...
Nova si...tek si se upisala na ovaj forum(koji definitivno izumire)i imash pravo soliti pamet tek tako? hmmm.......
ma ne znam ni sto pishem...gubim vrijeme. BTW.... od tada se mnogo toga desilo.. samo da znash. procitaj novine pa o nda nesto pisi.
ccc. joj sto mrzim "pametne" ljude....ccc

" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
prvo KO SI TI BA ??? ja sam Mirela
drugo,vidjela sam da je stari datum ali jednostavno nisam mogla a da ne odgovorim. sto?? nemam pravo na svoje misljenje? internet je tvoj?ne mozes prihvatiti kritiku? istina boli? sta nije u redu sa tim sto sam ostavila svoj komentar?
slucajno sam naletila na forum,trazila sam nesto deseto i eto procitam par postova.
tebi izgleda covje mora uvijek govoriti da si divna draga slatka i ne daj boze da se nekad kaze nesto sto se tebi ne svidja.
sve ono sto sma rekla i mislim.
i nemoj mrziti pametne ljude.pokusaj i ti biti pametna.
cmok,ne se ljutiti.
a zasto izumire?gdje su ljudi? i ja sam skontala da su sve stari neki topici
drugo,vidjela sam da je stari datum ali jednostavno nisam mogla a da ne odgovorim. sto?? nemam pravo na svoje misljenje? internet je tvoj?ne mozes prihvatiti kritiku? istina boli? sta nije u redu sa tim sto sam ostavila svoj komentar?
slucajno sam naletila na forum,trazila sam nesto deseto i eto procitam par postova.
tebi izgleda covje mora uvijek govoriti da si divna draga slatka i ne daj boze da se nekad kaze nesto sto se tebi ne svidja.
sve ono sto sma rekla i mislim.
i nemoj mrziti pametne ljude.pokusaj i ti biti pametna.
cmok,ne se ljutiti.
a zasto izumire?gdje su ljudi? i ja sam skontala da su sve stari neki topici
Dobro ajde nemojte je odma napadati devoka jeste malo gruba ali cini mi se da nije zlonamerna ...mozda gresim ali takav utisak imam,postovi jesu davno pisani i ja sam jesam bila malo skot prema spirit i sad kad procitam ovaj prvi post na ovoj temi dodje mi da...ne znam sta da uradim ali isto tako je tacno da nije bilo tog posta ne znam sta bi se desilo...u tom periodu ja sam sa spirit tj. mojom majkom komunicirala preko ovog foruma,meedussa nikoga ja nisam maltretirala i ugrozavala,desilo mi se to sto mi se desilo i jebiga sta sam trebala da uradim? Mislim ima tu istine u tome sto si rekla iako si to rekla na uzasno grub nacin i ne znam kako bi se sad odbranila...A Spirit je tu sve je okej samo ne pise po forumu vise valjda je mrzi ne znam pitacu je..
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!