lud si hehehe
Moderator: sanela
a da znas amo koliko te ljudi voli ovdije citati... odmah bi ti bilo veselije... kako si samo nasao taj avatar, tako ti dobro pristaje, predobro!! to sto pises i ta slika pogodjena u mikromilimetar.. pozVlado_M wrote:Receno je dosta dobrih stvari ovdje. Nemam mnogo sta da dodam.
Sjecam se da je, jednom, negdje, nekad, Dracula napisao nesto u fazonu " provalio sam da je za skidanje od dopa najvaznija stvar - ne uzimati heroin..." Tako nekako. Jebes ga, sjecam se da mi se pravo svidjelo jer je istina. Jebes suplju. Ako hoces da se skines, nemoj se gudrirati. I samo lagano...
Tako sam ja nekako poceo 09.09. prosle godine. Jednostavno sam odlucio da ne uzimam drogu, sta god da mi se desava. I zivio sam nocnu moru nekoliko mjeseci... Ali sad je bolje. Sasvim pristojno. Mozda malo dosadno:). Lijepo sam sredio zivot. Imam dobar posao i dobru platu i dobar krug ljudi koji nemaju nikakvu vezu sa drogom. Mozda cak imam i neke stidljive planove, iako je sve to tek u zacetku.
A nisam ni joint zapalio za 10 mjeseci. I kontam da me je vjerovatno bas to izvuklo - to sto nisam zapalio ni joint.
Mislim, ja sam narkoman. Ranije nisam uspio da se zadrzim na vutri (ili ljepilu i tabletama kao prvoj drogi u mom slucaju)... Sad bih to jos manje uspio.
Dobro, isto to bih mogao da kazem i za alkohol. Ali ne kazem.
Ono sto me jos uvijek nervira i zabrinjava je cinjenica da i dalje ne mogu da pronadjem zadovoljstvo u obicnom izlasku, ono - lagano vecernje pice sa drustvom i poluozbiljan razgovor. Po danu mi ide. Ali, uvece nikako to ne mogu da podnesem. Zato sest dana dzonjam u kuci, citam svoje jebene finansijske izvjestaje i gledam jebene utakmice i slusam jebenu muziku i pisem jebenu poeziju... Onda sedmog dana izadjem i napravim majmuna od sebe. Napijem se kao konj i glupiram... A onda opet prvi dan.
I tako... Dani prolaze. Volio bih kad bi neko mogao da mi kaze sta dalje... Ali kontam da jedino ja mogu to sebi reci. Kad bih jebiga znao.
Nista ne napisah. Nema veze.
Katarina, samo naprijed. Jedna kao nijedna. Eliminisi je.