EASY TOPIC

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Dracula

Post by Dracula »

Pa da li postoji veceras vaznija stvar na svetu od utakmice Italija-Nemacka... steta sto Schwabe ispushise na kraju, kao veliki poklonik grupe Rammstein sam navijao za njih :-)
Inace, ceo svoj zivot, izuzev u ranom detinjstvu, me bolelo uvo za fudbal... sad valjda nadoknadjujem, pa sam poceo da gledam barem te velike utakmice reprezentacija :D
"Children Of The Night, What Music They Make"
Luna

Post by Luna »

italija je morala pobjediti...Bila bi sramota da nisu. Odlicna tekma....
poz Drakula :)
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Ma kakve utakmice! Najbolja stvar koja se desila protekle nedelje, bio je izbor za MISS Srbije ( bez Crne Gore, imamo mi svoje sopstvene akrepe, hvala)! Pobedile su tri najružnije devojke ionako "jake" konkurencije - sve akrep do akrepa! Ipak , veče je imalo nekoliko vrlo jakih trenutaka, sa vrhuncem negde u sredini, koji ću u kratkom opisu ostaviti za kraj kao poslasticu! Jedino što su izbegli bila je "maštovita" koreografija od prethodnih godina,a sve po zmaisli "mlađane" Vesne Jugović, koja bi i meni majka mogla da bude, ali je to nije sprečilo da se pojavi u haljini izrezanoj na bokovima odakle se prelivalo salce i sa neizbežnim kikicama, grbava i nakaradna. Trenutak pre njene veličanstvene pojave išao je spot u kojem ona krade nekog Oskara ( Bog te pita čega) kao insert iz Bondovih filmova!? :roll: Ali prava fešta se desila kada su mlađane missice, većma "studentkinje" odgovarale na pitanja voditelja o Nikoli Tesli ( da, ipak je bilo osmišljenih kulisa, posvećenih ovom čoveku)! Odgovore su naučile napamet kao pesmicu, ali ono što smo čuli su zapravno epohalna otkrića: Nikola Tesla je pronašao prenos slike na daljinu, kao i slanje talasa ( radio, pretpostavljam) na velike razdaljine te je tako STUPIO U KONTAKT SA VANZEMALJSKOM CIVILIZACIJOM, KOJA JE NI MANJE NI VIŠE VANZEMALJSKOG POREKLA!!!
KO KAŽE DA SU LEPOTICE GLUPE? OVE SU EM RUŽNE, EM UŽASNO GLUPE!
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Luna wrote:hehehhe.... tako nekako. da barem hoce.....ja bi bila u prvom redu-ono "vodite me odavdeee"!
DS-dzesi ti, nije te bilo ovih dana
evo me shecheru.. :P radim,shtekam pare itd...kontao sam ocu da se zenim :-D ...naletim ja ovdje ali sam pomalo u drugom filmu pa reko da ne smetam...znash..ja ponekad zapalim onaj dzojinat a ovdje svi nesto u fazonu zdravog zivota i negiranja sopstvenog bica...te neki nini..noni kako ono bi...a ja pored navedenog popijem chak i vopi..xexe pozz i pishi nesto...moze chak i na onaj kako za zvashe...prajvt... :lol:
Luna

Post by Luna »

heheh nasmija me..... dzox tu i tamo kazes....
OPASNO PO ZIVOT DS :-D :-D :-D :-D
mada nakon ovisnosti o heroinu...metadonu, i koki dzox i ne zvucci tako strasno....no moze da bude. Ako si glup i mlad i ne iskusan.. :roll: dakle ne smetash ti nikome ....svako fura svoj film jel tako.
znaci nista od zenidbe a? ma neka...mlad si ti josh za to ;-)
pishi sreco:)
cmok

ps. poz svima(dracula....kako si mi? zvrks...si ziva? sunriseeeee???) nema mi moijeh dzevojaka :-D :wink:
Last edited by Luna on Thu Jul 06, 2006 12:44 pm, edited 1 time in total.
sanela

Post by sanela »

Luna wrote:heheh nasmija me..... dzox tu i tamo kazes....pa to je ok. I sama to ponekad napravim. I popijem pice tu i tamo. Nemogu bash nista da ne radim....nisam nikad pa ne gumo ni sada.
Sad kad neko pročita ovo što si napisala reći će... pa vidiš, mogu i ja koji joint zapaliti iako sam se skinuo s horsa. Nije to ništa strašno. Razmisli malo...
Luna

Post by Luna »

pa jel treba da lazem? ok...
ja kazem da je to po meni(za mene) ok....bukvalno popijem pice dva u mjesec dana...i zapalim 1mjesecno. Sada...ako ce se neko ko dodje tu porediti sa mnom...onda da im kazem sve od a do z. Ne nije ok....za onoga ko ne zna sta je H...i kako je u paklu. I za onoga ko ne zna da kaze NE. kao sto smo to mogli vidjeti sa jednim clanom(curica mala...upala u drustvo i kaze hoce da bude kul...oni svi duvaju...pa konta i ona). sta sam joj ja rekla??? da je luda....da joj to ne treba...i sl.
sada da kazem...nemojte djeco nista uzimati-nece ni to da upali.
zato ko god dodje ovde i nije prosao kroz pakao kao sto mnogi od nas jesu....ne treba ni da se poredi sa nama.
ja sam uvijek tu u prvim redovima da nekoga odgovorim ili uplasim s tim svim sranjem. ali ako moram i da lazem...i ovde....onda, ne znam.........................................................................?! :twisted: :evil: :roll:
prvo i prvo neka 18godisnja klinka se i ne treba porediti sa mnom kojoj je skoro 26...s toga. .... na njima je hoce li ili nece probati i uci u taj svijet droge i cemera. sigurno ih moj kometar nece navesti na belaj.....
bezveze....od sada cu samo da supljiram i to je to....
piiihhh.
Luna

Post by Luna »

PS nismo svi isti....
neko moze neko ne moze....
svako treba da zna samog sebe...i svoje granice i mjere. pa jebi ga ako nakon ovisnosti o dopu nisi naucio to...onda neces nikada.
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Luna wrote:heheh nasmija me..... dzox tu i tamo kazes....
OPASNO PO ZIVOT DS :-D :-D :-D :-D
mada nakon ovisnosti o heroinu...metadonu, i koki dzox i ne zvucci tako strasno....no moze da bude. Ako si glup i mlad i ne iskusan.. :roll: dakle ne smetash ti nikome ....svako fura svoj film jel tako.
znaci nista od zenidbe a? ma neka...mlad si ti josh za to ;-)
pishi sreco:)
cmok

ps. poz svima(dracula....kako si mi? zvrks...si ziva? sunriseeeee???) nema mi moijeh dzevojaka :-D :wink:
shalio sam se za zenidbu...skoro sam izashao iz jednog sranja pa ne bih ponovo izazivao sudbinu:))) i nisam mlad yebiga...i nisam nesto lijep al sam zato glup :P a juche sam izgleda malo prolupao..popio sam neku radzu 30 godina staru..pa sam bio halucinogen.... :roll: valjda.. :P
Dracula

Post by Dracula »

Luna wrote:dracula....kako si mi?
Nikad gore! Jebem mu interferon i kostobolju koju izaziva! Vec tri dana me rasturaju noge :?

Nego, nesto mi pade napamet... mozda interferon sam po sebi nema nikakve propratne pojave! Mozda se u njega ubacuju dodatna srtstva koja nemaju nikakve veze sa lekom, nebi li konzument pre izlecenja bio adekvatno kaznjen za sva nedela i nemirluke koja je pocinio :-D

Inace, u sustini sam dobro... :wink:

Sto se vutre tice, niko i nikome ne brani da je konzumira, ali nije bas lepo javno je propagirati na svom licnom primeru, ipak nije u pitanju med, ili multivitamin :D

A sto se tice alkohola, puni su zavodi za mentalno zdravlje onih koji pokusavaju da ga se oslobode....

Naravno, svako ima prava da pije, da pushi travu, pa i da se drogira... i ja pushim dnevno dve kutije Winstona, ali ne pisem o tome po forumima.
Ako se ja trujem, sto bih davao primer jos nekome pricajuci kako to u sustini nije nista strasno... i nije ako neko ispushi jednu cigaretu dnevno, ali... mnogi ne ostanu na toj jednoj cigareti dnevno, vec ubrzo, kao ja, puse po dve kutije...
"Children Of The Night, What Music They Make"
Post Reply