Inace, ceo svoj zivot, izuzev u ranom detinjstvu, me bolelo uvo za fudbal... sad valjda nadoknadjujem, pa sam poceo da gledam barem te velike utakmice reprezentacija

Moderator: sanela
evo me shecheru..Luna wrote:hehehhe.... tako nekako. da barem hoce.....ja bi bila u prvom redu-ono "vodite me odavdeee"!
DS-dzesi ti, nije te bilo ovih dana
Sad kad neko pročita ovo što si napisala reći će... pa vidiš, mogu i ja koji joint zapaliti iako sam se skinuo s horsa. Nije to ništa strašno. Razmisli malo...Luna wrote:heheh nasmija me..... dzox tu i tamo kazes....pa to je ok. I sama to ponekad napravim. I popijem pice tu i tamo. Nemogu bash nista da ne radim....nisam nikad pa ne gumo ni sada.
shalio sam se za zenidbu...skoro sam izashao iz jednog sranja pa ne bih ponovo izazivao sudbinu:))) i nisam mlad yebiga...i nisam nesto lijep al sam zato glupLuna wrote:heheh nasmija me..... dzox tu i tamo kazes....
OPASNO PO ZIVOT DS![]()
![]()
![]()
![]()
mada nakon ovisnosti o heroinu...metadonu, i koki dzox i ne zvucci tako strasno....no moze da bude. Ako si glup i mlad i ne iskusan..dakle ne smetash ti nikome ....svako fura svoj film jel tako.
znaci nista od zenidbe a? ma neka...mlad si ti josh za to![]()
pishi sreco:)
cmok
ps. poz svima(dracula....kako si mi? zvrks...si ziva? sunriseeeee???) nema mi moijeh dzevojaka![]()
Nikad gore! Jebem mu interferon i kostobolju koju izaziva! Vec tri dana me rasturaju nogeLuna wrote:dracula....kako si mi?