Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ja isto ponekad pomislim da bi mogla poceti sa time, pisanjem, obradjivanjem proslosti jer sa ovog ugla ce svakako sasvim drukcije izgledati i moze mi pomoci da shvatim neke stvari. No, trebam se skockati u glavi da bi mogla zapoceti, ali hocu svakako, zbog sebe .
Malena pusa
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zaboravih ti reci, pocni, bitte, obozavala sam te citati. Joj kako sam sebicna
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
nisi....samo si iskrena.
kontam-mozda bi mi i prijalo...no nemam bas nekih zivaca u zadnje vrijeme...! kontala sam pisati..ono-o svemu i svacemu. mozda se sjetim nekih smijesno-zalosnih trenutaka iz proslosti...mada ne bih da se vracam u nazad(previshe)...
al...che sera sera'...pa jel?
bitna je ideja
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
luna ja cekam da nastavis ,Sunrise ona tvoja tema na opcim ce ti ustvari jednog dana biti ispovest,tamo svaki dan pises sta se desava,kako se osecas itd. kao neki dnevnik a za ispovest ono iz proslosti ...pa polako kad osetis potrebu za tim ti pisi,ako je nikad ne osetis nemoj nikad ni da pises...pa nije to obavezno na ovom forumu aj sa srecom pa pisite obe da imamo sta da citamo
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Zvrky, potpuno si u pravu, ona tema sto mi je Sanela otvorila na Opcim je nesto poput dnevnika ili ispovijesti iz sadasnjosti sto cu moci jednog dana citati i pratiti kako sam napredovala. Zato se i trudima svakog dana napisati nesto novo a i jako mi godi pisanje. A, sto se tice, pravih ispovijesti, bas jucer sam pocela nesto spremati, no to ce potrajati, dok ja malo materijala spremim. I bas sam jucer shvatila kako ce mi to turbo pomoci jer sam u medjuvremenu zaboravila kako sam se tada osjecala, kako sam razmisljala, sto se dogadjalo u odredjenim momentima. No, do sad nisam bila spremna dirati u proslost nego sam samo pripremila rukovnike, donijela ih u ducan, stavila na plice, te samsvaki dan bacila pogled na njih, znajuci da imam nesto za odraditi. Jucer sam napravila prvi korak pa ce mi danas biti vec puno lakse!
Ne smijem ja ovo nastaviti citati! Malo sam zapoceo sa citanjem,i bas onako kako i jeste!Ne smijem dalje,jer me uznemiruje!Bolje da ne citam!Pozdrav i ....ma,to je ruzan san!
da da....slobodno...nije tako strasno kasnije....obecavam:)
cak ces se i nasmijati...
naravno da je istina....to je bio moj zivot.. jebesh takav zivot. citaj pa mi reci sta mislish....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
E moja Luna vidis ti ovo neki ne smeju ni da procitaju a ti dozivela sve to hehehheee sreca pa je proslo
Titanik samo opusteno ne moras da citas ako ti je bas toliko tesko ima vremena znam da ces kad tad procitati .
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!