pa gde ste bre svi????
Moderator: sanela
pa gde ste bre svi????
gde ste bre svi .......nema vas dva dana.....???
Tapija.
I ja osjetim u ducanu da je tapija. Kako je vrijeme postalo zicer vjerovatno su se svi pokupili vani sa sunce i uzivanciju a mi ostali da strazarimo tu.
Sta ima, papinga, kako brat? Je sve ok kod vas?
I ja osjetim u ducanu da je tapija. Kako je vrijeme postalo zicer vjerovatno su se svi pokupili vani sa sunce i uzivanciju a mi ostali da strazarimo tu.
Sta ima, papinga, kako brat? Je sve ok kod vas?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
da ok je za sad.........stavio je implant.......sve je ok......mislim,on se oseca ok.....samo ne moze da spava.......pa smo mu dali filmove, knjige......evo sinoc je citao knjigu.......sto je vrlo neobicno......inace, nije depresivan, ustvari kad god jeste, mi pricamo sa njim.......ima ovo jebeno prvenstvo u fudbalu, utakmice po ceo dan, pa bleji u tv non stop..........mislim ostavljamo ga samog i ide u prodavnicu, slusa i saradjuje........e sad......videcemo........ja ga cimam nekad da uradi ovo ili ono, ali to je cisto da se ne pretvori u pecurku kog kuce.......ja sam ok......malo sam se vratila u normalu.......i svojim normalnim uobicajenim aktivnostima.......ljubim......pozdrav...........pih nema nikog, u pravu si , mozda je sunce....sta li je sa zvrky????
zvrky zuji negdje okolo. Nek uziva cura. Ma uzivajte svi, dosta smo se znojili i tresli, povracali, sad je doslo vrijeme za bolja vremena

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- katarinadimedici
Ja sam tu, ali ne stignem uvek i da napišem post! Malo lutam istovremeno i po drugim forumima, sad su mi aktuelni kinološki zbog mališe! A da ne govorim o tome da me on drži budnom pola noći i tera mi inat tako što radi sve što ne sme! Sinoć me je tražio nije znao gde spavam, a kad me najzad pronašao, zavijao je kao odrastao vuk, da ga uzmem! Eto, preokupacije,a i ćerka mi je doputovala sa rekreativne, mnogo se uželela mame, tako da i dok ovo kucam pevamo zajedno!
Moram da se zahvalim Pepingi za sve sto je uradila za mene,za sav trud koji ulaze u mene,stvarno mi je mnogo pomogla oko nekih stvari gde sam se ja zaustavila i nisam znala kako i gde da krenem,kako da resim neke problemcice koje imam....ne znam devojka me maximalno podrzava i gura napred,a nije ni svesna koliko mi je pomogla...Pepinga hvala ti od srca ! 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!