Sunrise

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

MILA

Post by MILA »

Alsa,
to sto je pisac hteo da kaze je na moj racun, nista on lose nije mislio nego da je ja podrzavam a ne znam o cemu pricam. Nema ljutnje, i ja cu da ohribrim lepom reci , pa necu valjda da kazem kako je nemoguce(nije nemoguce), kako to ne treba itd. Koliko god da je tesko zauvek se osloboditi droge i neka se meri i promilima, treba pokusavati i boriti se na sve moguce nacine, pa zato je covek bice koje ima svest da se bori i kada je nesto skoro nemoguce. Svako treba da za sebe zeli da bude taj koji je uspeo i kome se desilo cudo da se zauvek izlecio. Treba tu pozitivnu energiju ohrabriti i pruziti ruku a ne obrnuto.
Ma, ohrabruje i on na svoj nacin, ne misli on lose.Nema ovde nikoga ko je bas zaista zlonameran, procitajj malo sta pisu ove sjajne devojke Dinela i Samantha, pa Luna i Vodolija, Zvrky.....Kada nekome zatreba podrska sve su tu da priskoce...Nisu ni momci losi, samo su malo nespretni ponekad.
pozdrav
MILA

Post by MILA »

Dinela,
ne znam cime se u zivotu bavis, ali bi trebalo nesto sto je vezano za rad sa ljudima ako to vec ne radis. Umes lepo da ohrabris i napises pravu stvar. Mi bi to rekli prava si pametnica(ovo je veliki kompliment da znas samo)
Take care,
pozdrav
manson

Post by manson »

Alsa wrote:Ti ako trazis izliku da se spucas,nacices je bez obzira na forum.To je cinjenica. :wink:
Ja izgovor vec imam. U osjetljivom sam periodu i trazi mi se droga. Da li ce i ovo neko ismijati? Sta smijem napisati ovde ako ce se svaka moja slabost koristiti kao oruzje da mi se "spusti"?

Ti mozda nisi shvatio da mi shvatamo da imamo jedan veliki problem. I pokusavamo da ga rijesimo kako znamo. Sto ti moras bit tako negativan? Svaki put otvorim forum vidim manson je nesto napiso pa se nadam da to nece bit neki zajedljiv post vec neki dobar savjet, manje grub. Ali, malo sutra. Prestani se ponasat tako superiorno. Mozda si ti i neki dobar momak :wink: .[/quote]
E pa ako shvatas da imas veliki problem,valjda mozes i da shvatis da to sto radis nije ni blizu dovoljno?I dobronamjeran sam,inace bih te samo gledao kako se vrtis u krug i padas,a ovako pokusavam da doprem do tebe-vas i da ti dam pravi savjet,ono sto je meni pomoglo i ono sto pomaze....
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
manson

Post by manson »

@Dinela:Hvala :oops:
@Mila:Hvala :oops:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Fanatik

Post by Fanatik »

Kada se diskutuje o određenoj stvari treba gledati njene pozitivne i negativne stvari.Ja cu opet reci, da je Metadon lijek i da ga u određenim i skromnim količinama ili miligražama nije droga.Nravavno da jeste droga ako zloupotrebljavate taj određeni lijek.PRIMJER: TARAMAL, TRODON, SINTRADON, je lijek kojis e daje ljudima koji boluju od RAKA, često se taj lijek ZLOUPOTREBLJAVA, uzima se po 10-15-20 komada, JEL TAKO MANSONEE???JEL TRAMAL LIJEK ZA RAKAŠE ILI DROGA KOJU TREBA ZABRANITI????.
Isto je sa Metadonom , to sto je Manson rekao isto stoji, jeste na neki način Metadon droga ali u slučaju da ga ja zloupotrebljavam, ili da ja na primjer popijem svoju terapiju i DA KUPIM JOŠ JEDNU ISTU KOLIČINU ,TADA BI BIO DROGIRAN, ZNAČI SVE JE U GLAVI.
To sto Metadon ima toliko pozitivnih učinaka, to sto taj Metadon sklanja ljude sa ulice, spriječava Hepatitise, SIDU, sto Ovisnike vraca u jedan normalan društveno-socijalni život, to što Metadon je spasio toliko ljudi da 100 komuna za 5 godina nece ih spasiti, TO NIKOM NISTA.
I još jedna stvar Mansone, PRIMJER JE MOJ IMENJAK ,koji je bio na 4 puta večoj dozi pa se sada skinuo ,je DOKAZ DA NISI U PRAVU.
A ja ipak neču pokazivati moju guzu nikome , nego ču tebi poslati veliki SELLAM. I svima drugima veliki POZDRAV.
Omar
manson

Post by manson »

Jest,jest,a Zemlja je ravna ploca... :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Fanatik

Post by Fanatik »

Jeste ,jeste a Mjesec , sta je onda Mjesec???
manson

Post by manson »

:-D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sunrise

Post by sunrise »

Dobro jutro!

Ne pada mi na pamet da se zezam i uzimam dop uz metadon. Nekako zelim da ovu stvar odradim kako treba. A, i iskreno govoreci, ne dolazi mi zelja da uzmem dop, kao i sto mi nije palo na pamet da popijem duplu dozu metadona iako ga vec sada dobivam ponekad cak i za 4 dana. Na samom pocetku terapije sam primijetila da mi smeta veca doza. Dobijem neku neopisivno jaku glavobolju i uz to povracam satima, pa i kroz cijelu noc do jutra. Daleko od toga sto netko kaze da bi bila razbijena. Osjecaj je uzasan, no mozda i bolje tako.
Moja psihologica mi je objasnjavala da nije problem skidati se i spustati dozu sve do nekih 20mg. Ili mogu reci da frka pocinje kad ides od 20mg pa na dolje. Ali, opet to je sve stvar u glavi i kako ti svjesno ili nesvjesno odlucis.

Manson...koliko sam uspjela skuziti on je zicer decko i uopce se ne treba tako osjetljivo obazirati na nacin na koji on prica pojedincu. Njegova namjera je dobra. On svima pokusava otvoriti oci, ukazati na neke greske koje se rade ili ako razmisljas pogresno. A, nacin na koji radi je jedini koji moze upaliti kod nas. Npr. dok god su ti starci na lijepo tepali i molili da se opametis i ne radis sranje sigurno nije palilo. Ali kad popizde i kad ti svasta izbroje u facu tad bi mozda nesto doprijelo do tebe. Isto tako on radi, ppokusava nam otvoriti oci i pomoci. I za razliku od onih cura sto ih je teta Mila nabrojala on ne dobije nazad ni hvala ni komplimetne ni jednu lijepu rijec nego ga svi posaljemo u k. i izvrijedjamo uz to.
To sam ja skuzila da mi je smetalo kod njega, sto je ponekad okrutno iskren, do boli. (mozda na taj nacin probije krecanu u glavi)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
dinela

Post by dinela »

Bravo Sunrise, Istina.
Post Reply