CHATIJANA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

kokan

Post by kokan »

Connecting...
[20:41] Logging in...
[20:41] -- *** Processing connection to irc.servercentral.net
[20:41] -- *** Looking up your hostname...
[20:41] -- *** Checking Ident
[20:41] -- *** Found your hostname

[20:40]*** irc.servercentral.net sets channel mode to +n
[20:40]*** irc.servercentral.net sets channel mode to +t
[20:40]*** Channel mode is +tn

to je na ovu levu stranu, sto bi rekla uciteljica gramatike
a na ovu desnu stranu, stoji Anon746 a to sam valjda ja.
zvrky

Post by zvrky »

kekekeke uciteljica,kekekeke ali mi i dalje ne mozemo na cet koki pomagaj kako da se uvucem tamo pusti me da udjem
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

E stvarno nije uredu meni cet jos uvek ne radi :-D Daj recite mi sta se desava,i ajde da malo tamo pricamo nismo odavno?! Pitam se da li je Kokan jos zarobljen tamo sam sa sobom :-D kad ga nema da se javi,hehhehe,ajde popravljajte cet ocu da pricam sa vama :D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vodolija

Post by Vodolija »

Bas si dobra....mazes se sa kilom sminke....Krijes se srce krijes se.....
Kada skontas sta raja u drustvu prica....smijes se....srce smijes se.....

Aaaaaaaa zvrky poludicu.....vidis da sam i propjevala na forumu i to neki mrtvi balkanski hip-hop. Nigdje vezze svijumi!!! Neradi mi covjece ne ljuti se....isjecu seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zvrky

Post by zvrky »

:smt044 Vodica moja ,hehhehhehehe pa ti gora od mene za covece ne ljuti se :smt043 nisam videla da im ne radi sajt ponovo ja bila tamo i smorila se,ceo dan sam ovde na forumu nesto sam lepo raspolozena samo bi se zezala,pricala bi sa vama...malo sam samoziva meni dobro pa bi volela da je svima dobro :-D a mozda nije svima do zezanja...ovaj cet ovde ne radi pa me nervira a tako mi se pricaaaaaaaaaaaaa :smt082 mogu ja da idem na drugi neki cet ali ovde mi ljudi drazi :D nekako blizi ne znam kako bi to objasnila osecam se kao da sam sa vama ceo zivot provela ! Sto se tice pevanja,pevaj vodice pevaj ,ko peva zlo ne misli :-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

aloooo....-tu ste??? ne vidim vas!!!!! Vodo-ako te ja isjecem....bices ko' swiss cheese :-D
ti tek sada pocela pjevati po forumu...ja to jebi ga vec odavno radim.....
lolim vas obe. volila bih da mozemo kafu popiti sada...zajedno.znash kako bi nam haos bilo. pricale bi u isto vrijeme heheh
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Ohoho Lunic pa i ti si tu,hehehheh dobro je da se ne cerekam sama sa sobom ovde :-D Naravno da smo tu gde bi bile :-D Lunic mogla bi i ti da uzmes adresu cloveka ako vec nisi pa da navucemo i tebe na igricu a i cesce bi pricale! Ne mogu ovde bas uvek da se zajebavam vec mi postaje malo bezveze ljudi se muce,pate sta sve ne a ja se zajebavam po ceo dan . Ta kafa .....kako bi ja tek volela da mogu da se sa vama vidim a ti Luna koliko sam mogla da shvatim iz ovih vasih pricica neces Vodici nasoj da se javis,ajde brzo tu gresku da ispravis ,pa iskoristi to sto mozete bar da se cujete znas sta bi ja dala da mogu sa vama da se cujem i vidim odma bi krenula i kafu bi propila iako je ne pijem sa vama bi je vala popila sa zadovoljstvom :!: :heart: PDT_Love_18 LJubi vas Zvrky
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

cega? huh :? weem away weem away ...in the jungle mighty jungle..... hehehe
zvrky

Post by zvrky »

Luna nemoj ti meni tu na francuskom sto bi Omco reko :-D znas da ja slabo s tim jezicima baratam hehehhehehe.....nego sta cega? nisam bas razumela tvoje pitanje "cega" daj razjasni malo tupavoj zvrky :-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

Lunic mogla bi i ti da uzmes adresu cloveka" -pa nisam znala o cemu pricas zeno.... sad znam. i evo jezim se hahahahah
a to ti je ona pjespica-si gledala prijatelje? pa u jednoj od epizoda kad ross ima onog majmuna...e on je volio tu pjesmu. ma ne pitaj. shhhhh. ko zna zasto i kako sam ja do toga dosla. uhhh...nije ni meni lako
Post Reply