ja sam jedna malaaaaa hehehhe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

ladida_

ja sam jedna malaaaaa hehehhe

Post by ladida_ »

Ja sam nova tak da bi volila da udjem u vasu diskusiju i da pomognem ako sta mogu naravnooo pozzzz za svu raju sa foruma =; :smt059
zvrky

Post by zvrky »

:D Cao Ladida,naravno da mozes da se prikljucis ako to zelis svaka pomoc je dobrodosla :!: Dobrodosla medju ove divne ljude ukljucujicu i mene :-D sa puno problema jos ne resenih, ali drzimo se , bice bolje.....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

??????? :smt017 :-D
cao...welcome! kako si dospjela u nash mali svijet??? sta kako gdje itd........
poz
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Luna uvek oprezna :smt044 da nam neki spijun ne promakne :twisted: Pozdrav Luna, i mene zanima gde kad i kako sve me zanima...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Josephine

Post by Josephine »

Pozdrav Ladida...
Dobar ti je nick... :wink:

(a i kad se sjetim jednog partya-davno je to bilo...Ladida je to svjetski odradila...a kad se sjetim sebe na tom partyu sad mi dodje da rigam...) :roll:

Uglavnom još jednom ti želim dobrodošlicu...
Super je ovdje...
ladida_

Post by ladida_ »

jao jaooooooo hvala na dobrodosliciii bas mi je drago da sam i ja vaama malo bliza hehheh ma jojjjj
ja sam vam jedno loodo stvorenje hehhe :D uglavnom sad sam cista ima vec par mjeseciii mislim nikad nisam
ni bila bog zna sta navucena al uzimalo se dosta svega i ne ponosim se bas stimm al Boze mojjj valjda sam dosla pameti
volila bi vam pomoci bar nekako ono ak ne bliskim kontaktom onda bar nekim iskrenim rijecima
ali nekim savjetom uglavnom zelim da sam tuuu :oops: et javi te se ljudiii pa da malo pricamooo
pozzzzzz hehhehhe ljubim vassssssss............ :wink:
ladida_

Post by ladida_ »

fakat ne znam ovih dana sam bas bad sve mi je nekao dosadiloo dosadan mi je zivott jojjj fakat sam odvalila.... :smt073 al bas basssss :retard:
zvrky

Post by zvrky »

Drzi se ladida procice to,docice i tvojih 5 minuta,samo se ti drzi nemoj pasti bezveze zbog dosade,imam slican ako ne i isti problem sa dosadom znam kako ti je....ali ne znam kako resiti taj problem,ok. nadji posao znam to ce svi reci ali to nije resenje...ne znam nisam pametna... Pozdrav i drzi se !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
ladida_

Post by ladida_ »

ma jojjj hvala drugg hvala yvrky al fakat ovaj bedak mi je vise na vrh glave ma i polsa mi je jojjjj ma ne znammmm.......sam nadam se da ce brzo prociii uhhhhhhhhhh :( :( :(
Luna

Post by Luna »

hoce... ne brini. svi smo kroz to prosli. dodje i prodje...onda opet dodje...ali slabije. procitaj o PAW pod obavjestenja...Meni je pomoglo...probaj!
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply