Vlado M? 'Nakačit se na ibogu' - valjda nemaš zle namjere, ali daj se prije informiraj - očito nemaš pojma o čemu pričaš - kako se čovjek može nakačit na ibogu - nije to svakodnevna zabavica, to je restartna droga, bomba koja ti mijenja život. Ekstaza koja ti obuzme svaku stanicu tijela, kad te počne dizati napon, prije nego počnu slike, je orgastična, kriza je zbrisana i ostaje čisti užitak - nakon što slike iščeznu, nije bajno, ali se svakako može vrlo lako izdržati, za razliku od svima nam tako mrskog stanja, krizetine ... Iboga pomaže, itekako! Jebi ga, ko mi je kriv što sam prije uvik zasrala, kao 'ajmo malo vidit kako mi je ono bilo', pa ti ostane za sutra, i dec it. Heh.Draga Ramona, pa dokle vise ta Iboga? Nakacices se na taj prasak. Mislim da bi bilo krajnje vrijeme da se izlijecis, zatim gurua otisnes niz liticu i preuzmes biznis. Da svi kod tebe idemo na terapije. Evo, ja bih se prvi prijavio... Nadam se da ces izdrzati.
A to za gurua mi molim te nemoj govoriti, zvuči grozno, sebično, odvratno, pogotovo što ne znaš kakve su osobe i jedan i drugi moj guru - takve ljude se može na prste izbrojati. Ti bi kod mene na terapiju - lako je bit ironičan - da ti oćeš na terapiju, mogao si već otići - kod ljudi koji znaju što je ibogain, jako dobro - evo ja tek sad mogu reći da nešto znam, za razliku od M (i M) koji su toj čudesnoj biljci posvetili toliko godina, toliko misli, istraživanja, izliječili tko zna koliko ljudi ... http://sacrament.kibla.si