Naša kafica br 2

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

aaaaa

Post by Luna »

omare-ne budi dramatican zaboga...ti prvi kazes raji hajde ok...pa sta sada uzao si i idemo dalje...tjesis ih i nedas da se sjebu zbog toga...a vidi tebe...pa sta ? dobar si bio i jebi ga omaklo ti se...bio si u gadnoj situaciji i poklekao si pa sta? bitno je da to ne uradis ponovo i da si svjestan da si pogrijesio...i da ti nije ni bilo dobro...zato si na metadonu...i eto ko da nista i nije bilo...al barem si vidio kako se gadno osjecas poslije...i daj ba ...ako neces ovdje dolaziti gdje ces? s kim ces? ovdje ces to i podjeliti jer zato smo i tu...hajde ba mozes ti to...bio si i u gorim situacijama jel tako? :smt018
vlado sreco...mislila sam na malu bebu kad otkriva svoje tijelo-pa se sjebe kad uhvati nogu i strpa je usta:) :)...pa tako i dupe pa i nos heheh.... :butthead: nadodje meni ta inspiracija tu i tamo...ali i dalje nije dupoko ko' nekad...vjerovao ili ne tvoje pjesme su iste kao i moje price...zaista...jako me podsjecas na mene kroz stihove-jeste da si ti malo opusteniji u vezi "lijepih" rijeci hehehe....al' to je tvoj trade mark pa jel'?
e fakat ramona...mogla bi i ti u shamane pa majke mi bolje i vise znas nego oni heheh...magistrirala si u ibogi...i ja bih odmah poslije vlade na terapiju:)
to vidis i nije losa ideja....
Ana? si ziva? javi se... ns? jesi na exitu?
gdje li je boze onaj Mark renton i Oxo? nema ih nigdje....pa cak i onaj play i sivi decko? bas nekad gledam toliko neke raje i puf nestadose...a ja uvijek pomislim otisli su negdje daleko u zemlju bajki:(
sanela sta ima? hvala na pomoci:)
eto cmok svima
sleepless
ChE

Post by ChE »

Omare haveru sto se sekiras ba?nemoj se crnjacit razabu radi jedne izgubljene bitke kad rat jos nije gotov...a ti vodis :-D
ja sam novi na forumu al iz tvoje price mi se cini da te znam a ako je tako ti si prepozitivan da bi odustao....sve najbolje drug!
I bet you got it twisted you don't know who to trust
Fanatik

Post by Fanatik »

Dobro došao Che, ne znam sta da vam kazem, boris se booris se i onda bezveze padnes ali eto skontao sam a i znao sam otprije da je ovo duga, duga borba, ali meni je zao što sam bezveze pao kontate.Da sam imao razloga pa hajde, da sam bio s...eban, pa hajde .Ali to i jeste bit nase borbe ,hvala vam na podrškama i shvatio sam da nema kmečanja i plakanja sta cu bilo je groznijih situacija ,kada mi je amti poginula,kada je moj drug umro od owera to su sve teski udarci.Zato ja zahvaljujuci vama A NAROČITO LUNI I MUSTAFI borim se do kraja uzimam oružje i nastavljam borbu.Tuzan sam bio kada sam Kiki slao poruke i izlazio napolje u 12 navece a ona mi nije odgovarala I TO ME JE POGODILO, očekujes da ce ti neko pruziti ruku a njega nigdje.
Che ti si Sarajlija jel, da li se ja i ti znamo??Ljudi HVALA VAM ,STAVRNO NE ZNAM STA BI DA NEMAM OVOG FORUMA A U NJEMU LJUDE.POSTALI STE MOJA PORODICA KOJA SE VOLI,NJEGUJE,POŠTUJE,CIJENI .I POSLIJE OVOGA SVEGA ZAKLJUCIO SAM DA CU DOK NE UMREM BITI NA OVOM FORUMU I POMAGATI SVIMA .PUNO,PUNO,PUNO VAS VOLIM!!!
mustafa

Post by mustafa »

Dobro dosao nazad Omare. Greske svi cinimo i na njima se ucimo(rastemo), ali ima mala razlika medju nama, a to je da se budala ponavlja a pametan uci na greskama. izbor je slobodan.
Divno je vidjeti da si ti onaj koji ima namjeru nesto konkretno uciniti sa svojim zivotom.
Sa srecom
M. Sarkic
Ramona

Post by Ramona »

magistrirala si u ibogi
Hahaha!!! A bome, četvrti put - mislim da nas nema puno u ovoj galaksiji ...
Boli koga kara što sam se ja skinula (izuzev Ane, Lune i Omara) - strava ste, majke mi - ni 'bravo' ni 'držse' - ili ste ljubomorni - ma puca mi k.... kokica heh - Luna, iboga bi ti se lahko mogla poslati, no pošto si u US, vjerojatno bi si napravila sranje s murijom, jer je kod vas ibogain ilegalan. Za razliku od Slovenije i Hrvaške :wink: (živila primitiva jehee)
Uglavnom - ako se odlučite promijenit to jebeno stanje neživota :
http://www.ustanova-iboga.si, ili http://sacrament.kibla.si
Last edited by Ramona on Sat Jul 09, 2005 6:21 pm, edited 1 time in total.
kika

Post by kika »

eee moj omare postaješ senilan ili se praviš juče sam zbog tebe popila 3 flurazepaama i zaspala a ti ja ti nisam odgovarala pomisliće ljudi da je zaista tako..........

iskuliraću ovo što si rekao 8) 8) 8)
Fanatik

Post by Fanatik »

E neka sam vala senilan, bas fino RAJA OMAR POSTAO SENILANNN.Poslao sam ti 3 poruke a ti meni ni jednu ja ne vidim da si mi rekla da ides spavati.Ali eto ja sam senilan.
Fanatik

Post by Fanatik »

Mustafa hvala ti na podrškama koje si mi upicivao, ja sma uvijek govorio slova uvijek govore kakav je čovijek.Upravo tako pokazao si da si dobar čovijek ješ jednom SVAKA TI ČAST!!!
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Ma e ljudi, ne dodjem jedan dan, i toliko postova, wow.
Ziva sam ziva..cekam i brojim dane da mi se skine gips pa da picim na moreeee....
Citajuci sad sve ovo sto ste napisali, nesto mi je palo na pamet...Ne znam da li je to kod vas tako, ili nije, ali meni je npr da kad god mislim da je sve ok i evo da sam „isplivala“ iz nekog njasra, nesto se desi, nesto ti sve planove pokvari, nesto ti jednostavno napravi neki CUT i ne mozes tako dalje a i nije vise sve onako, bar prilicno ok, kao sto je bilo. Ma mislim, zar je to fer? Meni se cini da to nije ni malo fer, niti je ok. Kome da se zalim?? Vrhovnom sudu, hehehehe...Vracajuci svoj zivotni film unazad skontam, ma jebate zivot, kad god sam mislila evo ga, sad je ok, ono hop neka frka.

Ja da sam znala za ibogu, kad sam se skidala, odmah bi pristala na to, majke mi. Ne bi ni sekundu razmisljala, no nisam tad znala. Ali zato, vec sam rekla, ali moram jos jednom javno reci, Ramona, sreco, svaka cast, zaista sam bas bas i ponosna i sretna ujedno. PDT_Love_06 Ma nemam rijeci... PDT_Love_25 ovo ljeto ce biti ludo... samo da se ova jebena gipscaga odvoji od mene….

Jeli iko od vas imao gips? Pa ovo je strava, koja je to patnja, pa tek tusiranje, majko moja, dodje mi da placem. Daj navlaci kese na gips, pa se izvuku cim udjem u tus, pa izadji, popravi, pa udji, opet spadne…ma da ti se zivot smuci, zbog jebenog tusiranja samo..A gdje su tek ostale stvari svakodnevnice. Sutra cu ici pred zgradu, da mi klinci oboje gips da bar malo bude veseli, hihihihi. Da ne bude vise onako sterilno bijel.

Inace, mi je danas nesto bilo lose cijeli dan, neki me je ruzan osjecaj pratio cijeli dan, ne znam zasto, nemam objasnjenja. Hmm, razmisljala sam sta je, ali nisam mogla razluciti sta bi to moglo biti, mozda saznam sutra kad ustanem...

Laku noc svima... (mozda sam trebala ovaj post ostaviti na vecernjoj kafici, ali navika...hehehehe)...
Ghost

ChaO

Post by Ghost »

Da dodjem i ja na red ja sam bio ovisnik od H isto kao i vi sada to je samo pitanje drustva i nicega vise 98%ljudi su poceli da ga uzimaju samo zato sto ga njegovi drugari uzimaju.Ja sam bio na H 5-god.Ja sam uneo u sebe oko 6 kg HE....A :? Ljutim se sam na sebe sto sam to morao da radim uopste mi nije trebalo.Ljudi kakva "DRAIZEROVA"zakljucas se u sobu i kraj samo ti keva,sestra,brat...itd donose da jedes i to je to.Nelazem vas ja sam se skinuo bez nijednog bensedina znaci najslabije kakvi wutra za sedam dana ja sam se osecao kao nov covek sada sam se rodio.Proslo je dve godine od mog skidanja evo bas danas 10.jul.2005 tog datuma sam se osecao kao nov.P vi vidite da li vam je bolja drajzerova ili soba i to sa racunarom-internet naravno.

POSETITE FORUM "Da li svaki narkoman zeli lecenje" hvala

Volim vas i na DoP-u i bez dOp-a
Ghost
Locked