Ispovijest???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

User avatar
Josephine
Posts: 172
Joined: Tue Dec 13, 2005 7:11 pm

Post by Josephine »

...meni je danas od te rečenice i tog čovjeka što je izjavi sve otišlo k vragu...i ja...i ovo malo nečega što sam imala...a ne znam kako da to nazovem...taman pomislim kako sve ono ide lagano na bolje i opet "sjeb" ko kuća...
I to tako izgleda simple kad gledaš objektivno...

No nije...nikako!!!

A koja je od nas dvi pukla...nemam pojma stara!!!
nemam ideje o ničemu...

Sutra je novi dan -valjda će biti bolji od ovog danas...
User avatar
Fanatik
Posts: 1216
Joined: Sun Apr 17, 2005 12:29 pm
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Fanatik »

Javljam se da se zahvalim Josefin što je danas i juče kada je meni bilo jako tesko, jer nije jednostavno situacija kada te Otac, sestra i brat ostavljaju.No dobro, napravio sam recidiv i svasta nesto, Josefin kaze da budemo zajedno i da ne gledamo unazad, ali ipak boli, boli dusa srce i bole godine, ona najvise.Htio sam vam samo ovo reči, da nije vas dobrih ljudi, ja bi 100% napravio još jednu goru glupost.Vasi savjeti, vase podrske, puno puta spase zivot mnogim ljudima.
ZATO VAM HVALA DO GROBA, JOSEFIN VOLIM TE!!
User avatar
Josephine
Posts: 172
Joined: Tue Dec 13, 2005 7:11 pm

Post by Josephine »

...Omare samo budi s nama...
Boli al nema vraćanja nazad...
OK?
User avatar
Fanatik
Posts: 1216
Joined: Sun Apr 17, 2005 12:29 pm
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Fanatik »

Na žalost do jutros sam odolijevao napadima i depresije i nervoze i svakakvih negativnih stvari.Na kraju me je slomilo, priznajem ,IZGUBIO SAM .
Ja cu biti tu naravno, ako treba opet cu ja 3 godine provesti sam nadom i borbom da cu uspjeti, ja cu odustati tek kada umrem.Ali eto žao mi je stos e taj recidiv desio kao povodom razočarenja mog oca i sestre, šteta.
Ajde neka mi neko kaze, jeli za ovisnika uspijeh ,da nakon 4 godine drogiranja stane pa makar bilo to i Metadonskom terapijom, jeli uspijeh da isti taj ovisnik zavrsio Fakultet i počne raditi, jeli uspijeh da upiše Enkleski Jezik ,kurs i da ga pokusa zavrsiti, jeli uspijeh za ovisnika da zavrsi kurs kompjutera, jeli uspijeh za ovsnika da se malo duhovno i religiozno poveze pa da ide na DŽUMU svakog petka.
ŠTA SAM JA POGRIJEŠIO, I ZAŠTO JE MOG OCA STID DA HODA SA MNOM ULICOM. Kada ja nikada nisam napravio u životu KRIVIČNO DIJELO, NIKAD NISAM UKRAO STVAR IZ RADNJE, JESAM IZ KUČE, ALI IZ RADNJE N I K A D !!!
ŠTA SAM JA KRIV, JA SAM KRIV STO SAM OSTAO ŽIV, VOLIM VAS VAS DRUG OMAR.
User avatar
sunrise
Posts: 2372
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:40 pm
Location: Wien

Post by sunrise »

Nikad nisi spominjao da je tvoj otac ili sestra isla na neke razgovore ili terapije skupa sa tobom. Mislim da ti tata tako nesto nikad ne bi mogao reci da zna malo dublje problem i velicinu bolesti ovisnosti.Mislim da Spirit nikad, ama bas nikad ne bi mogla tako nesto izjaviti. Ne poznajem tvog oca, niti tvoju sestru. Znam samo sto si pricao o svom tati i iz cega mogu vidjeti veliku ljubav i ponos ili ti je on cak neka vrsta idola. Ti ga vidis kao takvog no, vidis da i on grijesi i to jako, kad je najmanje potrebno. Bas sada bi trebao biti maximalno uz i pored tebe.
Svaki dan bez heroina je uspjeh. Metadon je supstitucija i tebi ide uz njega jer ti je on uprvo pomogao sve uspjehe realizirati i odraditi do kraja. Sve sto si nabrojao jesu uspjesi i steta je da tvoja obitelj ih kao tave ne vide. Bitno je kako ih ti dozivljavas? Reci mi, jesi li ti ponosan na sebe? Jesi li svjesan svojih kvaliteta i sposobnosti i snage? Velicine kao covjeka, muskarca, prijatelja ili sta vec? Imas li samopuzdanje i vjere u sebe? Probaj sam sa sobom porazgovarati daj si snageß Imas je, ja znam, svi mi je vidimo no dzaba pricati ako je i ti ne vidis.
Ne trebaju ti oni pomoci.Ne ocekuj to. greska je cekati da ti tata pomogne, mozda nece, mozda hoce da sam i to napravis. Nadji si posao sam. I zapocni raditi, radi, dani ce prolaziti i jednog dana cete se cuti telefonom i ti ces im reci "ops, zao mi je, moram prekinuti, zurim na posao". Biti ce im drago, vjeruj mi.
Ne ocekuj nista od njih jer na kraju krajeva, imas 30 godina, nigdje ne stoji kao nepisano pravilo da ti tata treba naci neku vezu za dobar ili bolji job. tako i tako ti ne treba nitko u tvojoj kuci, sve sam cistis i radis, pa sto da ti tata sredjuje veze za job. Ne treba i aus!
Uostalom, proljece je tu, sezona ide, biti dovoljno poslova, ok?
User avatar
Fanatik
Posts: 1216
Joined: Sun Apr 17, 2005 12:29 pm
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Fanatik »

SUNRISE ti si u prvo MOJ OTAC JE MENI VELIKI IDOL. VOLIM GA VISE NEGO BILO KOGA.
ALI IMA PROBLEM JEDAN, JA SAM NJEGA RAZOČARAO ,A SESTA NIJE A NIJE NI BRAT. ZATO SMA JA CRNA OVAC U FAMILIJI.
GROZNO, GROZNO SE OSJEČAM ,ALI NEČU SE PREDATI.TO JE SIGURNO, SUNRISE HVALA TI PUNO!!!!!!!
User avatar
Josephine
Posts: 172
Joined: Tue Dec 13, 2005 7:11 pm

Post by Josephine »

...naravno da se nećeš predati...
User avatar
Zub
Posts: 25
Joined: Tue Mar 21, 2006 8:13 pm

Post by Zub »

da kažeš razočarao si ga, to je točno, svaki roditelj želi sve najbolje za svoje dijete i kad vidi da je posrnulo, razočaranje je veliko.
Ali zamisli sad ovo, tvoj brat, sestra su ok (Bogu hvala), i on je navikao da sve bude u najboljem redu kod njih, ali ono veselje radost koju češ mu ti priuštiti kad budeš SVOJ, njega će obradovati više nego išta na svijetu, zar nas Isus ne ući, vratite mi odlutalu ovcu, to je radost, srića, veselje(oprosti na usporedbi).

Zato dragi moj Fanatik, glavu gore, tvoj otac će biti ponosan na tebe, tu sriću koju češ mu ti priuštiti svoji ispravnim životom ne može se opisati ni usporediti sa ničim.
Kad sve bude ok, i kad budeš stajao ponosno ispred svoje obitelji, viruj mi nema veće blaga, i sve muke, razočarenja će pasti u vodu.
User avatar
Fanatik
Posts: 1216
Joined: Sun Apr 17, 2005 12:29 pm
Location: Sarajevo
Contact:

Post by Fanatik »

VI STE SVI DIVNA RAJA, DRUGOVI, LJUDI I OSOBE I JA SAM PONOSAM ŠTO ZNAM OVAKVE DIVNE LJUDE.
SAMO ČU VAM REĆI,,, VOLIM VAS!!!!!
Alsa
Posts: 45
Joined: Sun Apr 09, 2006 5:24 pm
Location: Blizu

Post by Alsa »

Omare,
nisam dugo ovde i listam forum trazeci informacije, savjete i dobru energiju i mogu ti reci da sam najvise pozitivne energije dobila upravo iz tvojih postova. Steta sto tvoj otac ne vidi ili nece da vidi ili se pravi da ne vidi tvoj trud i pokusaje da se opravdas za "sramotu" sto si mu nanjeo. Sigurno je neki jako ponosan covjek. Pokusaj da ne primas srcu tu njegovu gordost ili sta je vec. Mozda on misli da ako popusti, ako ti prizna taj tvoj trud da ces se ti vratit tom zivotu. Ne znam stvarno cijelu tvoju pricu i mozda grijesim samo ali pogodili su me do srca ovi tvoji postovi gore. Najbitnije je da imas strpljenja. Sve ce to doc na svoje. Preko trnja do zvjezda i to je tacno. Boli me sto te boli....
Volim te Omare, pravi si covjek
Post Reply