Vozdra ljudi. Drago mi je sto jos uvijek mrdate i sto su mnogim zjenice prilicno siroke. To covjeka prilicno ohrabri, konta da ako mogu drugi, zasto onda, jebiga, ne bi mogao i on. I lijepo je to.
Ja sam malo bio u gradu kupusa i debelih svinja. Tako zovem Bijeljinu. Grad ljudi koji suvise gledaju Pink Tv. Uglavnom... Radio sam svoj posao osam sati dnevno a zatim trcao u hotelsku sobu i tamo se zakljucavao do sljedeceg jutra. Gledao bih cijelo vrijeme na TV-u kako neki mnogo ludi tipovi voze bicikl i cugao pivo. Pricao sa zidovima, pisao losu poeziji i citao sms poruke (nisam odgovarao)... Sad sam na Palama, umoran poslije tako ludog provoda.
Kika i Omare, mislim da razumijem zasto vas sjebavaju onakvi (znamo kakvi a jutros mi ne idu opisi) pogledi ljudi i nepovjerenje i gadjenje i zaljenje u ocima itd... Jebiga, svako je drugaciji; ja sam se npr. upravo palio na tako nesto. Uvijek u fazonu – sam protiv svih. Da nije bilo toga, vjerovatno nikad ne bih zavrsio faks... Zivim u mjestu u kojem svako zna sta ste jutros doruckovali i ko vam je sinoc povalio zenu i da li ste maloprije skuvali polutku dopa ili mozda cijeli gram. Kad bi se takve teme jebiga iscrpile, u frizerskim salonima i pisarnicama opstine i cekaonicama u domu zdravlja bi vladala grobna tisina. To ne smijemo da dozvolimo. To nikako ne smijemo da dozvolimo... Zato bih ja svojom pojavom na faksu uvijek izazivao onakve poglede i sapate i ostalo. Dodjem na ispit a svi me onako gledaju. Cak na trenutak i zaborave na tremu, koljena prestanu da im klecaju i knjige im skliznu sa krila... Ja se zato lijepo zabijem u neki cosak, potpuno sam i izolovan, truli jebeni narkoman, citam novine i cekam da me profesor prozove. Mislim da su profe jedini ljudi u gradu koji nisu znali i nisu me onako gledali. Siroti ljudi sa mislima zarobljenim u knjigama i glavama u oblacima i to... Profa me prozove i ja polozim ispit. Obicno dobijem neku finu osmicu i lagano odsetam... I tako ljude sa onakvim pogledima duplo sjebem. Zbog njih sam ucio i polagao ispite. Da ih duplo sjebem. Jebeno da ih sjebem. Duplo.
Zato Omare i Kika, zaboli vas kako vas gledaju. Napisi taj diplomski ponovo Omare, neka bude jos bolji i diplomiraces... Pobijedi ih. A ti Kristina nastavi da dobro radis svoj posao. Ne mogu ti nista.
Draga Ramona, pa dokle vise ta Iboga

? Nakacices se na taj prasak. Mislim da bi bilo krajnje vrijeme da se izlijecis, zatim gurua otisnes niz liticu i preuzmes biznis. Da svi kod tebe idemo na terapije. Evo, ja bih se prvi prijavio... Nadam se da ces izdrzati.
Luna, ja svoju guzicu ne bih bas svrstao u svjetska cuda. Sasvim obicna i pomalo dlakava guzica. A peglu jos uvijek nisam otkrio. Salim se..... Svidja mi se ovo sto si napisala mada ne dijelim tvoju fasciniranost zivotom. Jebes zivot.
Nadam se da si dobro.
Omare, kladis li se ti ? Odigrao sam jeben tiket - keca na Atletik Bilbao, SCG u kosarci i Brazil u odbojci, dvojku na Spance u kosarci. Na 20 maraka uplate dobijam 70. Kontam da se veceras lijepo ucugam.