Zao mi je ..ako ne razumijes...opsesija drogom...opsesija Bogom (slicno sektama...please nemojte me sada napadat..ne mogu.)..to sam ti htjela reci..
Ako se covjek skinuo s dopa ili cega vec, a zivi u komuni vec 2 god.... i ide po kucama i skuplja pare za tu komunu..hehe..reci ti meni, nije li to ispran mozak? I da se kuzimo, ne govorim iz glave, nego sam tak izgubila frendicu,,pazi..izgubila...da, nije na bijelom i dopu, ali je na necem puno gorem(osim fizicke zrze)..po mojem misljenju.....nema kontakta s nikima..pazi, s nikime..kada ju nazovem prica mi o spasenju, bogu...?????????
ajde ...odfilozoriraj....objasni, nije li to lose.......no hard feelings...........
Ti si izgubila prijateljicu Tia, jer ti nju nisi pokusala razumjeti. Prica o spasenju o Bogu... Smeta te to? A da li ti je smetalo, onako iskreno, dok je pricala o dopu!? Ona je za tebe luda, kao sto si vjerovatno i ti za nju, sada. Jednostavno su vam se zivotni putevi razisli. Ispran mozak? Ne kuzim bas dobro, mislim kontam, ali.. Sta je s Pikasom? Jel i njemu bio ispran mozak, mislim bio je fanaticno lud za slikanjem? Svi imamo svoje strasti u zivotu, ja ne okrivljujem niti optuzujem ni jednu Tia, ama bas. Ja volim kada su ljudi srecni, a ako je tvoja prijateljica srecna i zadovoljna takvim nacinom zivota, budi i ti zadovoljna zbog nje. Sve je ovo dobronamjerno sto sam rekla, stvarno je. Da ne pomislis da sad nesto pametujem ili sta ti ja vec znam... A ovdje pricamo o tome kako se rijesiti droge. Pa ako je to nacin, ja podrzavam. Bilo sta sto te odvuce od heroina za mene je super. I iskreno ti sad kazem, da je moja prijateljica u pitanju, ja bih bila presretna zbog nje. Slusala bih je ako treba satima, ne zbog sebe nego zbog nje. Jer ljudima uvijek godi podrska. Kada si rekla da je za tebe pocetak svijeta i svemira BB, meni je to bilo super. Dakle jednostavno vjerujes u prirodu, u evoluciju i sve sto uz to ide. I ja te podrzavam potpuno, samo da sto manje za pocetak mislis na dop, i sve pet.
Puno poz
P.S. Skroz prijateljski, samo ti pisi