Ja sam se zatvorio u kuću punih 13 mjeseci, nisam nigdje izlazio, nisam nikoga čuo, promjenios am broj telefona, promjenios am broj mobitela.Zna to jedna osoba ovde, ali vidi ja sma to uradio prvenstveno zbog toga da bi se obnovio , da bi malo razmislio o tome gdje sam griješio, zasto sam slijepo vjerovao nekim osobama.Vidi nisi ti jedina koja je zivjela sa svojom ljubavi i onda se zeznula, svi smo i nije vazno jesili musko ili zensko jer svako zivo biće zaboli bol isto.Drug mj nema gledanja unazad Omar tvoj ti je fino rekao , evo pročitaj postove koje si napisala ,svaki post se odnosi na greške iz prošlosti.Nema toga, ajmo malo gledati unaprijed.Mene bi najvise obradovalo to kada bi nam pisala sta si danas radila, kako si se osjecala, sta ti je falilo danas, itd,itd,itd.Svaki bogovetni početak je tezak, svaki prvi korak je tesko napraviti, kada napravis prvi lakse ces napraviti drugi i sve tako ices naprijed i bice ti drago jer si napravila pomak ne samo sebi, nego i svojim ukučanima.Moji su bili toliko demolarisani nakon svega i znao sam da mi neče vjerovati puno,puno,puno.Evo jednog primjera, kazem Tati svom i Sestri, ja cu sada zagrijati stolicu i dacu ova 4 ispita i spremiću diplomski.ONI SU SE POČELI SMIJATI, rekli su mi tebi bi najbolje bilo da das ispit U KOMUNI.Toliko su me naljutili da sam odmah istih stopa otisao kući ,uzeo moje knjige ,sjeo i dok nisam diplomirao nisam se smirio.Znam da je tesko ali urad to, ja se borim sa svima i uvijek sam na strani ovisnika jer smatram da su ovisnicu jako intelegentna bića koja imaju potencijala da napreduju. Ti češ to uraditi, ozdravićeš i napravit ces balans u svom životu.JA VJERUJEM U TEBE I ZNAM DA TI TO MOŽEŠ.
Puno te pozdravlja tvoj drug Omar!!!!!
Ispovijest???
Moderator: sanela
da draga josephine...sve ti je to bas tako kako Omar kaze. I Dinela i Spirit. Treba vremena.Prolazices kroz razne faze...ali vremenom ces se prilagoditi. Znash kad ces znati da si bolje...? kad ti bude prijalo da budes sama.Mislim ne uvijek ali taj tvoj mir ti je neophodan. Neces biti tuzna ni nista...cak stavise bices sretna, spokojna, opustena i osjecas se sigurno. To su prvi znaci oporavka. Naravno bice tu i loshih dana(ali vremenom ce se i njihov broj smanjiti). na pravom si mjestu...nastavi da koracas( u pravom smjeru)...,pisi
ps moj savjet ti je da odes pod links and resiurces i procitas o PAW, o
ps moj savjet ti je da odes pod links and resiurces i procitas o PAW, o
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
...Omare ja sam isto odlučila promijeniti broj...
I to već danas...Hoću majke mi...
A i informirala sam se na faksu...
6,4 imam ispit...Trebala bi ići u Zagreb... (ma bar otić i vidjeti šta se dešava na fakultetu)...
Nakon toliko vremena ako uspijem uhvatit tu žicu...biću jako sretna...
Šta da vam kažem ljudi....
osjećam se ko riba na suhom...sad mi najviše počinju pičit misli kroz glavu "pa gdje sam ja to bila krenula,kojim putem";"zašto sam završila tamo di sam završila-koji je razlog..." i tako...
I ako promijenim broj,a hoću 100 % kome da dam novi broj...Sad će ovo ispast smiješno pitanje ali zaista me to zanima....kome dati novi broj...Znam da vjerojatno ne onima koji imaju veze za onaj stari život...
Inače moji dani su još uvijek onako bolnički...
Kod kuće sa sestrom i psom-najviše provodim dane...i evo sad na forumu....
Čekam da mi kosa naraste jer su mi obrijali cijelu glavu zbog operacije...
(eto čak mi i nova kosa raste...a nadam se da sam usput počela i jedan novi život.... )
Ima još jako puno tih neriješenih pitanja iz prošlosti...
najviše ono "zašto"...Zasto ovo zasto ono...
Zasto je ovo ovako ono onako,zasto je ovaj onakav ovaj onakav...
Ali ja sam i nače taj tip osobe da mora imat sve crno na bijelo...a pošto nekad u životu nije tako (kako vidim)...moraću zasita podvuć debelu crtu na taj dio mog života i tih ljudi...
Omare i moj stari je meni rekao da se pozdravim sa školom,kaže gotovo je tebi sa školom-droga ti je pojela mozak....
Haj vidjećemo...Možda se i prevario....
Eto ljudi...popila ja kaficu uz komp i uz ovaj forum...
I stvarno se nekako osjećam malo bolje...
Ono...nisi sama feeling...i baš je dobar....
Veliki pozdrav svima!!!!
I to već danas...Hoću majke mi...
A i informirala sam se na faksu...
6,4 imam ispit...Trebala bi ići u Zagreb... (ma bar otić i vidjeti šta se dešava na fakultetu)...
Nakon toliko vremena ako uspijem uhvatit tu žicu...biću jako sretna...
Šta da vam kažem ljudi....
osjećam se ko riba na suhom...sad mi najviše počinju pičit misli kroz glavu "pa gdje sam ja to bila krenula,kojim putem";"zašto sam završila tamo di sam završila-koji je razlog..." i tako...
I ako promijenim broj,a hoću 100 % kome da dam novi broj...Sad će ovo ispast smiješno pitanje ali zaista me to zanima....kome dati novi broj...Znam da vjerojatno ne onima koji imaju veze za onaj stari život...
Inače moji dani su još uvijek onako bolnički...
Kod kuće sa sestrom i psom-najviše provodim dane...i evo sad na forumu....
Čekam da mi kosa naraste jer su mi obrijali cijelu glavu zbog operacije...
(eto čak mi i nova kosa raste...a nadam se da sam usput počela i jedan novi život.... )
Ima još jako puno tih neriješenih pitanja iz prošlosti...
najviše ono "zašto"...Zasto ovo zasto ono...
Zasto je ovo ovako ono onako,zasto je ovaj onakav ovaj onakav...
Ali ja sam i nače taj tip osobe da mora imat sve crno na bijelo...a pošto nekad u životu nije tako (kako vidim)...moraću zasita podvuć debelu crtu na taj dio mog života i tih ljudi...
Omare i moj stari je meni rekao da se pozdravim sa školom,kaže gotovo je tebi sa školom-droga ti je pojela mozak....
Haj vidjećemo...Možda se i prevario....
Eto ljudi...popila ja kaficu uz komp i uz ovaj forum...
I stvarno se nekako osjećam malo bolje...
Ono...nisi sama feeling...i baš je dobar....
Veliki pozdrav svima!!!!
To ti je pametno! Promijeni broj! Jer, sigurno ces nekog nekog vremena dobiti jedan od onih poziva....a to ti ne treba....
Evo, ja sam opet pokleknula pred par dana...najgore je to da nemam niti jednog frenda koji ima veze s drogom, osim bivseg decka...a on je taj koji je nazvao...
Sada bi se najradije bacila kroz prozor ( da nisam na 2 .katu..hehe)...da mu se barem nisam javila...
Mislila sam..prekinuli smo...ja nemam nikakv connection osim prek njega...a kad ono saga se nastavlja...
Kako da kazem NE? Lupam se glavom u zid....zbog svoje gluposti, zbog toga sto nemam nikakv karakter...
Evo, malo sam se ispuhala....uf....hvala!
Veliki pozdrav svima!
Nemate pojma koliko mi ovaj forum daje snage i volje....znam da nisam sama....
Evo, ja sam opet pokleknula pred par dana...najgore je to da nemam niti jednog frenda koji ima veze s drogom, osim bivseg decka...a on je taj koji je nazvao...
Sada bi se najradije bacila kroz prozor ( da nisam na 2 .katu..hehe)...da mu se barem nisam javila...
Mislila sam..prekinuli smo...ja nemam nikakv connection osim prek njega...a kad ono saga se nastavlja...
Kako da kazem NE? Lupam se glavom u zid....zbog svoje gluposti, zbog toga sto nemam nikakv karakter...
Evo, malo sam se ispuhala....uf....hvala!

Veliki pozdrav svima!
Nemate pojma koliko mi ovaj forum daje snage i volje....znam da nisam sama....

Samo da kazem da ja jos nemam odgovore na cuveno pitanje "ZASTO" zasto ovo ili ono ja ne znam zasto,ja nisam menjala broj telefona i vremenom su prestali da me zovu tek sad posle ne znam vise ni sama koliko meseci vise me ne zovu odredjeni ljudi ali bilo je poziva nenormalno mnogo koji mi nisu prijali ali ja sam htela da se sa njima susretnem i uspela sam da ne odreagujem na neke stvari sto mi je mnogo drago,sada kad bi promenila broj iskreno ni ja ne bi imala kome da ga dam
Znaci te odgovore zasto ovo ili ono ja i dan danas nemam i mislim da ih nikad necu ni imati ,nekako sve me manje zanima zasto se nesto desilo ili zasto je neko ovakav a onaj drugi onakav iskreno vise me nista ne zanima,mozda je to lose ne znam ni to,vise nista ne razumem i nista mi nije jasno..............i kako vreme prolazi meni je sve manje jasno,trebalo bi da mi stvari budu jasnije a meni su sve manje jasne.......... Pozdrav

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
...stara blago tebi...
Ja bi baš voljela da je meni tako...i iskreno se nadam da ću i ja postat imuna nakon nekog vremena na ove moje sve upitnike i sve ostalo...
ma ja mislim da je to stvar osobe ,karaktera,okoline....ne znam...
Možda od pojedinca do pojedinca to ovisi sve...
I možda to svatko podnosi i doživljava na drugačiji način...
Nemam pojma...
Porazgovaraću s psihijatrom o tome,da vidim šta će ona da kaže...
Ali mislim da je tvoj "film" skroz ispravan...
Ja bi baš voljela da je meni tako...i iskreno se nadam da ću i ja postat imuna nakon nekog vremena na ove moje sve upitnike i sve ostalo...
ma ja mislim da je to stvar osobe ,karaktera,okoline....ne znam...
Možda od pojedinca do pojedinca to ovisi sve...
I možda to svatko podnosi i doživljava na drugačiji način...
Nemam pojma...
Porazgovaraću s psihijatrom o tome,da vidim šta će ona da kaže...
Ali mislim da je tvoj "film" skroz ispravan...
...evo jedan mali primjer-iz njega ćeš moći zaključit se...
Jučer sam išla napravit zahtjev za MAXadsl i rekli mi da mi net neće radit 1-2 dana...Joj bila sam luda i jedva čekala da mogu opet na net...Srećom već noćas oko 1 h sam mogla na ne...
Kad sam došla na forum,bila sam sva zbunjenja,najviše me ubijala ta samoća i sumnja u sve oko mene,u moje odluke ma u sve....No već nakon nekih para dana sam se pomalo čak počela osjećat bolje...
Znaš ono,ma nisam sama...jebi ga!!!
I taj feeling me drži i skroz je dobar-moram da priznam...
Meni je to veliki pomak za sad...
Stvarno veliki...I baš sam sretna što dodjoh ovdje....
idem sad Omare...
Moram kod dr-a na kontrolu...
Veliki pozdrav svima...
Jučer sam išla napravit zahtjev za MAXadsl i rekli mi da mi net neće radit 1-2 dana...Joj bila sam luda i jedva čekala da mogu opet na net...Srećom već noćas oko 1 h sam mogla na ne...

Kad sam došla na forum,bila sam sva zbunjenja,najviše me ubijala ta samoća i sumnja u sve oko mene,u moje odluke ma u sve....No već nakon nekih para dana sam se pomalo čak počela osjećat bolje...
Znaš ono,ma nisam sama...jebi ga!!!

I taj feeling me drži i skroz je dobar-moram da priznam...

Meni je to veliki pomak za sad...
Stvarno veliki...I baš sam sretna što dodjoh ovdje....
idem sad Omare...
Moram kod dr-a na kontrolu...
Veliki pozdrav svima...
...evo me opet...
Ali svaki dan iznova mora biti nešto da te sjebe...i pokoleba u svemu...
Kao npr. jedna rečenica me uništila danas... "da da,bilo ti je dobro dok si se drogirala,a sad ne valja nisšta...ni dečko,ni društvo itd..."
Dobiću živčani slom od takvih izjava i ljudi...
Pa normalno je,valjda,da mi je tad bilo dobro....i taj dečko i ti ljudi....i sve...ali to ja više ne mogu...a u vezi toj kad su počeli prvi udarci i sva ostala sranja-normalno da mi nije bilo dobro...samo i tada sam ostajala u tome svemu...
Ja ništa ne razumijem....
Kakva sam ja to onda osoba...U čemu je kvaka u svemu ovome...
100000 pitanja kroz glavu mi piči...ili je jednostavno moje samopouzdaje ipak na nivou...ao uopće postoji taj nivo a i "s" od samopouzdanja...
jel iko prolazio kroz ovakve faze...ili sam ja pukla...
Ali svaki dan iznova mora biti nešto da te sjebe...i pokoleba u svemu...
Kao npr. jedna rečenica me uništila danas... "da da,bilo ti je dobro dok si se drogirala,a sad ne valja nisšta...ni dečko,ni društvo itd..."
Dobiću živčani slom od takvih izjava i ljudi...
Pa normalno je,valjda,da mi je tad bilo dobro....i taj dečko i ti ljudi....i sve...ali to ja više ne mogu...a u vezi toj kad su počeli prvi udarci i sva ostala sranja-normalno da mi nije bilo dobro...samo i tada sam ostajala u tome svemu...
Ja ništa ne razumijem....
Kakva sam ja to onda osoba...U čemu je kvaka u svemu ovome...
100000 pitanja kroz glavu mi piči...ili je jednostavno moje samopouzdaje ipak na nivou...ao uopće postoji taj nivo a i "s" od samopouzdanja...
jel iko prolazio kroz ovakve faze...ili sam ja pukla...