Naša kafica br 2

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Suncica

Post by Suncica »

Omare drzim Ti fige!!! A tog tipa cim dodjem u Sarajevo cu :smt066
:axe: :smt021 :smt071 :smt070 :smt068 :smt073 :smt075 pa cemu biti ovako :smt119
Ne brini oni moraju dokazati da je plagijat, ne Ti!!!! Bit ce sve u redu nedaj se generacijo!!!
katarinadimedici

srk,srk

Post by katarinadimedici »

Ja nikako da stignem na tu jutarnju kaficu! :drinkers:
Šta ću,kad mi takav bioritam!A tebe ću dušo moja da :smt021 budeš li još jednom pomenuo da nas napuštaš !Nego,lepo da odeš tamo i da im pokažeš :butthead:
Ljubim te i pobedi ih!Možeš ti to!
avdija
Site Admin

Post by avdija »

Luna wrote:eee...pitanje:htjedoh promijeniti slicicu -avatar-i sve sam kao i prvi put uradila...browse pa izaberem file sa mog kompa i onda prijava-nekih milion recenica-crnim slovima-nesto error heatheritd u vrhu a onda ispod pise avatar azuriran-a nije.../sad nemam nista i ne mogu ni staro da vratim stoooo????
pisacu kasnije-laku noc :cry: :xevo ovo je jedna od recenica
Warning: copy(./images/avatars/55609508842cbc57698873.jpg): failed to open stream: Permission denied in /var/www/link.ba/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 239
Luna, hvala ti sto si prijavila problem. Sada je sve u redu.

Poz.
Luna

Post by Luna »

aha....ko je sada sam i pije cokoladno mlijeko sam sa sobom>>>>>JA! :drinkers:
a nema niko...bas niko....niti je ko sta pisao ni nista....ulijenili ste se....
ramonaaaaaaaaaaa.......jesi ziva bona?????
odoh ja -laku noc
cmok
ps omare ovo je naa tvoj racun:)....preduhitrila sam te hihihi
e sta bi u skoli? ma ja se ne sekiram...znam ja da ces ti to srediti-jer gluposti-ako si ti pisao onda imas i dokaze-bibliografiju itd....nema to veze sto si narkoman sreco-nego sta ces uvijek ima zlobnika na svijetu koji uzivaju u tudjoj nevolji :smt075 ...tako im treba
Fanatik

Post by Fanatik »

Šta cu moje frendovi,pritislo me je pravo.JA SAM TAKAV ČOVIJEK ,KADA ME NEKO OPTUŽI ZA NESTO JA SE TAKO SKRHAM DA JE TO NEMOGUĆE.Razmišljao sam da vas vise ne uznemiravam i ne maltretiram nakon svega i vasih problema.Teško je o tome raspravljati i razmišljati.Ja cu biti tu ali ne bi vise da se javljam ovaku u diskusijama.Vi ste divna raja i ne znam kako bi ja proveo dane a da se ne javim ,Luni,Kiki,Ramoni,Katarini,Saneli,Vedadu ,Ani,Ns .Itd VOLIM VAS NAJVISE
sanela

Post by sanela »

E moj Omare,

Šta da ti kažem. ne mogu da vjerujem da ti se to dešava. Ali, opet od našeg fakulteta me ništa ne može iznenaditi. Uhhh, ljudska zloba je nešto najgore na svijetu! Vjerujem da si se iznervirao. I ja bih. Nema ništa gore nego kad te neko ni krivog ni dužnog za nešto optuži. Ali, nemoj se ti ništa sekirati. Sve će doći na svoje. Kao što ti je Sunčica rekla, oni trebaju dokazati da je to plagijat, a ne ti.

A nemoj nas napuštati. :smt022 Piši šta ti se dešava. Onda ćeš čuti mišljenje drugih ljudi. A ovdje smo da te podržimo i pomognemo onoliko koliko možemo.

Ti sebe čuvaj i svoje živce. Zločesti ljudi ne zaslužuju da se na njih troši energija.

Pozdrav i tebi i Luni koja je pred spavanje pila čokoladno mlijeko. :smt023
Fanatik

Post by Fanatik »

Bio sam danas na Faxu i kaze meni ona u studenskoj službi.Bogami moraceš napraviti Metodološku analizu svega sto si napravio da Dekanat uvidi da nije diplomski plagijat, ok rekoj nama problema uradicu ja to ,pa kad ste me mogli maltretirati 4 godine i kada ste mi sve radili sto ne bi radio ni jedan normalni covjek OK.I evo upravo radim tu analizu i trebam predati do ponedeljka,hmmm ljut sam bio i to pravo.Mislio sam da vise necu biti ovde ali sam se naravno prevario jer ne mogu ostaviti svoju raju.To nikada nisam radio i nikada nisam ostavljao drugove na cijedilu,a doduše neki mene zato jesu ali ti su davno ostranjeni iz mog zivota.Kao što sam rekao vi ste postali dio mog zivota, moj dan se ispunjava zajedno sa vama.Upoznao sam novo drustvo, bolje drustvo,dobre ljude a za te ljude vrijedi se truditi.Vi ste nesto za sta se treba boriti.Ja sam tu i uvijek cu biti tu,VAŠ DRUG OMAR.
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Zdravo svima,
uspjela sam se malo dovuci do kompa. Dobro je sad, ne boli me vise tak strasno. Ali sam ko neki bogalj, majke mi. Pa kad dugo lezim, jedva ustanem. Pogotovo mi smeta ako je nagla promjena temperature, sto se trenutno desava. Ali ok, moglo je biti gore. Naravno da sam bila kod policije, ali nista ne mogu da ucine, naravno kako bi i bilo drugacije. Kad nisam ni vidjela koje auto, a kamoli reg. oznaku.

Omare, pa to je uzas sta rade. Mogu mislit koliko si poludio. Ovde bi mogli otvoriti neki novi topic sa temom "sta nam se svakodnevno desava" i bilo bi svega i svacega. Ne daj se, dzaba se nervirati.

Samo jos da vam kazem, da je Ramona ok, mislim da ce nam se brzo opet pridruziti.

Toliko od mene, pa se cujemo.
pozdrav svima.
Fanatik

Post by Fanatik »

Ana hvala na podršci i hvala i Saneli ustvari ja znam da me svi vi podržavate jer ko ce ako necete vi jel tako.Evo digao sam se oko 7:30h i polako poceo da pripremam tu analizu i sada moram to fino da iskopiram u 5 primjeraka i odnijeti u Dekanat da gospoda to vidi.Ehhh da nisam odgovarao, da nisam svojerucno pisao pa bi ja njima vjerovao ali znam ja sta je u pitanju.OMAR JE NARKOMAN ON NIJE U STANJU NAPISATI SVOJ DIPL. JER JE U TAKVOM STANJU, KAKO NARKOMAN MOŽE NAPISATI DIPLOMSKI I KAKO MOŽE ZAVRŠITI STUDIJ AKO SE DROGIRA.E PA MOOOOOŽŽŽEEEE.Ljudi ĐIGERICA MI SE SAMA JEDE :smt013.eHHH sada odoh da vidim kako ce sve biti ali vraticu se ja do 11-12 sati jer ja stanujem u Centru pa pjeske dođem oko 15 min.Kako ste vi drugovi moji,izvinite sto sam vas gnjavio ovim mojim problemima.Kako si ti Ana jesil ista bolje,Kika kako si,LUNO NE JAVLJAS MI SE :smt018 .Puno vas volim sve đuture i čitamo se caoss.
kika

ćao

Post by kika »

:-D :-D dali je moguće da je moje lice nasmijano ja sam srećna ali stvarno, evo prolazi danas peti dan čista sam i bolje se osjećam-pa ovo nije tako strašno kao predhodnih puta-vjerovatno zato što sam pravila povremene prekide u zadnje godinu dana...

nego da se nadovežem na omarovu priču, baš slična stvar mi se desila na poslu :?
pošto radim u jednoj velikoj firmi-počela sam prije 3-4 mjeseca veliki je pritisak na mene, obim posla koji bi ja trebalo da radim je velik, ali ja sam svu svoju energiju toliko koliko je imam usmjerila na posao-jest da sam zakerala ovih 10 dana zadnjih ali niko nije mogao ništa provaliti s obzirom da znam kakva sam dolazila kd sam radila na drugom mjestu prije ovoga.

i da skratim-danas sam trebala da radim obračun plata i toplih obroka i još nekih sranja...to je moj posao ljudi..ja to danas nisam radila jer oni odnosno nadležni nema povjerenja da mi da odradim posao-kao isto u tom smislu ti si narkomanka liječena al ne izliječena i tebi dati u ruke pare je prava katastrofa :( Pa nisam ljudi luda da opljačkam firmu, sve sam ja to pročitala izmedju redova i vidjela po facama svih njih kji su tu bili...bilo mi je teško da teže nemože biti i u jednom trenutku sam razmišljala da napustim posao-dam otkaz, ali NE! rekla sam boriću se do kraja neka me oni blate, diskriminišu po svakom osnovu ja ću i dalje ostati tu i boriti se :wink:

Zato Omare samo naprijed-znam kako nas svi gledaju, evo sad sam taxijem kući došla i prvi put vidim taksistu i ono do kuće ćaskamo neobavezno-kad ti on mene ja sutra idem na more uzmem tako bijelo s vremena na vrijeme zveknem se i super mi je mogla bi i ti sa nama i ona tvoja drugarica :oops: samo sam ga pogledala i iztrčala iz vozila bilo mi je zista teško i sada je-zamislite kako je to tužno :cry:

toliko od mene pozdrav za sve prisutne a i odsutne :-D :wink:
Locked