ISPOVIJESTI (BIVŠE) OVISNICE - Malena (sa stare stranice)

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Post by sanela »

Ma nije meni nista tesko za vas kad ste tako fini. ;)

Cuvajte se!

Sanela
Luna

Post by Luna »

cmok:) hvala ...ovako dobre ispovijesti grehota ostaviti tamo:)....valjda ce se procitati...pa kako drugacije motivisati pisca da ide dalje? ...nadam se da hoce:) ;-)
Ramona

Post by Ramona »

By the way, stara, nije ibogain bezbolan izlaz - znaš - nije to ko što si ti rekla
bezbolan izlaz tj. 72 sata sna...iz kog se probudis kao novi covjek
- dapače! - trebaš imati IZUZETNO jaku psihičku volju - jer kad te ibogain spusti, ostaje praznina - ili, što rekla Kike - a i ja sam to jednom baš tako rekla - 'život moj jadan s dopom a bez njega još jadniji', ili obrnuto - mi smo navikli uzeti, i sve nam se riješi - 'sve' - vraga - ali naša glupa psiha kad osjeti fleš i onu lažnu ispunjenost i toplinu - računa - 'aha, evo: sad mi je dobro, sad je sve ok' - i osjećaš se kao 'hero' - odatle, uostalom, i ime - to je fakat, znači nije nikakva pučka etimologija...

No poslije ibogaina nema heroina - nema nikakvog izlaza iz (ponekad tako sive i glupe) realnosti - no čovik triba skužiti da je stvarnost svima takva, najčešće šugava: a kome je to non-stop dobro??? - a ako si još dugo bila na dopu i navučena, tijelo ti se pokaže u svom pravom stanju, pravoj (ne)kondiciji - jadno, umorno, ispaćeno, otrovano - ne spavaš danima, kišeš (ajme što je to gadno) tjednima a znojiš se mjesecima i godinama poslije toga - mi smo sjebani i to stanje treba nekako preživjeti i raditi na tome dok ne prođe - i imati enormno strpljenje i njime se boriti za svaki sljedeći dan - pa ti se dogodi nešto lijepo, pa budeš sretan - pa te to potakne - pa ti se sutra dogodi takvo sranje da bi najradije otrčao po dop, a ne smiješ - pa ti se počne događati neviđeno sranje za nečuvenim sranjem :? , jer kao da ti :twisted: ne pušta dušu na miru kad vidi da će mu se othrvati - STRPLJENJE :!:

A ne, kao ja recimo, čim osjetim kako mi se majica natapa ispod ruke - trči po dop - da se osušim - ok, ne znam koliko bih jaka trebala biti da se skidam na suho poslije desetljeća i pol drogiranja - ali svejedno - imam slabo strpljenje - navikla sam da mi je dobro u mom tijelu i sad mi je jako teško tj. nemoguće leć i bolovat od malarije najmanje misec dana - ok - tu ibogain doista pomogne - ovisno o puno faktora, skine ti (pa nemaš) :P 80-90% krize - ali POSLIJE je borba :!:

Relativno je 'lako' skinut se - no teško je ostati čist :cry: - najčešće, kao što je (ponavljam) upravo tata Freud rekao, čovjek teško ili uopće ne gubi navike, već 'samo mijenja jedne igračke drugima' - ili kao što je Kike rekla 'ko nije na džanku taj je na šanku' 8) - ok, ja ne volim piti baš previše - ali zato volim hašiš i sve ostale droge - i onda nisi na dopu al bi onda na parti da se našiješ 'botuna' s 'normalnim ljudima' i nadoknadiš vrijeme izgubljeno 'on the run' (Kravitz) i 'Waiting for my man' (Lou Reed) :wink: i kljucajući uz kasnu TV ... i opet ti triba 50-100 kuna dima dnevno - nešto 'moraš' uzeti - mi smo navikli 'nešto uzet' - već godinama - i bog - i to je to - to treba izgubiti, to prokletstvo ...
Luna

Post by Luna »

Draga Malena...pisi ...znam da motivacije nema...i da bi bilo lakse kad bi imala neke podrske da nastavis...pa evo pisi ...to je tvoj zivot i haos talenat. mozda nema odgovora jer je puno ispovijesti-mozda da su prenesena pola i pola ili dvije o dvije pa bi bilo lakse procitati...ko zna...u svakom slucaju nastavi...
sleepless
Kan

Post by Kan »

Malena,

Ja nisam narkoman, nisam ni mlada, mama sam,
dva predivna sina imam, jos uvijek jako mlada...citala sam tvoju pricu sa velikim interesovanjem, i cesto bi se vracala na ovu stranicu samo da vidim da li ima ista novo, odavno ni rijeci od tebe...
Nadam se da si dobro, i da je tvoje odsustvo dio terapije i ako funkcionise onda OK...sve najbolje i sretno.

Samo ti moram reci da me Luna jako asocira na tebe, ne znam zasto, ali oba imena su tako njezna, krhka....kao da traze malo topline, utjehe, prijateljstva i zastitu...u svakom slucaju ako ikad ovo procitas zelim ti svu srecu ovog svijeta.....
Fanatik

Post by Fanatik »

Stvarno lici malena na ovu Lunu, nego malena da te pita Omar nesto.Jesil prošla te golgote i jesil sada cista.Mislim moželi se kako saznati ako si se skinula kako si se skinula i imali neke potpore sto se tice nekih sastanaka i tako to.Jesil sada dobro i jel se sada drogiras.Molim te napisi barem nesto!
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
katarinadimedici

no coment

Post by katarinadimedici »

Mislim da tvojoj priči nisu potrebni komentari.Zaista divno pišeš,nalaziš prave reči,koje ja nikada ne uspevam da nađem kada nekome želim objasniti svoje stanje i svoja osećanja!.Nastavi! PDT_Love_07
katarinadimedici

GDE SI

Post by katarinadimedici »

I OPET NIŠTA?!?NASTAVI!!!JE LI TO LENJOST ILI JE GREŠKA U NASLOVU (BIVŠE OVISNICE)?
dinela

Post by dinela »

E to ja zovem talentom, darom, ko zna zbog cega od Boga datog. To je pisanje.

Kazem ko zna zbog cega,... Nista nije bez razloga. Imas ti potencijala, imas ti stila i karizme.
Za nastavak te necu moliti niti pozurivati,..... Sama ces znati kad dodje vrijeme. Do tada,... tu smo.
Luna

Post by Luna »

kontam...pocecu ponovo da pishem. cini mi se da je to sledeca faza....U svakom sucaju mi nece skoditi...
samo eto-ne znam ni sama gdje bih pocela...mozda unazad..ne znam.
ali pisacu...

Malena
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply