metadon
Moderator: sanela
zakljucak
ipak,kako god da skontam,a uvjerio sam se u to milion puta,samo djaba pare bacam na dop i uz to navlacim sebi prijevremenu smrt.Pa,ako cu se vec pucati,pucat cu se hepom.Nadam se,moram se skinuti,nema mi druge,na dnu sam vec odavno.Nemojte mi zamjeriti na komentaru,glup sam sto nisam krenuo odavno sa skidanjem,nadam se da jos nije kasno-iama 27.god.,nikada nisam uzimao vise od 2 suta.,pa, sad...
Pa drug, ja sam najbolji Dadin drug, znam ja da on dolazi u 7:00h, kako nece ,pa i ja bi da legnem u krevet u 20:00h.Jjjheheheh, Akmo,Akmo jojjj kako mi je tooo poznato buraz pojma nemas.Hmmm, vidjeces kada gore dođeš ja sam ti redni broj 70, to jest onaj matični kako oni kazu.Samo polako drug, nemohj nagliti i siliti terapiju.I ja sam prošle godine se zezo, na oru ponio sam 8 bocica i zamalo da napravim budalastinu, bas radi toga sto sam htio da kratim terapiju.Nego kako ti provodiš dane, sta radis,imas li posla ????
Nadam se da si OK, na Grbavici stanuješ jel?, sigurno navijas za naseg "Želju".Ja sam mrtvi Željovac.Drug čuvaj se!!!!!Omćo
Nadam se da si OK, na Grbavici stanuješ jel?, sigurno navijas za naseg "Želju".Ja sam mrtvi Željovac.Drug čuvaj se!!!!!Omćo
A joooj ti pitanja...hehehehe naravno da sam Željovac rođen ba na Grbavici....a sto se tice posla nadje se nesto uvijek... sredim po koji komp i meni dosta.... da ti pravo kazem...Fanatik wrote:Pa drug, ja sam najbolji Dadin drug, znam ja da on dolazi u 7:00h, kako nece ,pa i ja bi da legnem u krevet u 20:00h.Jjjheheheh, Akmo,Akmo jojjj kako mi je tooo poznato buraz pojma nemas.Hmmm, vidjeces kada gore dođeš ja sam ti redni broj 70, to jest onaj matični kako oni kazu.Samo polako drug, nemohj nagliti i siliti terapiju.I ja sam prošle godine se zezo, na oru ponio sam 8 bocica i zamalo da napravim budalastinu, bas radi toga sto sam htio da kratim terapiju.Nego kako ti provodiš dane, sta radis,imas li posla ????

....i ja mu govorim haj ako si cist (mada znam al' eto....) mojne vamo tamo....i on isto ma ja...necu necu, i slijedeca mu je bila ..."Eee haveru, ostalo mi jos par impulsa, da mogu okrenuti jos nekoga pa da nadjem"....
smijesno pravo.....
Al' kad samo pomislim nane mi kako sad on ganja....prvo neeema od koga, pa treba naci nekoga pa taj neko da mu zavrsi itd itd....i sjeb praviii....a ja se evo od pola 10 (9:30 od prilike) kanim se da zapucam gore....
joooo na k...c mi se popela terapija sviju mi....
Molim te da ne pišeš imena i prezimena ljudi na forumu.
Sanela
Last edited by Bezze_Sa on Thu Mar 09, 2006 10:06 am, edited 1 time in total.

Nego kako utice ova hladnoča na tebe, jel svaki dan moras rego, jesul ti dali onu povlasticu???Meni su dali, evo Miša zvoni na vrata, ejhhh kada sam je pristaviooo ocami.A on ko horoz, u 6h kuuuukurrriikkkkuuuuuu.Hhhehehe,odo mu otvorit.
joooo prenos ba......ispravljeno sorry.....Fanatik wrote:Beeze oko, hehhehe mojne imena.Hhhehehehe, đeš ba imena i prezimenaaa.
Nego kako utice ova hladnoča na tebe, jel svaki dan moras rego, jesul ti dali onu povlasticu???Meni su dali, evo Miša zvoni na vrata, ejhhh kada sam je pristaviooo ocami.A on ko horoz, u 6h kuuuukurrriikkkkuuuuuu.Hhhehehe,odo mu otvorit.
Sto se povlastice tice majke mi neam pojma ni nakon koliko dobijes, nisam ni trazio a oni mi ni nudili nisu....
Mada sumnjam, tek sam poceo sa smanjivanjem.....ne vjerujem da ce mi dati 80mg da hodam sa terapijom.... ja molim boga a mi na more daju da odem...et' nista vise...

Moraš kume biti 1 god. čist ,ni na jednu drogu ne smiješ biti pozitivan.Ja sam nakon 1 god.dobio i to jeedvaaa.Morali zasjedati ,hej ko da trazim osiromašeni uranijum za reaktore a ne povlasticu za terapiju.I nema veze na koliko si i koliko piješ, vazno je da si čist godinu i da si OK, ja koliko znam to je tako.Onih fakina iz Elektrodistribucije Dadoniju isključili struju KLOŠARI, rado 50km na ovom minusu oni njemu struju isključili.Moram sada do banke da vidim jesul mi para sta uplatili ovi sa posla pa da mu dam da plati i da mu uključe.
Klošari, fakat su klošari.

e jeb*... ja necu jos onda dobiti povlasticu.....Fanatik wrote:Moraš kume biti 1 god. čist ,ni na jednu drogu ne smiješ biti pozitivan.Ja sam nakon 1 god.dobio i to jeedvaaa.Morali zasjedati ,hej ko da trazim osiromašeni uranijum za reaktore a ne povlasticu za terapiju.I nema veze na koliko si i koliko piješ, vazno je da si čist godinu i da si OK, ja koliko znam to je tako.Onih fakina iz Elektrodistribucije Dadoniju isključili struju KLOŠARI, rado 50km na ovom minusu oni njemu struju isključili.Moram sada do banke da vidim jesul mi para sta uplatili ovi sa posla pa da mu dam da plati i da mu uključe.

Znam apoteku gdje cu kupiti (kutija 5,85km+PDV) fino metadon tbl. 10mg i gotovo...ovo mislim ako mi ne bude dao....
Pa ides li i ti sa njim na terapiju (mislim, ima li i on povlasticu) ???? Dobar sam ja sa Dadom Mišem pravoooo....Fanatik wrote:Beeze oko, hehhehe mojne imena.Hhhehehehe, đeš ba imena i prezimenaaa.
ja vala svaki dan idem gore (sreca pa taxijem 90%)... jer sad monete ne idu na ona govna......sda se ima petak nane mi za taxija pa kud puklo da puklo....al' onda skontam vidi reko' mene, ja na Grbavici a ima raje sa Ilidže ili tako dalje pa opet dolazee hapje....i onda se sjebem i opalim pjehe.....
Zavisi drug, nekad idem sam a nekad sa njim ,ali on rano pravo ide u 6:30 pa ih ceka tamo,hehehe majke mi. Drug nemoj to sebi raditi, nemoj.Pa ako ides na more ,on ce ti sigurno dati terapiju ali nece 10dana sigurno ,ali moze 7-8 dana.Nemoj siliti stvari rekos am ti odmah na početku.Nemoj silu prosipati jer ti to stvarno ne treba. Miloš je dobar Doktor i ako iko shvata nas to je on.On je ljudina, i evo ti savijet sve fino sa njim ,sa osmijehom drug.
A vidjeces godina pljusne i neces primjetiti, samo nemoj se ruzno ponasati i zasto da kupujes Meth. kada ga imas kao lijek.Dace ti samo fino sa njima drug, vjeruj meni.Koliko si vec gore ti?????????????????????
A vidjeces godina pljusne i neces primjetiti, samo nemoj se ruzno ponasati i zasto da kupujes Meth. kada ga imas kao lijek.Dace ti samo fino sa njima drug, vjeruj meni.Koliko si vec gore ti?????????????????????
Ma haveru, gotivi mene Miloš ba, rega doktor ko što kazes....gore sam od 21.09.2004 (godina i po). Ma kakva sila haveru, extra sam ja, nema sile gore (znas i sam....i veci su mangupi dolazili iiiiii prolazili....) htjedoh ti reci.... onooo podugo sam gore kontas, i evo sedmicno skidam po jednu tbl. sa 125mg za par mjeseci sam na 80mg (trenutno)....Fanatik wrote:Zavisi drug, nekad idem sam a nekad sa njim ,ali on rano pravo ide u 6:30 pa ih ceka tamo,hehehe majke mi. Drug nemoj to sebi raditi, nemoj.Pa ako ides na more ,on ce ti sigurno dati terapiju ali nece 10dana sigurno ,ali moze 7-8 dana.Nemoj siliti stvari rekos am ti odmah na početku.Nemoj silu prosipati jer ti to stvarno ne treba. Miloš je dobar Doktor i ako iko shvata nas to je on.On je ljudina, i evo ti savijet sve fino sa njim ,sa osmijehom drug.
aa sto se tice mora, mislim ne sumnjam da mi nece dati, prvo ne pamtim kad sam imao pozitivan test na MOP (juce radio test, na MOP samo onaj) al' BZO uvijek je + a i THC u zadnje vrijeme

joooo ja se raspricah pravooo....a mrsko mi goooreeee evo kanim se ima sat i po sviju mi.....nikako da se nakanim do gore...