Pa da ti pravo kazem, znamo se GARANT, al' ovako preko foruma ne.Vodolija wrote:Hahahahaha Fanatik i Bezze_SA je na crnom vrhu...vjerovatno se znate
Jer malte ne gore se svi znaju....tako da i fanatik-a sigurno znam kao i on mene......

Moderator: sanela
ma ja ba......Fanatik wrote:Znamo se ,znamo se 100% .Hhhehehe, ali neka nije bitno preko foruma.
Ma nije ba frka....ja sam sa Grbavice ba i pravo dobro znam Dadu-Miša (inače on je jedini koji je u 7:00 u jutro se potpis'o za dozuFanatik wrote:Bezze Sa, drug, razabu, kako hočeš.Molim te samo lagano, i Omćo je bio na 85 pa lagano, jednu po jednu, to sam radio ono jednu u 3 hefte.To je naj,naj bolje.Ja i ti se znamo jer ja sam najbolji drug od Dade-miša i Brace -Cobera i tih.Kada dolazis gore oko koliko sati ja oko 8h.Necu da sretnem neke ljude koji dolaze gore kad i ja, nije da ne mogu da se oduprem nego ne mogu im objasniti i ne zelim da ih uvrijedim.Ja sam ti sa Koševskog Brda, pa lagano piješke dođem za 15min do teravije HEHEHEHHE,sala naravno.Kako se osjecas?, jesili dobro??, ako hočeš nekada možemo i na kafu, vidim ja da si ti dobar momak i da nisi ono kakos e kaže na nasem "PAKAŠ" heheheh.Moli te Omar, lagano samo lagano ,nikud se ne zuri, nije frka, nije belaj ,samo lagano.Pozdrav
Naravno za one koji ne znaju....mada nas ovdje vec ovo i znamo....al' fakat sam se iznenadio necim u ovom tekstu, tako da ne vjerujem da ima ovdje puno ljudi koji SVE, bas SVE o hepu znaju o hepu.....Bezze_Sa wrote:Evo linka koji dolazi iz HR nama ovamo....i evo sta Pliva kaze za isti....
http://www.plivazdravlje.ba/?section=kn ... cum&id=218
hvala hvala....Vodolija wrote:Fino to ti Bezze. Cestitam...samo lakapo