Hahahaha pa bravo brate, ja i dalje ulazim sa kompa.
Pisala sam ti da nisam okej, a pošto ne spavam, evo napisaću i zašto jer ima veze sa temom, a na forumu sam svakako.
Neplanirano sam se skinula sa bupa, zapravo (pošto sam surovo iskrena, ako neko čita da eto zna šta može da se desi)
Htela sam da se zezam sa morfijumom i u ponedeljak sam uzela 0.5 da bih u utorak je li... i jesam, utorak i sredu, četvrtak sam prespavala. Petak - ceo dan bezvoljna (tebi Akaša sam i poslala poruku da ne pišem jer se ne osećam dobro) - ja malo Akaši malo potencijalnim čitaocima kojih ne znam da li ima, no hajde, pisaću sada na temi jer možda nekome pomogne. Eeeee večeras kad sam legla me je opalila kriza - i nije bila tako strašna, vruće - hladno i ne mogu da spavam (to je taj verovatno treći dan kad oduzmem morf, kao i uvek)
Ne bih uzela bup (mala digresija - jutros sam i nazvala bolnicu Vitu u NSu koji su mi PRODAVALI bup na svake 2 ned, mene je 1mg na dve ned izlazio oko 70e - znam da je na ulici mnogo jeftiije no nisam htela nekih zakonskih problema, a mogu da priuštim - pa eto i te informacije ako je nekom "stani pani", ne postoji nikakav uslov da ti daju bup, samo kažete da ste uzimali na ulici), iskreno smučio mi se i sve sam nešto depresivnija u poslednje vreme, no pored glave mi 4 boce morfa! I uzmem naravno (nemam pojma, 30ak kapi i top zaspim na 2h). Pre neka 2 sata kapiram ne mogu da spavam, a i kad sam već uje.ala stvar, aj da se i uradim pa uzmem još 40ak, međutim nisam se uradila, ali nisam ni u krizi naravno, Pošto mi je bup prva zavisnost opijatskog tipa, bilo bi top da ima ljudi kao nekada, pa da mi objasne za koliko morf stvara fizičku krizu, kakva je, da li da se prešaltam sada ili je to najjadnija ideja ikada. Nisam sigurna da li da ga uzmem (sada stvarno!

) samo uveče da malo odspavam, ili eto, da kao i uvek istrpim 3, 4 dana ako me sećanje ne vara i onda još toliko da budem sjebana. Nešto sam se ponadala da možda morfom mogu da zaobiđem to roštiljanje uveče - ali ne bih da jednu krizu zamenim mnogo gorom, eto žao mi je što nema više sagovornika.
Sanela me je odlično pročitala, da je meni drogiranje već godinama kao neki hobi, drogiram se, pa kad nema više poente ili padam u depresiju ja stanem, i to se tako nastavlja evo već deceniju, mnogo sam razmišljala o tome i neki "neizbrušeni" plan je da:
1. Dam psihoterapiji još jednu šansu
2. Dam antidepresivima još jednu šansu (bup sam koristila kao antidepresiv na neki način kada je prestao "rad"
3. Planiramo bebu, pa sam svakako krenula sa 2 na 0.5 mg i neću se vraćati sigurno više od godinu dana drogama, pa će to i biti neki rekord
4. Rekordno sam nedavno trenirala 2 meseca i stvarno sam se osećala bolje
Neke dobre vesti: moja ispovest i šta sam kosistila sve može se naći, ali ako se nekim čudom pojavi neko, ponoviću je, recimo da se ozbiljno igram sa drogama nekih 12 godina a imam 29 - POTPUNO SAM ZDRAVA. krvna slika, svaki jebeni hormon, sve je u savršenom redu, što je šokiralo po malo i mog muža i mene

nažalost nisam tu informaciju cenila mnogo sudeći po ovoj igri sa morfom - to je bio kao neki moj oproštaj (svi narkomani znaju za ta famozna opraštanja, nisam radila dop, ali famozni šut pre rehaba ili da se "počastiš" za nešto banalno), nisam ni ja ništa drugačija
E da, pijem bens pored bupa od početka terapije i nisam uzela sada ništa što bi moglo da pomogne oko krize, a i sumnjam da bi bilo šta i pomoglo za spavanje, ostalo je izdrživo
Pisaću kako ide, uvek sam se skidala sa bupa tako što ga bacim i možda ovo što imam morf i nije pametno i odužava celu priču no... možda ću ga baciti, možda ću sačekati još jedno veče i ukrasti par sati sna, u svakom slučaju nadam se da ću dokazati još jednom sebi a i eventualno nekome ko ovo čita da skidanje sa bupa stvarno nije bauk i da ne traje jebenih pola godine,
poz Akaši i eventualno još nekome ako čita
e lakše mi je malo, možda su zato nekada virtuelni dnevnici ovde bili toliko popularni, a i sad nekako znam da bi baš bio bedak da userem