Ma nema frke lutko...tu smo da se druzimo i podrzavamo jel tako. Jesam mlada sam i drago mi je sto sam samo 10 godina izgubila uzimajuci koje kaka sr**a!!! Jos za mene ima nade, a to za godine...ja ipak mislim da nije kolko si star vec kako se osjecas i kako se postavis prema zivotu. Eto ja sam mlada ali sto se tice zdravlja, hmmmmm raspadam se...mada sam sama sebi kriva za mnogo toga. Bar za reumu sto imam a fasovala je po zatvorima, ubode, metke, polomljena rebra itd. Imala sam jako buran zivot da se osjecam zdravstveno ko da mi je 65, zato psihicki se osjecan mlado i nedam se, borim se svakim danom, satom, minutom da opstanem i da postanem bolja osoba!!!
Pozdrav
RAZLOZI SA SKIDANJE SA DROGE
Vodolijice, imas sina koji te treba, i koji ce ispuniti tvoj zivot. Citala sam ja tvoju ispovijest, i stvarno je jedna od gorih (mislim tuznijih). Tako mi je drago sto ti je krenulo u zivotu, ne daj to nikom i bori se za to. Za sebe i svoje. idi naprijed.
Samantha, kako je brat. Cujes se s mamom ima li ista novo ? Ja te stvarno razumijem, jer i ja sam samo ogorcena i zabrinuta sestra.
Javi se na pm, pisi !
Sto se tice mene, za sada mi je sve, hvala Bogu, dobro. Tako se bojim da se ne promijeni, ma bojim se i radovati.
Samantha, kako je brat. Cujes se s mamom ima li ista novo ? Ja te stvarno razumijem, jer i ja sam samo ogorcena i zabrinuta sestra.
Javi se na pm, pisi !
Sto se tice mene, za sada mi je sve, hvala Bogu, dobro. Tako se bojim da se ne promijeni, ma bojim se i radovati.
Nije me dugo bilo na forumu, koji mi je da budem iskrena otvorio oči u mnogo čemu! Momka sam ostavila da živi svoj život kako zna i ume, ni mene niko ne vodi kroz moj sopstveni. Shvatila sam da heroin nije problem i ako je izdržao toliko dugo, verovatno će i dalje istrajati u borbi, međutim shvatila sam da je on životna kukavica i da ne mogu sve greške pravdati njegovom narkomanijom! Sada čitam ova dešavanja koja su u najmanju ruku neukusna, prepucavanja između čistih i oni koji to nisu i suovisnika kojima je najmanje mesto u takvim dvobojima ili kako već!
Ime, prijatelju, što ti reče Omar, tebi je izgleda preko potreban odmor i malo mira! Proganjaš tu ženu, Katarinu, sa strašću kakvu samo teški psihički bolesnici poseduju kada se ostrve na nekoga! Ne znam šta si pronašao netačno u njenim savetima ovde? Zar je morala sve iskusiti? Šta bi ih ti posavetovao? Zašto su onda na ovom forumu? Da bi tebi dale podršku ili zbog svoje braće? Šta ću ja koja nemam brata ni sestru? Da zbog toga napadnem Katarinu? Au! Pa ti imaš stvarno veliki problem! Čitam i ne verujem! Ti bi njihovoj braći uskratio ljubav i poverenje, daješ im savet da se posvete svojim životima, je li to poenta? Verovatno se tebi baš to dogodilo i sada si ljut na ceo svet!? Kako vidim ti si prestao da se drogiraš onog trenutka kada više nisi imao para za to, a plašio si se da radiš bilo šta drugo da bi došao do droge? Čime si zarađivao novac za drogu? Hoćeš reći da je tebe tvoja porodica napustila kada su ti bili potrebni, jer su imali svoje životne probleme, a tebe su pustili da se sam izboriš i sada te tapšu po ramenu, sada te vole kada si postao drugi čovek? Hoćeš reći da ove sestre gube vreme ovde? U 90% svojih postova degradiraš druge,a da pri tome sam nemaš šta reći! To ti je mnogo važnije od svega drugog! Po malo mi ličiš na mog gospodina "savršenog" koji svakome nađe grešku, pa eto on baci u vodu svoje godine apstinencije, a ja nesavršena i "slaba" i dalje ostajem na istom kursu! Time što održavaš apstinenciju uradio si mnogo za sebe, ali nisi i dovršio posao. Sada trebaš uvideti gde još ima rupa da ih zapušiš,a ovakva isključivost meni liči na promaju. Nemoj me smatrati zlonamernom, jer treba i dalje raditi na sebi, a ne proganjati nekog bez stvarne želje da mu se pomogne!
Pozdrav
Ime, prijatelju, što ti reče Omar, tebi je izgleda preko potreban odmor i malo mira! Proganjaš tu ženu, Katarinu, sa strašću kakvu samo teški psihički bolesnici poseduju kada se ostrve na nekoga! Ne znam šta si pronašao netačno u njenim savetima ovde? Zar je morala sve iskusiti? Šta bi ih ti posavetovao? Zašto su onda na ovom forumu? Da bi tebi dale podršku ili zbog svoje braće? Šta ću ja koja nemam brata ni sestru? Da zbog toga napadnem Katarinu? Au! Pa ti imaš stvarno veliki problem! Čitam i ne verujem! Ti bi njihovoj braći uskratio ljubav i poverenje, daješ im savet da se posvete svojim životima, je li to poenta? Verovatno se tebi baš to dogodilo i sada si ljut na ceo svet!? Kako vidim ti si prestao da se drogiraš onog trenutka kada više nisi imao para za to, a plašio si se da radiš bilo šta drugo da bi došao do droge? Čime si zarađivao novac za drogu? Hoćeš reći da je tebe tvoja porodica napustila kada su ti bili potrebni, jer su imali svoje životne probleme, a tebe su pustili da se sam izboriš i sada te tapšu po ramenu, sada te vole kada si postao drugi čovek? Hoćeš reći da ove sestre gube vreme ovde? U 90% svojih postova degradiraš druge,a da pri tome sam nemaš šta reći! To ti je mnogo važnije od svega drugog! Po malo mi ličiš na mog gospodina "savršenog" koji svakome nađe grešku, pa eto on baci u vodu svoje godine apstinencije, a ja nesavršena i "slaba" i dalje ostajem na istom kursu! Time što održavaš apstinenciju uradio si mnogo za sebe, ali nisi i dovršio posao. Sada trebaš uvideti gde još ima rupa da ih zapušiš,a ovakva isključivost meni liči na promaju. Nemoj me smatrati zlonamernom, jer treba i dalje raditi na sebi, a ne proganjati nekog bez stvarne želje da mu se pomogne!
Pozdrav
Dinela, vidim da si za kratko vreme, postala veoma aktivna na ovom forumu gde ima jako malo suovisnika! Čitajući tvoje postove vidim da si se saživela sa ovim ljudima ovde malo više nego što je to potrebno tebi koja imaš problem sa bratom i zaboravila si na ono što te je dovelo. Mogu da shvatim da si ljuta, kao što kažeš na jednom mestu Katarini, pridružujući se jednoj ženi u njenom besu ali ne mogu to da razumem. Ja treba da budem ljuta i jesam, ali samo na sebe, zašto bi neko bio kriv što droga postoji? Niko me nije naterao da je uzimam, kao što me niko nije naterao ni da prestanem, sve sam sama sebi uradila i na sreću osim moje majke, oca i mene, nikoga drugoga moja zavisnost nije povredila! Čovek treba da istera bes iz sebe, ali na neki konstruktivan način! Ovakva posvećenost zadatku da urazumite ženu koja može majka da vam bude je nezrela i glupa! Da li bi volela da neko tvoga brata tako vređa, samo zato što mu je ceo svet kriv? Ne verujem! Vi imate svoje živote, svoje zdrave živote, imate i kome da pomognete koga da volite! Naterali ste me da se zapitam odakle potiče ta vaša posvećenost cilju? Ne vidim da je neko ponudio bilo kakvu konkretnu pomoć ili je pitao istu tu Katarinu kako joj je ili bilo šta drugo? Ako ne želite pomoći, zašto onda sve to? Vaša uloga je na ovom sajtu precizirana, a Katarini i drugima je savršeno jasno da greše inače ne bi bili ovde! Nemojte im oduzimati ovaj prostor time što ćete ići i deliti udarce, rezati kazne, toga je njima dosta na svakom koraku. Došli ste na ovaj sajt iz razloga da budete bliže svojim dragim osobama, a najednom ste postali tako pametni da sebi dajete za pravo da delite savete i odlučujete o tome ko je izlečiv a ko ne!? Ne zaboravite da sve to neko gleda odozgo!
Katarina, izvini, ali moram i tebi da se obratim? Zar ti nije dosta? Vidiš da "gledaju, a ne vide, slušaju a ne čuju"! Posveti se ženo, sebi i svojoj deci, nemoj dozvoljavati da se svako igra tvojom iskrenošću iz drugačijih razloga? Odakle ti živci da posle svega daješ smireno savete (koje inače mogu potpisati kao iskrene, dobronamerne i reči koje su na mestu), da bi te opet posle toga omalovažavali? Zašto bihe te osuđivala zbog slabosti koja nam je zajednička? Da mi se muž nije ubio i time spasao sebe i mene, ja bih bila još uvek narkoman, verovatno! Ko zna kakva bi mi sudbina bila! Koliko sam shvatila ti si ipak rešila da promeniš život? Javi mi se na privatnu, ukoliko nešto mogu pomoći! ?
E star, lijepo se ti meni nagovori. Bas ti hvala
.
Zasto ona to lijepo, ako vec nije mogla da odoli, nije poslala Sunrise na pm "Kako prevariti test". Zna li ona koliko djece i mladih dodju tu i mogu to da procitaju, a neke bas mozda i drzi za pocetak strah od testa ili nesto, da ostanu cisti. Moj brat licno radi redovno testove uz nadzor roditelja i cist je vec 9 - 10 mjeseci od heroina. I dalje pusi travu i travu nam i pokaze na testu. I kako ja da znam da li je on u svom mozgu zaista zavrsio sa heroinom , ili pak jos uvijek bi ponekad uzeo a ipak ne smije zbog testova. Nemoj me samo pitati sta ce biti kad prestanemo raditi testove i sl. On je cist devet mjeseci, i to je super , mogao je , ne daj Boze , u tih devet mjeseci dozivjeti over i sl, a eto nije. Mozda bas zahvaljujuci testovima.
A da mog brata neko vrijedja,.. Pa ovako, da moj brat ima tridesetogodisnji staz kao diler, ja bih ga prva vrijedjala. Ali sto je interesantno, Katarinu nisam vrijdjala nigdje, jer kako kazes, moze mi mama po godinama biti.
Pozdrav

Da, istina da je nezrelo i glupo, ali ja i ne pokusavam da je urazumim. Sad me svakako interesuje zasto Katarina, koja sebe svrstava i u kategoriju suovisnika, dijeli savjete po forumu kako prevariti test? Ovo me zaista interesuje i voljela bih da mi ona ovo odgovori, a ne ti star ili Sunrise ili neko treci.star Ovakva posvećenost zadatku da urazumite ženu koja može majka da vam bude je nezrela i glupa! Da li bi volela da neko tvoga brata tako vređa, samo zato što mu je ceo svet kriv?
Zasto ona to lijepo, ako vec nije mogla da odoli, nije poslala Sunrise na pm "Kako prevariti test". Zna li ona koliko djece i mladih dodju tu i mogu to da procitaju, a neke bas mozda i drzi za pocetak strah od testa ili nesto, da ostanu cisti. Moj brat licno radi redovno testove uz nadzor roditelja i cist je vec 9 - 10 mjeseci od heroina. I dalje pusi travu i travu nam i pokaze na testu. I kako ja da znam da li je on u svom mozgu zaista zavrsio sa heroinom , ili pak jos uvijek bi ponekad uzeo a ipak ne smije zbog testova. Nemoj me samo pitati sta ce biti kad prestanemo raditi testove i sl. On je cist devet mjeseci, i to je super , mogao je , ne daj Boze , u tih devet mjeseci dozivjeti over i sl, a eto nije. Mozda bas zahvaljujuci testovima.
A da mog brata neko vrijedja,.. Pa ovako, da moj brat ima tridesetogodisnji staz kao diler, ja bih ga prva vrijedjala. Ali sto je interesantno, Katarinu nisam vrijdjala nigdje, jer kako kazes, moze mi mama po godinama biti.
Pozdrav
Dinela ne mozes da znas da li je on u glavi rascistio sa heroinom i nikada to neces saznati,tih 9 meseci jeste napredak ali je jos rano pricati o tome da li je on zaista odlucio za svagda da prestane.To je ono cega si svi suovisnici plase i iz tog straha ponekad oni sami naprave sranje tipa prebacivanja stvari iz proslosti ili tome slicno sto stvarno mnogo nervira,mene bar izludjuje! Znam da mu ti ne prebacujes ali kazem onako uopsteno. Ja se na ovoj temi nisam oglasila za razloge mog skidanja i mislim da necu jos uvek sorry! Ovo sorry su moji pocetci engleskog jezika,hehehehhehehehe
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sta ces Dinela....takav mi grah bio pao!!! Ali vazno je da sam se trgnula i da sada radim sve sto je u mojoj moci da budem MAJKA koja nisam bila dok sam bila pod gudrom by Vodolija (ne ide mi nesto ono Quote)
zivot je zenska pred tobom. I meni je 25, i imam mali milion mana i kao zena i kao kcerka, i kao majka,.. Ali ucimo i trudimo se. Evo bacicu ti ja jedan grah da vidimo ima li stopa, stize li muzek uskoro
puno pozdrava, cuvaj se[/quote]
zivot je zenska pred tobom. I meni je 25, i imam mali milion mana i kao zena i kao kcerka, i kao majka,.. Ali ucimo i trudimo se. Evo bacicu ti ja jedan grah da vidimo ima li stopa, stize li muzek uskoro

puno pozdrava, cuvaj se[/quote]
ZVRKY
Znam , to bas i ja kazem. Nisam sigurna, i mozda nikada necu ni biti, ali sam zahvalna Bogu za svaki dan koji on provede cist od heroina. Ko zna sta je u njegovoj glavi, i ne samo njegovoj, nego i mnoge druge djece.
I sta sad bas nalete na onaj post kako varati i lagati, a to vjerovatno sada jos ne znaju ili i znaju, nebitno. zasto dijeliti takve informaccije javno ? Kako bi se ona osjecala da nju njena kcerka tako vara ? To mi se zaista nije svidjelo. Mogla je ona to i na pm poslati Sunrise, da je htjela. Ona zaista obucava kako prezivjeti u manipulisanju i zivjeti i dalje sa drogom. E ja licno mislim, da to nije u njoj suovisnik.
Ime je o tome trebao pisati tamo, ali je previse zbrzao tako da ostali nisu shvatili sta je to njemu zasmetalo, kao i meni samoj.
I sta sad bas nalete na onaj post kako varati i lagati, a to vjerovatno sada jos ne znaju ili i znaju, nebitno. zasto dijeliti takve informaccije javno ? Kako bi se ona osjecala da nju njena kcerka tako vara ? To mi se zaista nije svidjelo. Mogla je ona to i na pm poslati Sunrise, da je htjela. Ona zaista obucava kako prezivjeti u manipulisanju i zivjeti i dalje sa drogom. E ja licno mislim, da to nije u njoj suovisnik.
Ime je o tome trebao pisati tamo, ali je previse zbrzao tako da ostali nisu shvatili sta je to njemu zasmetalo, kao i meni samoj.