Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
fanatik
druze,nemoj da sada popustas,ne daj se i idi naprijed,kad si vec uspjeo koliko toliko,a to sto si uzeo malo spida,nije nista,naspram toga koliko si postigao po pitanju skidanja sa dopa.E,druze moj,da je meni doci do tog nivo,a trudit cu se,znas vec moju trenutnu situaciju!Sudbina vodi glavnu rijec i nemoj da te muce misli o tom dogadjaju sto ti se dogodio u vezi druga,jer uopste nisi ti kriv
-
e vodolio kako sam samo sretan zbog tebe. 20 godina i vec cista. i kako samo imas vjere i ljubavi u bolji zivot. samo naprijed jer imas citav zivot ispred sebe i to cista i svjesna svega sto ce se desavati u njemu. drago mi je sto nisi kao ovaj kreten koji ti ovo pise izgubila tolike godine na izbor ljubavi i zivota ispranih koje kakvim opijatima
sve najbolje
sve najbolje
TITANIC
Meni stvarno nije jasno, ili se ti previse ponavljas, ili nas zezas definitivno
Pet ili sest puta si napisao skoro identican text. Nema veze, hajde sada idemo dalje
. Koliko sam shvatila ti bi da se skines sa metadona, a nisi se jos uvijek skinuo sa heroina. Pa, bez obzira na sve ove savjete i rijeci podrske, tebi ipak treba nesto konkretnije. Da li si ozbiljnije razmisljao o komuni, jer iskreno govoreci, ipak si predugo u tome da bi se sam skidao na ulici?! Vidim da zivis sa nanom, i lijepo je sto joj pomazes. Ipak, moj iskren savjet ti je da prvo zaista razmislis da pomognes sebi.
Pozdravi

Pet ili sest puta si napisao skoro identican text. Nema veze, hajde sada idemo dalje

Pozdravi
Titanik , MOJE MIŠLJENJE I MOLIM VAS NEMOJTE OVO MISLITI KAO NEKU PROVOKACIJU, JER OVO GOVORIM U SVOJE IME. JA TITANIK BI PRIJE U TRABUT LEGO ,NEGO OTIŠAO U KOMUNU. ZASTO, IMA TU 10.000 ZASTO I NE BIH DA JA SAD IZLAZEM JER IMAM POŠTOVANJA I PREMA ONIMA KOJI POŠTUJU KOMUNU. JA JE NE MRZIM, JA JE VOLIM JER POMAZE LJUDIMA, JA VOLIM SVE STO CE VALJATI LJUDIMA. MOJ PROBLEM JE U TOME, ŠTO JA TOLIKO PUNO, NENORMALNO I LUDO VOLIM SVOJ GRAD, TU VODU I ZRAK. TOLIKO VOLIM ONAJ MOJ MAMIM MEZAR, DA NEMA TOG ZDRAVLJA I TIH PARA DA GA OSTAVIM 1 MIJESEC ZAPUŠTEN GROB, NI MRTAV.
Titanik, drug ako ne mozeš da se skineš sa dop-a , evo ja ti nudim dođi kod mene u Sarajevo na 10 dana ,ja cu te skinuti.Eto jel valja???
Titanik, drug ako ne mozeš da se skineš sa dop-a , evo ja ti nudim dođi kod mene u Sarajevo na 10 dana ,ja cu te skinuti.Eto jel valja???
- pepeljuga84
Fanatik
Dlakava Strvino, slažem se sa tobom, i opet cu reći kao sto sam napisao i prvi put.Mogao sam prečutati, mogao sam da lažem ali ONDA KOME BI PREŠUTIO I KOGA BI LAGAO, SEBE NARAVNO. Jesam, uzeo sam to sranje, i vjeruj mi da je situacija bila jako teška i grozna jer sam se dvoumio između heroina i spida, i na kraju ne znam sta sam uradio.Zašto mi je to uopšte trebalo, kontaš.Ne znam sta sam htio postici samim tim zato sto sam uzeo ovo ili ono.
Ali vidite svi, meni je drago da se ovo desilo, drago mi je iz više aspekata.Prvo, ništa nisampozitivno uradio.Drugo, ispoljio sam svoju slabost. Treče, neka mi se ovo desilo i neka sam vidio da sam samo uradio GLUPOST I KRETENIZAM, pa kada drugi put opet mi padne takva glupost na pamet upitacu se, KAKVE IMAM KORISTI OD TOGA. Vidite, meni Spirit kaze da sam napravio korak unazad, a po prvi put cu jednoj strašnoj ženi i majci koju IZUZETNO POŠTUJEM I CIJENIM KAO MNOGE NA OVOM FORUMU, da kazem da se ne slažem sa njom.Možda se čini i izgleda da sam napravio korak unazad.Ja mislim da sam po ne znam koji put potvrdio gradivo da je uzimanje droge ,i to bilo koje vrste, ČISTA ILUZIJA.
BJEŽANJE OD STVARNOSTI, STRAH OD RJEŠAVANJA SVAKODNEVNIH PROBLEMA I OBAVEZA.
Ja sam sebi kazem, neka sam uzeo, ali isto sada sebi kazem , NEKA SE SADA OSJEČAŠ KO LITAČA TJ.PROLIV, JER SAM TO I ZASLUŽIO. Sada ostaje nada i želja da ispravim grešku i ne bi bilo prvi put, jer riješavao je OMAR I GORE SITUACIJE. Borba protiv droge je teška, iscrpljujuča, duga i zahtjeva dugu, dugu,dugu borbu. JA NASTAVLJAM TU BORBU.
Napisacu vam jedan dio teksta , snimljene pjesme koja se zove "ZARAZA".
LAKO JE PASTI, AL TEŽE JE USTATI,
LEŠINARI KRUŽE OKO SVOGA PLIJENA,
DILERE ČUDI FAKULTET I 16B SISTEMA.
JA OSJETIM MIRIS JEBENOG DILERA.
OBRATI PAŽNJU NA SVOJE RIJEČI,
ONE ĆE SAME POSTATI DIJELA.
DIJALOG, NAMA VIŠE NE TREBA,
SRCE NEKA POSTANE TVOJA ARENA.
JA SAM KONJ SA VRSTOM PONOSA,
OD VIRUSA POVJERENJA I MOG ZANOSA.
TRNI MI SRŽ I MOJIM KOSTIMA,
STOMAK MI VRI U SVOJIM BOLOVIMA.
LIJEPO JE ČUTI OPET TAJ KRIK,
ALI OVAJ PUT TO NIJE TRIK.
RODIO SAM SE PO DRUGI PUT,
UMRLA JE PROŠLOST A BIO SAM LJUT.
oMcHo "d" i grupa BRAČA "16B"
Fanatik
Titanik , MOJE MIŠLJENJE I MOLIM VAS NEMOJTE OVO MISLITI KAO NEKU PROVOKACIJU, JER OVO GOVORIM U SVOJE IME. JA TITANIK BI PRIJE U TRABUT LEGO ,NEGO OTIŠAO U KOMUNU. ZASTO, IMA TU 10.000 ZASTO I NE BIH DA JA SAD IZLAZEM JER IMAM POŠTOVANJA I PREMA ONIMA KOJI POŠTUJU KOMUNU.
Svaka ti čast,samo ti guraj i budi jak kao i do sada..Dobro se dobrim vraća,a ti si,prijatelju moj pun dobra za ceo svet...Zato,kao što si rekao,izvlači pouku iz pogrešnih postupaka,jer samo extremno inteligentni ljudi se na svojim greškama uče...
Poljubac
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
PEPIIIIIII
, evo nabacila si mi osmijeh nakon 4 dana, hvala ti.Nije potrebno drug moj da me hvališ, mislim naravno da prija, ali ja sebe smatram jednim normalnim stvorenjem koji nekada tersa i preserava se i kada vidi da je pretjerao ON SE IZVINE.Znas, u pravu si sve sto si napisala, ali Pepi moja loše sam, loše sam pravoooo.Ne da me sada nesto boli ili sta ja znam, nego psihički drug ,slabim.Ne znam zasto, mozda zbog snova ili sta ja znam.Pokušavam sto vise da ne mislim o tome.Malo sam se sjebo i ovde, kada sam ja ( eto vidi datum i vrijeme) napisao da nisam dobro, da sam loše, NIKO DA SE JAVI, DA MI NAPIŠE BAREM 2 RIJEĆI, ĐESI KONJU. Ni to, ali eto obradovalo me je tvoj post.Ja znam da ne vjeruješ, ali ko malo dijete sam se obradovao, nemaš pojma.Pepice moja gaga, nisam ja dobar ja samo pokušavam da cinim dobra dijella, jer sam dosta uradio loših.Pokušavam da svim ljudima kazem,pokažem i dokažem da svi ljudi na ovoj zemaljskoj kugli nenormalno GRIJEŠE, prave sranja, rade dobre stvari.Šta hoču da ti kažem, jeste da mi je žao, umirem od tuge kada vidim ovde svađu, ponižavanje, uvrede i sta ti ja znam.Pišem im, molim ih ali nista, pa zar NIJE DOSTA ŠTO IMAMO OVISNOST NA PLEĆIMA ,NEGO HAJMO JOŠ DA SE PLJUJEMO. Pa nije mi jasno, koji je to ovisnik dobar ,neka mi pokazu tu osobu.Koji je to ovisnik koji ne laže, ne masla ili ne krade.Kontas sta hoču da ti kazem, sve to hejjj i na kraju AJMO DA JEBEMO JEDNI DRUGIMA MAJKU. Zato sam loše, psihički sam daun, skroz , pomišljam na recidiv Pepi, majke mi.Vidjela si i ja mislim da sam ljudima i dokazao i pokazao da ja NEĆU DA LAŽEM MOJE DRUGOVE OVDE, i odmah kada sam uzeo SPID ja sam rekao naravno.Mogao sam prešutiti, kriti, praviti se ANĐEO, ali u srcu bi bio GOVNO. Tako i sada, kazem ti , pomišljam NA RECIDIV.Nisam o tome mislio 3 godine.
LJUDI AKO NAPRAVIM TAJ RECIDIV, JA SE MAJKE MI MRTVE, KUNEM SE MAMOM, NIKAD ZA NIKAD VIŠE NEČU NAPISATI SLOVO NA OVOM FORUMU, JER TO BI BIO MOJ PORAZ.
Pepice moja , hvala ti sto si se javila, tvoj drug Omar

LJUDI AKO NAPRAVIM TAJ RECIDIV, JA SE MAJKE MI MRTVE, KUNEM SE MAMOM, NIKAD ZA NIKAD VIŠE NEČU NAPISATI SLOVO NA OVOM FORUMU, JER TO BI BIO MOJ PORAZ.
Pepice moja , hvala ti sto si se javila, tvoj drug Omar
Ime...hvala lutko. Ne obracam paznju na njene provokacije, a provocira iz razloga sto sam dobra stobom (sto naravno niko nemoze promjeniti, jer smo na istim talasima) a vi ste na ratnoj nozi. Djetinjasto s njene strane ali nema veze.
Omare lutkooooooooo imali te kafice??? Luno jesi ziva??? Sanela tebe bas nema ovdje....cmokic
Omare lutkooooooooo imali te kafice??? Luno jesi ziva??? Sanela tebe bas nema ovdje....cmokic
Pozdrav svima od mene,
Ja sam vam pravo zaposlena, pa jedva i mail stignem provjeriti. Znate kako je kad vas nema na poslu dvije sedmice, pa vas sve zatrpa kad se vratite. A evo i neke projekte realiziramo po gužva prava
A vidim vi ovdje malo-malo pa zakuhate....
Nego, ako ima zainteresovanih da se prijave dobrovoljno da budu moderatori na forumu, nek se jave... da mi malo olakšaju život
Puno pozdrava svima, a posebno Omaru, Vodoliji, Imenu, a stvarno gdje nam je Luna?
Sanela
Ja sam vam pravo zaposlena, pa jedva i mail stignem provjeriti. Znate kako je kad vas nema na poslu dvije sedmice, pa vas sve zatrpa kad se vratite. A evo i neke projekte realiziramo po gužva prava

A vidim vi ovdje malo-malo pa zakuhate....
Nego, ako ima zainteresovanih da se prijave dobrovoljno da budu moderatori na forumu, nek se jave... da mi malo olakšaju život

Puno pozdrava svima, a posebno Omaru, Vodoliji, Imenu, a stvarno gdje nam je Luna?
Sanela
Eto me pa da srknemo...Citala sam neke tvoje postove i lutko mojne sikiriki....niko i nista nije vrijedno zivaca. Znam da si prezivio OGROMNU tragediju i nazalost nemozemo vratiti vrijeme, ali vjeruj mi da moramo biti jaki i cuvati zivce jer psiha nas je i dovela do narkomanije, zar ne??? Drago mi je sto smo nesporazum rjesili...Ti se Izvinuo(mada za to nije bilo potrebe) a i ja sam tebi. Skontali smo neke stvari i ostali PRIJATELJI!!!! Pravo mi je drago radi toga.
Pozdrav svima pogotovo Saneli (cmok), Luni, Fanatiku, Ime....
P.S. S obzirom na sve, ja vas sve postujem i nadam se da cemo brzo skontati da smo mi svi tu radi jednog te istog razloga...VOLJOM ZA BOLJIM ZIVOTOM!!!!
Pozdrav svima pogotovo Saneli (cmok), Luni, Fanatiku, Ime....
P.S. S obzirom na sve, ja vas sve postujem i nadam se da cemo brzo skontati da smo mi svi tu radi jednog te istog razloga...VOLJOM ZA BOLJIM ZIVOTOM!!!!