SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Post by Akkasha Come Back »

@Luka, ne znam.
Nemam nikakvo iskustvo sa bupom, ja sam starija generacija, tada Buprenorfin nije ni postojao mada bi subotex mogao da se poredi.
Vidi ovako: bup znaš i kako (te) radi i šta ti radi. Sa morfijumom već imam iskustvo i uspešno sam se skinula.

Toliko. Pa razmisli, a kad razmišljaš idi pomoću eliminacije, na primer "Bup mi neće pomoći" i eto odgovor je u samom pitanju.
Sad će možda Sanela da mi zameri što tako lako kažem da uzmeš morfijum ali tako je.

javi se. Sve najbolje.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Samo ne znam kako misliš da samo 2 tablete?!

Taj deo mi nije jasan, a da ideš "na suvo" posle 2 tablete nema šanse...

Zašto ne bi otišao u metadonski centar? Ja se jesam skinula morfijumom ali dalje nisam mogla da funkcionišem, morala sam nečim da se pokrijem, s'obzirom da sam tehnički bila čista od H primili su me na metadonsko održavanje.
Tu sam bila više od 2 godine, pa sam se skinula i sada sam na tabletama, klasika, Ksalol, ništa drugo, preko dana.

Skoro da sam čista maltene od svega a bila sam 10 godina na heroinu.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

[
Last edited by Akkasha Come Back on Wed Aug 03, 2022 7:31 pm, edited 1 time in total.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

.
Last edited by Akkasha Come Back on Wed Aug 03, 2022 7:31 pm, edited 1 time in total.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Masterblaster

Post by Masterblaster »

Ljudi moji vi svi samo batrljate o nekakvom skidanju živeći u iluziji i strahu. Ajde pa i skinuli se, sa svega npr. Šljakica, đemda, šilt spušten kao tenda i sl. gluposti koje svi živimo. Koji qurac ne pišete o ozbiljnosti situacije na balkanu? Ovo se ne može sublimirati u nekoliko riječi i jasno je da nije. Zašto se toliko bojite svojih osjećaja. Nitko neće potegnut bombu i ovaj nemili osjećaj će vas strpati samo u neki prašnjavi grob..pa šta i da bude tako? Koji jebeni qurac samo serete o tome kako se osjećate? Stisni zube i nađi jbno rješenje jer si ga dobio besplatno. Odi do jbne kuće u kojoj ima frižider sa zamrznutim keljom, punjenim paprikama, zamrznutom ribom i baci se koliko treba. Za 15-tak dana već češ moći po jbni kruh..elektroliti rade iako su u virozi i nemam vremena za ovakva sranja jer ako imate pitanja da li je to normalno javite se u inbox. Bit ćete jebeni ljudi nakon toga i sami sebe ćete se dovesti u red i jači ste od prosječnog odstupanja od prosjeka promatranog događaja i vidjeti ćete sve...i normalne" i nenormalne i radit ćete sve za druge i neće vam trebati reći hvala. Filozofiju nabijem na qurac. Nemojte molim vas plakati jer znate i sami da jadni nismo i koliko daleko vidimo, ovisno naravno o egzaktnom ne miješajući kruške i jabuke. Ja sam se spustio toliko nisko da ne jebem ni čišćenje konjskih govana u staji a na mirise zlato i tamjan znate dobro koliko smo osjetljivi. Idemo svi skinut to govno sa svojih tzv. receptora (koji nisu koridor kroz koji samo treba prijeći jer svijest prolazi vrlo blizu tjemena glave) i reći svim tim kretenima dosta je!
Post Reply