cipralex

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

mirzas

cipralex

Post by mirzas »

Dobia san u doktora na antidepresiv CIPRALEX, taj navodno odma djeluje, dok ostalima treba 2-3 tjedna.
Jel ko zna šta o time???
Fanatik

Post by Fanatik »

Čuj to ,odmah djeluje pa to ne mogu da vjerujem.Ali pravo da ti kazem tako nesto bi dobro došlo,jer eto meni su htjeli dati "Oxetin" i kaže meni Doktor ,evo ti ovo za te tvoje košmare ,pij redovno molim te i rezultate možemo očekivati za 5-6-7 sedmica. Ja mislio da me zeza, jel oszbiljno vi to meni, kaze on jah pa šta je sada. Ništa dok. evo vama ovaj recept, pa dok proradi taj lijek ja mogu i zatrudniti i još roditi.Ha ja, a vala MIRZAS jesil ti kupio-dobio te tablete?, jesil vidio sta piše na njima?, de reci nam nesto.
sunrise

Post by sunrise »

mirzas kompa, kupi tablete pa vidi sta pise na papiricu ili malo prozuji netom i nadji nesto o tim bletetama........Mada, za antidepresive je poznato da njima pravo djelovanje pocinje tek nakon tjedana pa cak i mjesec-dva nakon pocetka uzimanja. U svakom slucaju, ako je doktor upoznat sa tvojim slucajem i ako ti ih je propisao pij i uzivaj, mozda su stvarno ok tablete
drz se borac
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

ma daj mirzas. nije valjda dotle doslo. ima nesto bolje od antidepresiva. posto je hrvatska pristupila pregovorima za EU a to podrazumjeva metadonski program za narkomane. fino po metadon i svaki dan imas djaba sredjivanje. jos ako se nemora pred njima popiti i iznjeti pa se rokati sa njim, nema zime a ni depresije

sve najbolje
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

ime nije vazno

ma daj mirzas. nije valjda dotle doslo. ima nesto bolje od antidepresiva. posto je hrvatska pristupila pregovorima za EU a to podrazumjeva metadonski program za narkomane. fino po metadon i svaki dan imas djaba sredjivanje. jos ako se nemora pred njima popiti i iznjeti pa se rokati sa njim, nema zime a ni depresije

sve najbolje
Sa tobom ne vredi lepim rečima....Ne ceniš ničiju borbu.STVARNO SI ĐUBRE OD ČOVEKA!
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhahhhahahhahaha, e pa STVARNO SAM SE SADA ISMIJO. :-D :-D :-D .Ljudi ja vam svima moram reči nešto, tj. ovim osobama sto pjene na "Ime nije važno". Majke mi ,ja ne znam kako ne znate da iskulirate neke stvari, pa majke mi.Ja lično mislim ,da je "IME" fin momak, ALI VI NEZNATE SA NJIM. Ne znam možda nisam u pravu, ali ja tako mislim.Hhhehhe, pjenite bezveze, nesto se vrijeđate, psujete, ovaj diler, onaj šema.Hhehhehe, JESAM LI DILER, JESAM LI GOVNO OD ČOEKA, DOBRO JESAM, NEGO STA IMA.
Vozdra
manson

:)

Post by manson »

E jebi ga...nisi uspio horsom da se skines?!Probaj metadonom.... :D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

ovo je nepravda, ja sam zrtva. samo sam iskreno dao savjet i ispade djubre. jedni mogu seme kontati, poducavati kako prezivjeti, davati liste supstituciskih ljekova a ja jednom rece da iznese metadon i da se roka na djabaka i opet nevaljam. mene niko nevoli, iskoristava se moja iskrenost. jadan ja citav svjet je protiv mene.
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa MANSONE KUĆO STARA ĐESI BAQ, vidi Mansona otkad ga nisam vidio ocami,aaaaaa.Neka ba, reko sam ako ne može ni ovim, ni onim neka proba Metadonom, ha ja.Pa neču mu reći ,slušak buraz nemoj ti ništa znas.Nego najbolje je da uzmeš velikuuuu cigluuu i kazeš sam sebi.Ja ne mogu ni u vojku ni u policiju, ja sam nesposoban i ZVIIIIIZZZZZ. NADREALISTI .
Hhehheheheh, IME BA, kako te niko ne linvo, ja te ba volim . :-D
Vodolija

Post by Vodolija »

Ime nikad u zivotu....cuj mene niko ne voli. Hos da ti Voda cvoku jednu zdrmam za taj komentar????
Post Reply