"Informativni razgovor"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
StopBup

Re: "informativni razgovor"

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Thu Oct 21, 2021 5:50 pm
StopBup wrote: Thu Oct 21, 2021 5:37 pm Meni nije problem reci kada nekoga simpatisem, niti se stidim toga.
Ti si i imala neke sipmatije ljudi ovde, pa si sve sama sjebala, kad je isplivalo polako kakva si u stvari, ali ostao ti je Auser, koji se divio tvom liku i delu, bravo, i to je nesto.
Bas si duplikat, laznjak, poganko, prostak...
Nije ti problem reći kad simpatišeš ali gutaš knedlu svaki put kad si fin prema Viktoru, pazi da se ne udaviš, zastaće ti jednom u grlu.

Ne kapiram, evo glup sam, gde si ti videla te knedle i finoce?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

StopBup wrote: Thu Oct 21, 2021 6:00 pm
Akkasha Come Back wrote: Thu Oct 21, 2021 5:50 pm
StopBup wrote: Thu Oct 21, 2021 5:37 pm Meni nije problem reci kada nekoga simpatisem, niti se stidim toga.
Ti si i imala neke sipmatije ljudi ovde, pa si sve sama sjebala, kad je isplivalo polako kakva si u stvari, ali ostao ti je Auser, koji se divio tvom liku i delu, bravo, i to je nesto.
Bas si duplikat, laznjak, poganko, prostak...
Nije ti problem reći kad simpatišeš ali gutaš knedlu svaki put kad si fin prema Viktoru, pazi da se ne udaviš, zastaće ti jednom u grlu.

Ne kapiram, evo glup sam, gde si ti videla te knedle i finoce?
Ženska intuicija. Osećam vas.
Ili muška logika, jbg sve zavisi od toga da li sam Maja ili Nenad.

E, zajebi ovo, Aj svako dobro.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Viktor89

Post by Viktor89 »

Nemam dovoljno glup odgovor.
Akkasha Come Back

Viktor89 wrote: Thu Oct 21, 2021 7:10 pm Nemam dovoljno glup odgovor.
Ma ja dižem "gledanost", pusti. Sprdnja.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Ne mislim bukvalno "gledanost", nisam toliko pukla, nego kad svi ćute, ja dođem i malo "čačnem mečku". I eto odmah "probudim" najmanje dva člana.
Niko nije napisao slova dok sam bila odsutna.

Čak sam provokacijom izvukla i šta se o meni priča iza leđa, neočekivani bonus.

A da mi je stalo do foruma, očigledno je da jeste, i prvo što sam napisala je odgovor ovom novom članu o "Dijazepamu", znači kad je stvar ozbiljna-ozbiljna sam, a kad je sprdnja, neka i toga.

Nadam se da će čovek naći odgovor, jer smo zatrpani nebulozama koje Stop i ja ispisasmo. Mogli bi i vi da odgovorite čoveku, ne samo uskakati kad je "odbojka".
Jbte k'o da jedva čekate da neko nekome "spusti", naudi, uvredi...
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Akkasha Come Back wrote: Tue Oct 19, 2021 2:10 pm
Masterblaster wrote: Sat Oct 16, 2021 12:04 am

Da li postoji na ovom forumu itko tko je na dugi rok uzimao diazepame koji i nisu tako benigna tableta te s kojim se problemima susreo? Koliko dugo traje sustezanje koje mi sve više izgleda kao bolest? Pod bolest mislim na niz ćutilnih obmana koje se javljaju i sve mi se nekako čini da bi ta borba mogla potrajati jer osjećam i fizičke poremećaje koji su upraćeni npr. vrtoglavicom i omaglicom koje se javljaju kada radim.. Ljudi sve nekako prebole pa i taj bup i krizu heptanona no da je netko pio diazepam na dugi rok i prestao još nigdje nisam pročitao. Hvala na svakom postu, svako iskustvo je od velike pomoći a obzirom da nisam još naišao na ovu temu koristim priliku "više sile" :D
"Dijazepam" kod nas u Srbiji, inače nikad ali bukvalno nikad na mene nije delovao.
Bromazepam i Lorazepam DA, mada imam blago rečeno čudno iskustvo i sa njima (Bromazepam me smirivao, dok Lorazepam "čačne" u neki deo mozga i ne umem da objasnim, ali uvek napravim neko delo kao da sam ne znam čime drogirana, pa sam počela da ga izbegavam.
Bromazepam mi je previše slab, to je pomagalo u početku, ono fazon u prvoj krizi u životu.
Sad sam na redovnoj terapiji "Ksalol" i ništa više ne osećam kada ga uzmem, retko, eventualno smiri napad panike, ali osećam itekako kada ne uzmem, odnosno, ako zaboravim da uzmem preko dana, ljudi oko mene primete da sam "na tri ćoška" pa me pitaju da li sam uzela Ksalol...

Dugo koristim ovu terapiju, jedino mi taj lek deluje i mada bi trebalo da služi da se pije 3 do 6 meseci, ja ga pijem od 2012. Znači tako živim. To su doktorke u zatvoru rekle, da u Srbiji bukvalno nema adekvatnih lekova i da se doktori snalaze kako znaju a ono što bi trebalo da bude lek i da se uzima neko vreme, umesto toga ljudi žive 20 godina na istim lekovima, strašno.

Ja mogu da razumem ljude koji neće da budu zavisni ni od čega, ali oni ne mogu razumeti mene koja sam odlučila (a imam svoje razloge) da živim na terapiji.
Evo ponovo, jer je post bio "zatrpan" (smećem).
Ako ima neko nešto da doda, neka kaže sad ili neka ćuti zauvek. Šalim se. Ako stvarno neko ima...jbg ja ne mogu da nateram nikoga ali bilo bi lepše da ponekad nekome damo više saveta.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Viktor89 wrote: Thu Oct 21, 2021 7:10 pm Nemam dovoljno glup odgovor.

Kako si ti? Iskreno. Nije sprdnja, zanima me.
Last edited by Akkasha Come Back on Thu Oct 21, 2021 9:03 pm, edited 1 time in total.
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Thu Oct 21, 2021 8:11 pm
Akkasha Come Back wrote: Tue Oct 19, 2021 2:10 pm
Masterblaster wrote: Sat Oct 16, 2021 12:04 am

Da li postoji na ovom forumu itko tko je na dugi rok uzimao diazepame koji i nisu tako benigna tableta te s kojim se problemima susreo? Koliko dugo traje sustezanje koje mi sve više izgleda kao bolest? Pod bolest mislim na niz ćutilnih obmana koje se javljaju i sve mi se nekako čini da bi ta borba mogla potrajati jer osjećam i fizičke poremećaje koji su upraćeni npr. vrtoglavicom i omaglicom koje se javljaju kada radim.. Ljudi sve nekako prebole pa i taj bup i krizu heptanona no da je netko pio diazepam na dugi rok i prestao još nigdje nisam pročitao. Hvala na svakom postu, svako iskustvo je od velike pomoći a obzirom da nisam još naišao na ovu temu koristim priliku "više sile" :D
"Dijazepam" kod nas u Srbiji, inače nikad ali bukvalno nikad na mene nije delovao.
Bromazepam i Lorazepam DA, mada imam blago rečeno čudno iskustvo i sa njima (Bromazepam me smirivao, dok Lorazepam "čačne" u neki deo mozga i ne umem da objasnim, ali uvek napravim neko delo kao da sam ne znam čime drogirana, pa sam počela da ga izbegavam.
Bromazepam mi je previše slab, to je pomagalo u početku, ono fazon u prvoj krizi u životu.
Sad sam na redovnoj terapiji "Ksalol" i ništa više ne osećam kada ga uzmem, retko, eventualno smiri napad panike, ali osećam itekako kada ne uzmem, odnosno, ako zaboravim da uzmem preko dana, ljudi oko mene primete da sam "na tri ćoška" pa me pitaju da li sam uzela Ksalol...

Dugo koristim ovu terapiju, jedino mi taj lek deluje i mada bi trebalo da služi da se pije 3 do 6 meseci, ja ga pijem od 2012. Znači tako živim. To su doktorke u zatvoru rekle, da u Srbiji bukvalno nema adekvatnih lekova i da se doktori snalaze kako znaju a ono što bi trebalo da bude lek i da se uzima neko vreme, umesto toga ljudi žive 20 godina na istim lekovima, strašno.

Ja mogu da razumem ljude koji neće da budu zavisni ni od čega, ali oni ne mogu razumeti mene koja sam odlučila (a imam svoje razloge) da živim na terapiji.
Evo ponovo, jer je post bio "zatrpan" (smećem).
Ako ima neko nešto da doda, neka kaže sad ili neka ćuti zauvek. Šalim se. Ako stvarno neko ima...jbg ja ne mogu da nateram nikoga ali bilo bi lepše da ponekad nekome damo više saveta.
Imam ja i ne salim se nikada. Al ne mozes saznati moje misli nit ces. Poz iz Anglije. Sljedeci put ti se obratim sa juznog pola. Sva sreca da ne postoji tako da daj masti na volju ispravna djevojko, pardon, bolesna zeno. Caaaaaaooos. Evo ti na moje paznje sad i ko zna kad. Kazem sa juznog pola.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ne postoji. Provjeri na mrezi.
Akkasha Come Back

Ličanine, čoveku si odgovorio a ne meni. Ne znaš više ni kome pišeš, promašio si sve, uvredio si čoveka, misliće da si njemu rekao.

Pozdravi Đed Mraza kad si već na južnome spolu i sedi mu malo u krilo, možda ti ispuni želju pa konačno dobiješ toliko željeni k***c u doopetu.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Locked