Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

sanela

vidi nje, ode u geteborgu a raju malo juznije gdje nije tuznije nista. pa sta ima u svedskoj?

dinela

sad ti napisa privatnu i ovaj hajvan ciji je kompjuter nesto cackao oko osiguraca i izgasi svu struju pa tako i poruku. napisacu ponovo kasnije, ako Bog da

sve najbolje
Luna

Post by Luna »

e evo i mene....
nisam bas bila kuci zadnja dva dana pa se nisam javljala. Komp je bolje mada nije josh extra. Omara i dalje nema...a ni Vlade. Eh eh...
Kako ste mi svi? jel zima?
eto samo ukratko....poz
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
dinela

Post by dinela »

Luno ti to samo s vremena na vrijeme reda radi malo prelistas i pozdravis i to je to :D .
Laptop i nosaj sa sobom :-D
zvrky

Post by zvrky »

:smt082 da, da, lap top da kupis hehehehe i usput da kuckas ako nisi kuci! Ajde stvarno nema te sto godina!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

Ih džaba laptop, kad nema glupi wifi (mogućnost da se nakačiš na bežični internet). Ja sam nosila lapija sa sobom, ali sam morala gledati kad je kompjuter u hotelu slobodan i isključivo kasno navečer provjeriti poštu i to je to. A da sam imala mogućnost na laptopu za bežični net, mogla sam stalno biti on line...

A Geteborg mi se pravo svidio. Jedva čekam kad ću ponovo ići, nadam se na ljeto. Dobila sam jedan posao na tri godine - koordinator za BiH za organizaciju master studija iz socijalnog rada, smjer supervizija i menadžment u saradnju sa UNiverzitetom u Geteborgu. Dok sam tamo bila, stalno sastanci i rad, ali mi je bilo dosta zanimljivo. Puno sam učila, a to me uvijek raduje,

A Ime, kako si ti? Kako školovanje? Bila sam pročitala da si prestao pušiti... pa mi je bilo drago. Pa onda vidim izazov bio prejak. Polako, vjerujem da ćeš uspjeti.

puno pozdrava iz sarajeva!

Sanela
Vodolija

Post by Vodolija »

Draga Kate...svi smo mi zasluzili srecu i nadam se da cemo svi kad tad doci do nje. Ja se nadam da ja vec jesam.Hvala ti na lijepim zeljama i cmoknula sam Kencija za tebe....Poseban pozdrav

Sto se tice moje Sanelice, odmori zeno....bicemo mi dobri i pokusati ovaj nesporazum ili rat kako god da ga zovnes ispraviti sami. Punoljetni smo svi i pametni dovoljno da popustimo i da ako nam nesto smeta rjesavamo putem pm ili msn ili sta ja znam vec cega...umjesto jave gdje sva raja cita i ne zeli da i tudje probleme napravi svojima.

Meni licno citajuci postovo probudi neke jebene osjecaje koje sam pokusavala hemijom da prekrijem godinama. Svak ima pravo da pise sta zeli ali rasprave ne kontam. Ja sam pocela da koristim gudru da bi prekrila osjecaje (situacije u kuci, svadje, rasprave itd). Daj da malo komuniciramo kao ljudi da nebi koga otjerali sa foruma i da nedodje do onog najgoreg a to je ponovno uzimanje gudre.

Vodolija
Fanatik

Post by Fanatik »

Srrrrrrrrrrrk,,Srrrkkkkkkkkk :drinkers: :drinkers: Hhehhehehehehhehehhehe
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

sanela

ja sam dobar, slusam. malo sam umoram od ove zime tj sivila. vidjela si i sama. kontam malo na odmor na sunce negdje. nesmeta mi zima ali ovo sivilo ubi. skola se gura bez problema. polozio sam dio gestalt terapije proces budnosti, onda temu samoizbrisano djete i sad radim zadnja dva za ovu godinu a to je grupa kao osnova sigurnosti i depresija. a sto se tice pusenja. borim se ja jos, neodustajem. 23 godine bez dana pauze tj bez misli o prestajanju je ipak prejako ovog momenta za mene. ali rezultate sam postigao. izdrzim 3-4 dana pa zapalim ali sa 2 kutije dnevno na kutiju sedmicno je ipak uspjeh. nepusim kad am u stanu, na poslu, u skoli, poslije klope. ali cim izletim u kafanu na kafu, jebi ga. ali i to cu odratiti, u to sam siguran. polako samo. svedska je fina zemlja. meni je draza od danske jer su ljudi malo meksi i nisu desnicari. ali opet nemaju oni kopenhagena i halal im sve. bas mi je drago da ce u komsiluk pa ako Bog da i jednu skandinaavusu zakuhamo. geteborg-hagen je oko 3 sata ha brodom ha busom a kosta ko trola od alipasinog do skenderije, haman

ko to doso ko to doso. pa gdje si ti omare

sve najbolje
Fanatik

Post by Fanatik »

Doletio ,hehhehe.Pa došo, pa odletio a onda doletio.Evo pijem FUKAŠ i to Bosansku.Pa ajde neka mi neko kaže ima li šta ljepše od Bosanske sa Rahatom.Hhehehehe
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

ima, bosanska sa baklavom. hajd sad, gdje si bio, skim si bio, sta si radio, imena nama trebaju
Locked