SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Tue Jul 20, 2021 7:06 pm
licaninsasela wrote: Tue Jul 20, 2021 6:39 pm
Četa luđaka jednom riječju
"Ceta ludjaka" su dve reci. :)
Za vas pismene. Nemam ja nikakve škole da bi to znao. Hvala na sugestiji dopili.
Viktor89

Post by Viktor89 »

licaninsasela wrote: Tue Jul 20, 2021 6:23 pm Ajd redom.
Ksana ti znaš da ti nisam nikad išo niz dlaku nit ću. Uvijek sam ti govorio ono što ja vidim kao posmatrač. Da sam ti išo niz dlaku ne bi bilo u redu s moje strane.
Viktore, ne miješaj se kad se obraćam kasni. Isto se odnosi i na akašu. Nemaš se ti akaša šta miješati u moje prepirke sa ljudima i prijetiti mi nečim. Prijeti. Piši šta god hoćeš. Nisam lik koji se boji takvih prijetnji. Vrijeđati te neću jer nemam razloga. Isprovocirati me ne možeš. Smatram da si bolesna osoba koja trazi i plijeni pažnju. Od mene je dobiti nećeš pa čak ni u vidu svađe jer stvarno nema potrebe. Da ti se uvlači u guzicu zato šta ćeš reći moje ime? Nećeš to dočekati. Uopće me ne jebe tvoja prijetnja. Piši lutko draga šta te volja i usput pročitaj knjigu Dolina lutkica. Vidiš to je knjiga o tablićima. To si ti akaša.
Eh da, je, gad sam neodgojeni. Dakle, Viktore kuš kad se obraćam kasni. Ksana a ti? Opet ćeš zviznuti jer ziviš u 4 zida. Nemaš volje ni snage to promijeniti. Ne osudujem te radi toga ali ti moram to reći a ne da si na dobrom putu. Nisi.
Akaša, nađi si dečka pa leš biti flegmatičnija. Čudim se da ti sad smeta moj ulični govor prije ti nije smeto. Kako to?
Uglavnom dječice narkomanska uzivajte u svojoj idili, a moj zivot je previše sjeban da bi vam dao i trunku prostora da ga sjebete još više, a niste ni kapacitet. Pljujte, psujte, jebite me u mozak ako imate od toga neku zadovoljštinu.
https://youtu.be/-iTNHQojpHM
Nisam se mešao do sada u vaše prepiske, duže pišete. Možda neko napravi korak. Odnosi su u ku*** i kome reći. Način vaše komunikacije nisam komentarisao. Pomenute pretnje i tuđe privatne prepiske me posebno ne interesuju i prave bespotrebnu pometnju. Ozbiljnoj priči nema prostora od gluposti.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Viktor89 wrote: Tue Jul 20, 2021 8:08 pm
licaninsasela wrote: Tue Jul 20, 2021 6:23 pm Ajd redom.
Ksana ti znaš da ti nisam nikad išo niz dlaku nit ću. Uvijek sam ti govorio ono što ja vidim kao posmatrač. Da sam ti išo niz dlaku ne bi bilo u redu s moje strane.
Viktore, ne miješaj se kad se obraćam kasni. Isto se odnosi i na akašu. Nemaš se ti akaša šta miješati u moje prepirke sa ljudima i prijetiti mi nečim. Prijeti. Piši šta god hoćeš. Nisam lik koji se boji takvih prijetnji. Vrijeđati te neću jer nemam razloga. Isprovocirati me ne možeš. Smatram da si bolesna osoba koja trazi i plijeni pažnju. Od mene je dobiti nećeš pa čak ni u vidu svađe jer stvarno nema potrebe. Da ti se uvlači u guzicu zato šta ćeš reći moje ime? Nećeš to dočekati. Uopće me ne jebe tvoja prijetnja. Piši lutko draga šta te volja i usput pročitaj knjigu Dolina lutkica. Vidiš to je knjiga o tablićima. To si ti akaša.
Eh da, je, gad sam neodgojeni. Dakle, Viktore kuš kad se obraćam kasni. Ksana a ti? Opet ćeš zviznuti jer ziviš u 4 zida. Nemaš volje ni snage to promijeniti. Ne osudujem te radi toga ali ti moram to reći a ne da si na dobrom putu. Nisi.
Akaša, nađi si dečka pa leš biti flegmatičnija. Čudim se da ti sad smeta moj ulični govor prije ti nije smeto. Kako to?
Uglavnom dječice narkomanska uzivajte u svojoj idili, a moj zivot je previše sjeban da bi vam dao i trunku prostora da ga sjebete još više, a niste ni kapacitet. Pljujte, psujte, jebite me u mozak ako imate od toga neku zadovoljštinu.
https://youtu.be/-iTNHQojpHM
Nisam se mešao do sada u vaše prepiske, duže pišete. Možda neko napravi korak. Odnosi su u ku*** i kome reći. Način vaše komunikacije nisam komentarisao. Pomenute pretnje i tuđe privatne prepiske me posebno ne interesuju i prave bespotrebnu pometnju. Ozbiljnoj priči nema prostora od gluposti.
Čuj Viktore ne seri. Ne pušim ja te priče. O kojoj ozbiljnosti govoriš? Mala Ksanči je od prvog dana turbo ozbiljna i zrela žena, koja toliko voli svoju osobnost da ju neće prodati za šaku istine a tek promijeniti, nažalost nikada. Malo sam više govana i to servirano bečkom školom ja popapo od tebe u životu da bi meni serviro ali to je manje važno. Koja ozbiljnost i pomoć drugome? Nisi još naučio da ovisnika samo tuđa kob i nevolja prijatelja ovisnika mogu drzati glavom iznad vode?! Moraš još puno papati da bi naučio šta sve može izaići iz ovisnočkog malog mozga.
Bez ljutnje.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Nemam ja tu šta popušiti priču. Čovek negde mora startovati.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Viktor89 wrote: Tue Jul 20, 2021 10:31 pm Nemam ja tu šta popušiti priču. Čovek negde mora startovati.
Nemam ni ja. Al si bogami baš našo crkvu di ćeš boga moliti. Jebena situacija.
Viktor89

Post by Viktor89 »

licaninsasela wrote: Tue Jul 20, 2021 11:01 pm
Viktor89 wrote: Tue Jul 20, 2021 10:31 pm Nemam ja tu šta popušiti priču. Čovek negde mora startovati.
Nemam ni ja. Al si bogami baš našo crkvu di ćeš boga moliti. Jebena situacija.
Ne razumem komentar. Svi smo pre svega ljudi i svi smo padali i kretali ispočetka i ponovo i ponovo. Jebeno bi bilo odustati.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

yasujirozu wrote: Thu Jul 15, 2021 1:42 am kurac pička govno sisa
https://m.youtube.com/watch?v=FnVnIKTWhNs
pošto ksanči, a u zamajcu čišćenja drugih postova, nije obrisal ovaj moj, samo da se ogradim da je imao smisla glede tih pređašnjih, obrisanih, pošto ovako ostavljen, vijori glupo ko isukani spolovilko, u netkoj nobles situaciji (koncert kamerne muzike, il recital apstraktne poezije) :mrgreen:

samo za namrštenog brodoplovca
https://m.youtube.com/watch?v=EtLVXBqfqBY
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

I ja sam pobrisala malopre svoje postove, a vidim da je stvarno dosta drugih takođe obrisano.
Može li jedno tehničko pitanje? Evo ovako: često mi se dešava da kad nešto napišem javno, u roku od minut-dva dobijem pp gde me pomenuta osoba kontaktira pa me zanima da li se mogu uključiti nekakva obaveštenja ili šta, jer meni nikakva obaveštenja ne stižu, a teško mi je poverovati da je baš uvek slučajnost, ja pomenem nekog i opa- inbox! Pa kako?
Nije valjda da ste ovde 24 h pa i da jeste, opet bi morali bukvalno na svakih nekoliko sekundi "osvežavati" obaveštenja...?
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

P.S. kada uđem na forum tada vidim obaveštenja, ali tek kada uđem. Znači danima nemam pojma da li je iko igde išta napisao dok ne dođem i vidim.
(Nemam obaveštenja koja bi zvonila na uređaju, to govorim)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

licaninsasela wrote: Tue Jul 20, 2021 8:42 pm

Čuj Viktore ne seri. Ne pušim ja te priče. O kojoj ozbiljnosti govoriš? Mala Ksanči je od prvog dana turbo ozbiljna i zrela žena, koja toliko voli svoju osobnost da ju neće prodati za šaku istine a tek promijeniti, nažalost nikada. Malo sam više govana i to servirano bečkom školom ja popapo od tebe u životu da bi meni serviro ali to je manje važno. Koja ozbiljnost i pomoć drugome? Nisi još naučio da ovisnika samo tuđa kob i nevolja prijatelja ovisnika mogu drzati glavom iznad vode?! Moraš još puno papati da bi naučio šta sve može izaići iz ovisnočkog malog mozga.
Bez ljutnje.
To nije tačno!
Možda tebi. Nisam verovala da si stvarno ovakav a svi su me upozorili na početku, svi!
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply