Xxxana, nemoj da te djavo lizne, pa da odes na Exit!

Ma znas ti to i sama, nego cisto malo da te smaram...
Usput, sutra ljudi izbacujem rivotril, cetvrtina ujutru, cetvrtina uvece, i to je to, odradio je svoje.
Moderator: sanela
Xxxana, nemoj da te djavo lizne, pa da odes na Exit!
I onda si potpuno čist? Ništa? Ako je tako bravo i sa srećom!
Ja ovo nisam video do danas.
Šta je "boba"?Dorat wrote: ↑Fri Jul 09, 2021 6:29 pm Imam neku drugaricu iz dijaspore sa brdom plastike, flašu crnog vina iz 84, travu hranjenu medom, bračni krevet na ljuljanje, vanjski jakuzi i mir, tišinu i zelenilo. Tačno mi boba fali da mi bude dobro. Oprostite @li mene zanima, vrši li se vakcinacija na tom Exitu?
Mdma u konjskim dozama. Iako danas može u magarečim, mislim da je dno brate, kada ti se ne 'ebavaju qrave i kada razmišljaš da ipak trebao pozvati još uvijek ženu da se restartujemo. Exit je svakako, serem sa sladoledon. Izvini!!Ausername wrote: ↑Fri Jul 09, 2021 6:33 pmDorat wrote: ↑Fri Jul 09, 2021 6:29 pm Imam neku drugaricu iz dijaspore sa brdom plastike, flašu crnog vina iz 84, travu hranjenu medom, bračni krevet na ljuljanje, vanjski jakuzi i mir, tišinu i zelenilo. Tačno mi boba fali da mi bude dobro. Oprostite @li mene zanima, vrši li se vakcinacija na tom Exitu?
Šta je "boba"?
Dorat wrote: ↑Fri Jul 09, 2021 7:04 pmMdma u konjskim dozama. Iako danas može u magarečim, mislim da je dno brate, kada ti se ne 'ebavaju qrave i kada razmišljaš da ipak trebao pozvati još uvijek ženu da se restartujemo. Exit je svakako, serem sa sladoledon. Izvini!!Ausername wrote: ↑Fri Jul 09, 2021 6:33 pmDorat wrote: ↑Fri Jul 09, 2021 6:29 pm Imam neku drugaricu iz dijaspore sa brdom plastike, flašu crnog vina iz 84, travu hranjenu medom, bračni krevet na ljuljanje, vanjski jakuzi i mir, tišinu i zelenilo. Tačno mi boba fali da mi bude dobro. Oprostite @li mene zanima, vrši li se vakcinacija na tom Exitu?
Šta je "boba"?
Pa i ne..
Ja sam bio zadnji put pre 5 godina, 1 dan.