Prilagođavanje. I to se uči. Problem je što sve doživimo kao problem. Resocijalizacija treba svima nama. A prosečne priče... Kapiram te. U proseku prepoznati ono što nije prosek. Ljudi se tako pronalaze. Mislim. Znači da prosečne priče nisu loše.xxxana wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 9:54 amHtela sam reci da nas obaveze zatrpaju u smislu da nam skrenu misli, ali njima nista ne shvatamo, samo imamo neki ritam, ni ritam, mehanicnost
Za resocijalizaciju, ako mi treba da se prilagodim drustvu u kom sebe ne vidim, prosecnim pricama u kojima sebe ne vidim i svemu sto se danas smatra normalno, neka budem luda
SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa
Moderator: sanela
Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)
FilozofViktor89 wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 11:06 amPrilagođavanje. I to se uči. Problem je što sve doživimo kao problem. Resocijalizacija treba svima nama. A prosečne priče... Kapiram te. U proseku prepoznati ono što nije prosek. Ljudi se tako pronalaze. Mislim. Znači da prosečne priče nisu loše.xxxana wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 9:54 amHtela sam reci da nas obaveze zatrpaju u smislu da nam skrenu misli, ali njima nista ne shvatamo, samo imamo neki ritam, ni ritam, mehanicnost
Za resocijalizaciju, ako mi treba da se prilagodim drustvu u kom sebe ne vidim, prosecnim pricama u kojima sebe ne vidim i svemu sto se danas smatra normalno, neka budem luda

Ljudi se i ne usudjuju na vise od prosecnih prica
Sta li je sa Akasom?
Što je dobar citat.Viktor89 wrote: ↑Sat Jul 03, 2021 9:09 pmMožda ne vidim puno, ali vidim dobro ono što vidim. Auser je u pravu. Fizički rad. Što više mučiti sebe. Mučenje je dobro.xxxana wrote: ↑Sat Jul 03, 2021 8:56 pmNa njivi ne bih, a ovce cuvala bihViktor89 wrote: ↑Sat Jul 03, 2021 8:30 pm U pravu si, Stop Bupe, da želja vremenom slabi. Treba to održavati, jer čovek negde padne, dođe do nestabilnosti, a kako mu je usađen obrazac ponašanja, rešavaće stvari na sebi poznat način. Zato, drugari, treba da se lečimo.
Stop Bupu je frka za sezonske radnike. Pomoć i popuniti rupe do ponedeljka. Voleo bih videti Xanu na njivi. Bez zajebancije. Imaš li ovce Stop Bupe? Rekla je da bi čuvala ovce. I to bih voleo da vidim.
Tu smo.
Uglavnom sr***. Sve u svemu.
Volim prirodu i zivotinje, nevazno koja je, meni su sve zivotinje iste i ne posmatram ih kao danasnji svet
Ne kapiram zasto me tako vidite
Svakako, makla bih se iz grada
Da, fizički rad a dokle i šta posle? Xxxana reče da nam puno obaveza trenutno skrenu pažnju, tačno.
Meni nije jasno kako Stop i pored fizičkog rada mora da uzme "Rivotril". Slažem se sa Viktorem da je davanje mami čisto zavarivanje.
Eto jesam li svakog pomenuo? Iznenadio sam se (pozitivno) koliko ste ispisali, samo sam hteo da "bacim pogled".
P.S. ismejao sam se oko poljoprivrede i oko koza momaka iz komune, što Bosanci kažu "oplakao
Ja došao sa rmbačenja. Brine me budućnost sad kad sam video ovo za Rivotril. Imam zakazano za prekosutra kod psihijatra, ne uzimam ništa na "svoju ruku". Ne znam unapred šta će biti, javiću vam šta će mi prepisati.
Video sam neko pita za Akasu, ona je godinama čista ali je na teškoj terapiji kao što znate. U svakom slučaju nema potrebe da bude ovde, to joj je što joj je, nema kako da kažem "tekućih problema".
Poz
Imam veliku frku sa poslom, pa sam se odlucio da pijem rivotril par dana.
Nisam ja nesto jako dugo cist, negde od 8. ili 9.-og marta, a sad mi je frka da ne znam gde cu pre, pa sam odlucio da pijem rivotril nekoliko dana.
Nisam ja nesto jako dugo cist, negde od 8. ili 9.-og marta, a sad mi je frka da ne znam gde cu pre, pa sam odlucio da pijem rivotril nekoliko dana.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Kao što Viktor reče, prilagođavanje.Viktor89 wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 11:06 amPrilagođavanje. I to se uči. Problem je što sve doživimo kao problem. Resocijalizacija treba svima nama. A prosečne priče... Kapiram te. U proseku prepoznati ono što nije prosek. Ljudi se tako pronalaze. Mislim. Znači da prosečne priče nisu loše.xxxana wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 9:54 amHtela sam reci da nas obaveze zatrpaju u smislu da nam skrenu misli, ali njima nista ne shvatamo, samo imamo neki ritam, ni ritam, mehanicnost
Ne znam zašto toliko tragično doživljavaš te budale i ludake, abronoše i tupave ljude, oduvek ih je bilo i biće.
Mrzim reč "re-socijalizacija" jer mene ne mogu resocijalizovati kad nisam ni bio "socijalizovan", tu se pronalazim kod xxxane, ali nisam uopšte tako "krut".
Mogu ja i pivo ispred zadruge da pijem i to iz flaše, da komentarišem "ribu u crvenoj haljini" ali meni je to komedija a ne tragedija.
Dobro, neka bude da je tragikomedija.
Xxxana, ne moraš biti ista. Totalno shvatam kako se osećaš i čak mislim da znam šta hoću da ti objasnim ali nikako ne nalazim reči.
Smej im se u sebi i reci sebi da te niko ne može praviti budalom. Narkomani su inteligentni, ludi, zato i jesmo manjina jer je masa oduvek bila stado.
Ako promeniš ponašanje, to će biti "prilagođavanje", ali tvoje misli su tvoje i to niko ne može da ti oduzme.
Prilagodi se prividno, to je neki moj savet.
“Narkomani su inteligentni, ludi, zato i jesmo manjina jer je masa oduvek bila stado”. Ovo si lepo rekao..Ausername wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 7:19 pmKao što Viktor reče, prilagođavanje.Viktor89 wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 11:06 amPrilagođavanje. I to se uči. Problem je što sve doživimo kao problem. Resocijalizacija treba svima nama. A prosečne priče... Kapiram te. U proseku prepoznati ono što nije prosek. Ljudi se tako pronalaze. Mislim. Znači da prosečne priče nisu loše.xxxana wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 9:54 am
Htela sam reci da nas obaveze zatrpaju u smislu da nam skrenu misli, ali njima nista ne shvatamo, samo imamo neki ritam, ni ritam, mehanicnost
Ne znam zašto toliko tragično doživljavaš te budale i ludake, abronoše i tupave ljude, oduvek ih je bilo i biće.
Mrzim reč "re-socijalizacija" jer mene ne mogu resocijalizovati kad nisam ni bio "socijalizovan", tu se pronalazim kod xxxane, ali nisam uopšte tako "krut".
Mogu ja i pivo ispred zadruge da pijem i to iz flaše, da komentarišem "ribu u crvenoj haljini" ali meni je to komedija a ne tragedija.
Dobro, neka bude da je tragikomedija.
Xxxana, ne moraš biti ista. Totalno shvatam kako se osećaš i čak mislim da znam šta hoću da ti objasnim ali nikako ne nalazim reči.
Smej im se u sebi i reci sebi da te niko ne može praviti budalom. Narkomani su inteligentni, ludi, zato i jesmo manjina jer je masa oduvek bila stado.
Ako promeniš ponašanje, to će biti "prilagođavanje", ali tvoje misli su tvoje i to niko ne može da ti oduzme.
Prilagodi se prividno, to je neki moj savet.
Primetila sam da zavisnici odlaze u neke dubine, a ne znam da li je do zavisnosti ili do zrelosti
A tesko je prilagoditi se, ne znam da li bi se trebalo smejati i cemu
Akasu gotivim, ali se ne moze reci da je cista, trenutno ovde samo za Licanina izmedju cijih se redova moze shvatiti zivot jednog zavisnika
Ne racunam nas sveze
Xxxana: "Primetila sam da zavisnici odlaze u neke dubine, a ne znam da li je do zavisnosti ili do zrelosti"
Do inteligencije i dubokog razmišljanja. Koliko god da je Akaša po tebi "nije čista" baš ona je imala na svom kutku mnogo dobre postove i baš u ovom fazonu koji ti se svideo kod mene. Dobra je ona i lično mi je mnogo pomogla, baš sam se rastužio što tako misliš. Niko od nas po standardu "nije čist", mislio sam da joj pošaljem poruku da dođe na forum jer neko pita za nju, kad ono...bolje što nisam. Šta znam, neću da se mešam u vaše odnose.
Do inteligencije i dubokog razmišljanja. Koliko god da je Akaša po tebi "nije čista" baš ona je imala na svom kutku mnogo dobre postove i baš u ovom fazonu koji ti se svideo kod mene. Dobra je ona i lično mi je mnogo pomogla, baš sam se rastužio što tako misliš. Niko od nas po standardu "nije čist", mislio sam da joj pošaljem poruku da dođe na forum jer neko pita za nju, kad ono...bolje što nisam. Šta znam, neću da se mešam u vaše odnose.
- Akkasha Come Back
Slučajno sam došla. Barem nisam pala u zaborav.
Xxxana je u pravu, bilo da misli da "nisam normalna" ili da misli da nisam "čista" zbog terapije koju imam u oba slučaja je u pravu.
Opušteno za mene, ja da hoću da "budem čista", ja bih bila. Nego ne mogu. Život mi nema smisla pa ga skraćujem tako što "ubrzavam vreme" lekovima.
Na "Xanaxu" sat vremena prođe kao 5 minuta.
Osim što se bavim smislom života, ništa novo. Napadi panike, u skorije vreme nesanica, mada manje nego zimi.
Išla sam na gradski bazen jednom, crkla sam i neću skoro.
Nisam ja više u tim godinama kad se mogu, vucarat' kojekuda, što kaže jedna moja frendica. Gradski prevoz, čekanje, stajanje (xxxana i to u masi), pa pešačenje do bazena, skočim nekoliko puta i posle 3 dana ležim u krevetu, ne mogu da se oporavim od jednodnevne avanture.
Prvi put kad mi se tako nešto desilo prvo sam mislila da nisam jela dovoljno. Drugi put sam mislila da nisam spavala dovoljno. Tek posle ukapiram da sam jednostavno matora.
Ne znam da li da se smejem ili da plačem, a kad god sam u nedoumici šta od toga, izaberem da se smejem, ko ga šiša...jednom se živi, jednom se umire, prosto je tako.
Nije me zvao Auser, stvarno sam slučajno svratila baš sad. Nedeljom nikako ne mogu da zaspim.
To je to od mene, pozdrav svima!
Xxxana je u pravu, bilo da misli da "nisam normalna" ili da misli da nisam "čista" zbog terapije koju imam u oba slučaja je u pravu.
Opušteno za mene, ja da hoću da "budem čista", ja bih bila. Nego ne mogu. Život mi nema smisla pa ga skraćujem tako što "ubrzavam vreme" lekovima.
Na "Xanaxu" sat vremena prođe kao 5 minuta.
Osim što se bavim smislom života, ništa novo. Napadi panike, u skorije vreme nesanica, mada manje nego zimi.
Išla sam na gradski bazen jednom, crkla sam i neću skoro.
Nisam ja više u tim godinama kad se mogu, vucarat' kojekuda, što kaže jedna moja frendica. Gradski prevoz, čekanje, stajanje (xxxana i to u masi), pa pešačenje do bazena, skočim nekoliko puta i posle 3 dana ležim u krevetu, ne mogu da se oporavim od jednodnevne avanture.
Prvi put kad mi se tako nešto desilo prvo sam mislila da nisam jela dovoljno. Drugi put sam mislila da nisam spavala dovoljno. Tek posle ukapiram da sam jednostavno matora.
Ne znam da li da se smejem ili da plačem, a kad god sam u nedoumici šta od toga, izaberem da se smejem, ko ga šiša...jednom se živi, jednom se umire, prosto je tako.
Nije me zvao Auser, stvarno sam slučajno svratila baš sad. Nedeljom nikako ne mogu da zaspim.
To je to od mene, pozdrav svima!
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Pozdrav Akkasha!
Pozdrav svima naravno!
Uh, ala ovo fino digne u ranim satima.
https://www.youtube.com/watch?v=dTU60OJ ... cruRecords
Pozdrav svima naravno!
Uh, ala ovo fino digne u ranim satima.

https://www.youtube.com/watch?v=dTU60OJ ... cruRecords
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ne kapiram zasto skreces na odnose i kvalitetne postove? Nikakve veze terapija sa inteligencijom nemaAusername wrote: ↑Sun Jul 04, 2021 10:10 pm Xxxana: "Primetila sam da zavisnici odlaze u neke dubine, a ne znam da li je do zavisnosti ili do zrelosti"
Post ti je vise u stilu kao da imam licno nesto protiv nje i tako se ide ka bespotrebnoj raspravi, a u sustini sluzim se cinjenicama
Nisi shvatio sta sam htela da kazem, ona jeste..
Tesko je nositi se sa sobom cist, zato takve rupe popunjavaju lekovi, a ako pises o dubinama, ovaj post ti je povrsan
Napisala sam da je gotivim, bez obzira kakve smo rasprave ovde imali, ali ti si od svega video nesto drugo
Ugl. nisam imala nameru raspravljati se