SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by licaninsasela »

Viktor89 wrote: Thu Jun 10, 2021 11:58 am
licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 11:53 am
xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 11:18 am Ja nemam inteligencije za vise od dve recenice, kao sto je ti imas
Izvini

Mala ne seri i ne pravi se pametna kad nisi. Rijetko se kad slažem sa Frajlom al Franka te je provalila ko slikovnicu. Nisam ti ja Viktor ili Stopili da si našla sad mene jebati. Moraš ti puno papati pure da bi meni imala šta za reći a da je razumljivo. Vozi mala, vozi. Čisto da znaš da niste predmet sprdnje u pp. Ili jeste ali sam ja Van toga. Ali da ste jebivjetri jeste .
Mene ne možeš pogoditi sa svim onim što si do sada napisao. Vidiš ono što vidiš. I piše se na osnovu toga. Samo ne kapiram zašto nas nisi sa takvim razmišljanjem iskulirao.
J
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 10:03 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Viktor89 wrote: Thu Jun 10, 2021 11:58 am
licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 11:53 am
xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 11:18 am Ja nemam inteligencije za vise od dve recenice, kao sto je ti imas
Izvini

Mala ne seri i ne pravi se pametna kad nisi. Rijetko se kad slažem sa Frajlom al Franka te je provalila ko slikovnicu. Nisam ti ja Viktor ili Stopili da si našla sad mene jebati. Moraš ti puno papati pure da bi meni imala šta za reći a da je razumljivo. Vozi mala, vozi. Čisto da znaš da niste predmet sprdnje u pp. Ili jeste ali sam ja Van toga. Ali da ste jebivjetri jeste .
Mene ne možeš pogoditi sa svim onim što si do sada napisao. Vidiš ono što vidiš. I piše se na osnovu toga. Samo ne kapiram zašto nas nisi sa takvim razmišljanjem iskulirao.
I
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 10:04 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 2:45 pm A jeste.. Sada ne smemo progovoriti
Pojavio se hidden Licanin, moj je status bar otkriven
Nista me ne pitaj, zivela u pecini i videla grada u 28- oj..
Inace, bila kod frizera, ne skroz str., odlucila se na frizuru mnogo kracu od moje, gledam kako mi kosu sece i nije mi zao, ne treba mi hrabrost samo za piskenje, ni kod frizera da odem
Kaze frizer da je najsrecniji sa makazama u rukama, sve drugo mu je problem, izgleda kao sala, ali nije, a ja se pitam sto je moj frizer drugaciji od mene
Ti bi na to imao odgovor, a ja nemam inteligencije, nije lako biti glup, nemas to iskustvo i ne mozes da me shvatis
D
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 10:04 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

I j
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 5:04 pm Imate o čemu drobiti. Ja se isključuje. Viktor kao guru pod djelovanjem rakije, kasna kao djevojka iz filma vudi alena, popila svu glupost svijeta i stop seoski dobar dečkić. Uzivajte
Glupost je neunistiva, dobro si odlucio
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 3:24 pm
Molim te, ne nastavljaj se sada sa Likom! Upao je u neku od onih njegovih sto puta viđenih epizoda, punih kontradiktornosti, u odnosu na ono šta je nekad pisao, samo su se sad promenile osobe na koje se obrušio.
Sad ste mete ti i Viktor, više ti, prošli put sam bio ja...

Nije njemu ni zameriti, niti ga treba prezirati zbog toga. Njemu je očigledno potrebna pomoć, ali on te verovatno odbija sebi da prizna. Verovatno misli da zna kako treba da se nosi sa svojim problemom/problemima, ali i budala može da uoči da ne radi kako treba.
Iz do sada viđenog u njegovom pisanju, nikakav pomak nije napravio za ove dve godine, otkad pišemo zajedno.

Ja sam mu oprostio sve one bljuvotine i nebuloze koje je o meni pisao nedavno, a ni ovo danas što me je na kratko pominjao sa nekim njegovim glupim zaključcima o meni mu nisam zamerio. Ako ga posmatraš površno, lako možeš pomisliti i da je zao, ali ja mislim da ipak nije, odlično poznajem psihu ljudi, njegov nastup ovde je prilično sam siguran odraz njegovih strahova, pogrešnih uverenja, nenošenja/nerešavanja problema na pravi način, a ne zlobe.

Nadam se da nije u pravu za ovo što kaže da si na granici pada! Ako jeste, piši slobodno ovde, otvori se ako treba, samo se nemoj bojati njegovih "gađanja".

Ima nas ovde razumnih, koji smo napravili neke pomake u zadnje vreme i odlično si rekla pre neku noć da ovde uvek možemo imati prave teme. Ja lično sam se dovoljno izveštio i stabilisao, da me više ničije gluposti, lupetanja i neosnovane prozivke mogu izbaciti iz takta.

P.s. Ne daj se Xxxana. Strpljenje je u našoj borbi majka uspeha. Ja sam siguran da ćeš ti uskoro stati na zelenu granu!
Pao mi je na pamet tvoj odnos sa majkom, jer sam imao danas sa svojom neki razgovor, u vezi sa problemom, ovim našim.
Imam sad još nekog posla, pa ću se verovatno malo kasnije naterati da napišem nešto u vezi sa odnosima sa svojima u kući, što mislim da bi moglo značiti nama, koji imamo još da radimo na izgradnji odnosa sa svojima...
Last edited by StopBup on Thu Jun 10, 2021 10:01 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 12:58 pm
StopBup wrote: Thu Jun 10, 2021 12:54 pm Zajebite ovu priču.

Da ste bili pametni, ne biste ni reagovali. Ličanin je čovek u problemu, koji ili ne zna da reši, ili nije svestan da ga ima. Neko ko zna šta radi, nikad ne bi ovako nastupio, ma koliko se ne slagao sa nečijim pisanjem ili postupcima.

On nije neko sa kim se treba udubljivati u bilo koju priču. Nekog nestabilnog kapiram da bi pre podstakla njegova priča na pad, nego na nastavak borbe.
U
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Moj dobri Andjeo je prevladao.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Titraj joj Stop Bupe. Nenamerno, kao neprijatelj. Nenamerno. Ne mislim da imaš lošu nameru.

licaninsasela je u pravu.

Zato, Ličanine, ne ulazim u raspravu sa tobom. Nemaš me čime pogoditi. Ne branim se. Shvatam o čemu pišeš.

Za nju si u pravu. Leđa treba da oseti. Da nema gde. Kada se vrti oko nje, a može, dobro je. Ne mislim da je popila glupost sveta. Sistem manipulacije. U pravu si za pećinu, u pravu za majčin zagrljaj, za bilo kakav. Leđa treba da je sruše.

Xano, zašto se nadovezuješ na Ličanina, a ne na Stop Bupa? A Ličanin piše gluposti - ignorisala bi ga da misliš tako.

Ipak, Ličanine, moji su problemi moja stvar. Taj teret ja osećam, ti kao posmatrač. Lakše bude.
StopBup

Post by StopBup »

Viktor89 wrote: Thu Jun 10, 2021 10:59 pm Titraj joj Stop Bupe. Nenamerno, kao neprijatelj. Nenamerno. Ne mislim da imaš lošu nameru.

licaninsasela je u pravu.

Zato, Ličanine, ne ulazim u raspravu sa tobom. Nemaš me čime pogoditi. Ne branim se. Shvatam o čemu pišeš.

Za nju si u pravu. Leđa treba da oseti. Da nema gde. Kada se vrti oko nje, a može, dobro je. Ne mislim da je popila glupost sveta. Sistem manipulacije. U pravu si za pećinu, u pravu za majčin zagrljaj, za bilo kakav. Leđa treba da je sruše.

Xano, zašto se nadovezuješ na Ličanina, a ne na Stop Bupa? A Ličanin piše gluposti - ignorisala bi ga da misliš tako.

Ipak, Ličanine, moji su problemi moja stvar. Taj teret ja osećam, ti kao posmatrač. Lakše bude.
Vec sam pominjao na forumu vaznost ophodjenja prema ljudima uopsteno, to jest nacin na koji se nesto kaze. Jedna ista stvar, recena na razlicite nacine, izaziva razlicito reagovanje ili prihvatanje/neprihvatanje kod osobe kojoj se govori. Naravno da ne treba koristiti "masnice", cak ni eufemizme, samo treba znati reci nesto na pravi nacin, ako zelimo da to sto kazemo bude prihvaceno, ili makar uzeto u razmatranje od strane osobe kojoj zelimo nesto da kazemo.
Lika i ja recimo smo mnogo razliciti ljudi sa razlicitim iskustvima. Jedina stvar koju pamtim da mi je od njega bila znacajna koju mi je rekao je ono jos sa pocetka nase konverzacije, kad mi je rekao "nije problem droga, nego glava". Znaci da je moje/nase upadanje u zavisnost posledica onoga sto nije valjalo u nama.
On je uvek imao nastup koji vecini ljudi ne odgovara, tako da cesto i kad kaze neku istinu, to kod onoga kome govori nailazi na otpor, u tome je fora zasto cesto sa njim ovde dolazi do prepirki, inace znam da je cesto znao da kaze istinu, ali je nacin na koji kaze pogresan, pa nailazi kod ljudi na optor. Ne mislim da zavisnicima treba titrati, ali nam se ne trbeba obracati na kao "stoki".
P.s. Mrzi me sad da pisem ono sto sam mislio o odnosima/izgradnji odnosa sa porodicom, lezem da spavam, nastavicemo pisanje sutra...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Post Reply