SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by licaninsasela »

licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 2:06 pm
xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 1:04 pm
licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 12:44 pm

Aha godine te jebu? S tim tempom ti nećeš te godine doziviti jer ćeš se upucati u glavu kad skuziš da vidiš ovdje jer normalna ne možeš otići ni popiškiti se a kamoli nesto drugo. A sad puti malo i uzivaj.
Imas li neku kombinaciju za oruzje?
Imam ako mene pitaš. Moje oružje je moja glava. A 6na se kad mi uzimamo prije ali to nije za forum.
Malo početi životi normalno. Otrgnuti se na ustrb komfora mamine sise. Al tesko je to jel ksana. Pa 8maš fan u kući ja vjerujem. Onaj što izbacuje koja kolu ak je dobra municija. E ksana. Koja greška. Oduvijek te se ovdje mazili i pazilo i sad napravisno osobu,ne zenu,nego osobu sa specijalnim potrebama. Jebo ja sebi dan kad sam Reko mala ksana. S usana premazana svim mastima. Nemoj sad veceras 7li sutra otići se počastiti crtom bijeloga. Od toga ti neće biti loše. Ali ah da, opet tada i ako zabriješ s nekim nisi čiste glave. Dakle celibat još malo ulazi u treću godinu. Eto koliko si napravila svojim prihvaćanjem tuđeg mišljenja a uzimala zdravo za gotovo pomoć tkz od jebivjetara koji zovi u četiri zida i boji se kamata. Puno bolji izbor mi je bio kurje. Ah,ni to znam, sve sto vrijedi je zauzeto. Još ćeš ti sa stopom završiti, to ti od srca zelim jer znam da CES tada morati biti normalna i najmanje pola godine brinut se o sadnji.sjetvi ,znjanu,svinjama i ostalom stokom. Ali šta? Stipić je decko sa sela? Koja tragedija? Baš me zanima iz koje si ti vikojebine izasla jer po 4v8m govoru čini mi se sto juznije što tuznije. Kasna koji je sljedeći 4voj korak koji vodi u propast skupa sa Viktorom. Čisto sam znatiželjan. A stop je ovdje najnormalnimk
K
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 9:54 pm, edited 2 times in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

K
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 9:54 pm, edited 2 times in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Thu Jun 10, 2021 12:54 pm Zajebite ovu priču.

Da ste bili pametni, ne biste ni reagovali. Ličanin je čovek u problemu, koji ili ne zna da reši, ili nije svestan da ga ima. Neko ko zna šta radi, nikad ne bi ovako nastupio, ma koliko se ne slagao sa nečijim pisanjem ili postupcima.

On nije neko sa kim se treba udubljivati u bilo koju priču. Nekog nestabilnog kapiram da bi pre podstakla njegova priča na pad, nego na nastavak borbe.
Stope konkretno o čemu ti pričaš. Koji su to moji problemi na koje aludiraš
xxxana

Post by xxxana »

A jeste.. Sada ne smemo progovoriti
Pojavio se hidden Licanin, moj je status bar otkriven
Nista me ne pitaj, zivela u pecini i videla grada u 28- oj..
Inace, bila kod frizera, ne skroz str., odlucila se na frizuru mnogo kracu od moje, gledam kako mi kosu sece i nije mi zao, ne treba mi hrabrost samo za piskenje, ni kod frizera da odem
Kaze frizer da je najsrecniji sa makazama u rukama, sve drugo mu je problem, izgleda kao sala, ali nije, a ja se pitam sto je moj frizer drugaciji od mene
Ti bi na to imao odgovor, a ja nemam inteligencije, nije lako biti glup, nemas to iskustvo i ne mozes da me shvatis
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 2:45 pm A jeste.. Sada ne smemo progovoriti
Inace, bila kod frizera, ne skroz str., odlucila se na frizuru mnogo kracu od moje, gledam kako mi kosu sece i nije mi zao, ne treba mi hrabrost samo za piskenje, ni kod frizera da odem
Kaze frizer da je najsrecniji sa makazama u rukama, sve drugo mu je problem, izgleda kao sala, ali nije, a ja se pitam sto je moj frizer drugaciji od mene
Ti bi na to imao odgovor, a ja nemam inteligencije, nije lako biti glup, nemas to iskustvo i ne mozes da me shvatis
On
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 9:59 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 2:44 pm
Imam posla, ne mogu sad da ti dajem kompletnu dijagnozu.
Po ovome danas, vučeš i na infantilnost.

Prof. dr Tuturutu Lik 8-)
xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 2:45 pm
Inace, bila kod frizera, ne skroz str., odlucila se na frizuru mnogo kracu od moje
Da nije visoki paž? Još si mlada za minival. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Thu Jun 10, 2021 3:06 pm
xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 2:45 pm A jeste.. Sada ne smemo progovoriti
On nije ovisnik a ti jesi. Sta ti smeta moj sakriveni status. Imaš primjedbu na to vidim. Ma nabijem ja tvoj status znas di. Kad budeš imala nešto pametnije za reci onda reći to. Opet si u kurcu i to ne možeš sakriti. Hodaš po ivici pada i trske apstinencije koja ne vodi na dobro. Dok te jurke vodIo pala si. Kad si bila sama bila si čista. Sad si opet u padu i znas da je to tako
U periode nestabilnosti svako uleti.. Ti resavaj stvari na svoj nacin, ali nemoj kriviti druge kada nisu spremni takve borbe voditi
Sada moram ici
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Thu Jun 10, 2021 3:17 pm

Inace, bila kod frizera, ne skroz str., odlucila se na frizuru mnogo kracu od moje
Tako nesto ;)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Jun 10, 2021 3:24 pm
StopBup wrote: Thu Jun 10, 2021 3:17 pm

Tako nesto ;)
Aha. Sve stane u jednu riječ. To sam ksana i očekivao. Ali nisi mi rekla kako ćeš sebe da središ.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

L
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 10:02 pm, edited 1 time in total.
Post Reply