Mene ne možeš pogoditi sa svim onim što si do sada napisao. Vidiš ono što vidiš. I piše se na osnovu toga. Samo ne kapiram zašto nas nisi sa takvim razmišljanjem iskulirao.licaninsasela wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 11:53 am
Mala ne seri i ne pravi se pametna kad nisi. Rijetko se kad slažem sa Frajlom al Franka te je provalila ko slikovnicu. Nisam ti ja Viktor ili Stopili da si našla sad mene jebati. Moraš ti puno papati pure da bi meni imala šta za reći a da je razumljivo. Vozi mala, vozi. Čisto da znaš da niste predmet sprdnje u pp. Ili jeste ali sam ja Van toga. Ali da ste jebivjetri jeste .
SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa
Moderator: sanela
Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)
On je jedna propalica, koja je iskustvom svoje zavisnosti upala u neke dubine problematike i vrteo se sa istim pricama ovde kao usran golub, dok se o drugoj strani nema sta napisati, ni kako je resiti
Nema se sta Katarini napisati, pa nije razumevanje problema i resenje, inace bi devojka radije zavrsila dop, nego citajuci ga, muke su manje
Pogodio si ga postom, zato se i oglasio, da je “on najmanje ovde neko ko se bavi tim stvarima” -pljuvacinama po inboxu
Zasto bi cutao do sada?
Liko ne mislim da smo mi ovde bitni da bi se pisalo o nama, samo je predstavljeno kao pljuvacina
Frajla? Sta god da mi je rekla i kaze uvek cu je ceniti, za razliku od tebe
U sustini oboje ste se bavili drugima, nadogradjivali svoju pamet, a sto ste, to vi znate
Nema se sta Katarini napisati, pa nije razumevanje problema i resenje, inace bi devojka radije zavrsila dop, nego citajuci ga, muke su manje
Pogodio si ga postom, zato se i oglasio, da je “on najmanje ovde neko ko se bavi tim stvarima” -pljuvacinama po inboxu
Zasto bi cutao do sada?
Liko ne mislim da smo mi ovde bitni da bi se pisalo o nama, samo je predstavljeno kao pljuvacina
Frajla? Sta god da mi je rekla i kaze uvek cu je ceniti, za razliku od tebe
U sustini oboje ste se bavili drugima, nadogradjivali svoju pamet, a sto ste, to vi znate
Ne seri
Moja je stvar koga cu slusati, koga ne
Slusati savete onih koji znaju kako da se problemi rese, ali oni koji to znaju, resavaju ih i ne bave se forumom
Covek u skoro 50 godina dolazi ovde da sere svima
Xano, spusti malo.
-
Aha
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 9:50 pm, edited 1 time in total.
-
Đlicaninsasela wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 12:44 pmAha godine te jebu? S tim tempom ti nećeš te godine doziviti jer ćeš se upucati u glavu kad skuziš da vidiš ovdje jer normalna ne možeš otići ni popiškiti se a kamoli nesto drugo. A sad puti malo i uzivaj.
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 9:50 pm, edited 1 time in total.
Zajebite ovu priču.
Da ste bili pametni, ne biste ni reagovali. Ličanin je čovek u problemu, koji ili ne zna da reši, ili nije svestan da ga ima. Neko ko zna šta radi, nikad ne bi ovako nastupio, ma koliko se ne slagao sa nečijim pisanjem ili postupcima.
On nije neko sa kim se treba udubljivati u bilo koju priču. Nekog nestabilnog kapiram da bi pre podstakla njegova priča na pad, nego na nastavak borbe.
Da ste bili pametni, ne biste ni reagovali. Ličanin je čovek u problemu, koji ili ne zna da reši, ili nije svestan da ga ima. Neko ko zna šta radi, nikad ne bi ovako nastupio, ma koliko se ne slagao sa nečijim pisanjem ili postupcima.
On nije neko sa kim se treba udubljivati u bilo koju priču. Nekog nestabilnog kapiram da bi pre podstakla njegova priča na pad, nego na nastavak borbe.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
U kojem sam ja to problemu kad smo kod problema. ?StopBup wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 12:54 pm Zajebite ovu priču.
Imas li neku kombinaciju za oruzje?licaninsasela wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 12:44 pmAha godine te jebu? S tim tempom ti nećeš te godine doziviti jer ćeš se upucati u glavu kad skuziš da vidiš ovdje jer normalna ne možeš otići ni popiškiti se a kamoli nesto drugo. A sad puti malo i uzivaj.
-
Ixxxana wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 1:04 pmImas li neku kombinaciju za oruzje?licaninsasela wrote: ↑Thu Jun 10, 2021 12:44 pmAha godine te jebu? S tim tempom ti nećeš te godine doziviti jer ćeš se upucati u glavu kad skuziš da vidiš ovdje jer normalna ne možeš otići ni popiškiti se a kamoli nesto drugo. A sad puti malo i uzivaj.
Last edited by licaninsasela on Thu Jun 10, 2021 9:53 pm, edited 1 time in total.