Viktor89 wrote: ↑Fri May 28, 2021 12:46 pm
U tom ga smislu ne potcenjujem. Na mojoj temi sam joj rekao da bi trebala da se pazi ovakvih likova. A ima tome... Zapravo, svaka žena.
Naravno da bi iskopao ko si. Nije normalan.
Ti si dečko težak slučaj. Nisam znao da si baš toliko morbidan.
Ja ti ništa ne zameram, kao što ni ne zameram paralisanom čoveku u kolicima.
Želim ti da što pre odeš u ustanovu zatvorenog tipa, za kojom si i sam rekao da plačeš.
Srećno.
TI bi trebalo da nosiš onu lepu košulju što se kopča pozadi.
Šalim se.
Nego što još nisi otišao, reče pre pola sata da moraš da ideš?
Nego, šta ti smeta što je Viktor dečko? Da ti nisi onaj matori, sad bi imao oko 50?
Možda i više...
Šalim se, ne tripuj se.
Samo mi pade na pamet, jer me podsećaš, možda si ti, možda nisi, za razliku od tebe ja se ni ne trudim da zapamtim svaki detalj o nekome. Doduše o tebi nema svrhe pamtiti šta kažeš kad ko zna ko si i sve što si rekao o sebi je laž.
Ma zezam se, sve ti verujem.
Samo mi je čudno što tako dobro pamtiš za svakoga ko je šta rekao a za sebe ne pamtiš, nego menjaš priču
Zaintrigirala me malo ova priča, pa malo malo, pravim pauzu na poslu.
Joj pazi se, ja sam psiho, tebi znam i ime i prezime.
Pamtim odlično prosto, to mi svi kažu. Oduševe se kad iskopam informaciju, a i moji kod kuće, kad nečega ne mogu da se sete, često kod mene reše enigmu.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Viktore, u pravu si, danas je najveća zabluda da žene mogu da žive same.
Emancipacija jeste donela slobodu i slobodu izbora, ali žena koja ima solidnu platu, iznajmi stan i živi sama i nezavisna je, još uvek je potencijalna meta raznim "stalkerima" i manijacima.
To je paradoks feminizma. Još smo mi kao civilizacija daleko od Ajnštajna, Darvinov zakon će u velikoj većini slučajeva da prevlada.
Um caruje, snaga klade valja.
Setim se uvek kako mi je trener rekao da nije problem u tome da me trenira, već je problem što ja treniram iz pogrešnih razloga ("I da napravim od tebe svetskog šampiona, muškarac od 80 kg će biti jači")
A kamoli u kombinaciji.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Ti si dečko težak slučaj. Nisam znao da si baš toliko morbidan.
Ja ti ništa ne zameram, kao što ni ne zameram paralisanom čoveku u kolicima.
Želim ti da što pre odeš u ustanovu zatvorenog tipa, za kojom si i sam rekao da plačeš.
Srećno.
Šalim se.
Nego, šta ti smeta što je Viktor dečko? Da ti nisi onaj matori, sad bi imao oko 50?
Možda i više...
Šalim se, ne tripuj se.
Samo mi pade na pamet, jer me podsećaš, možda si ti, možda nisi, za razliku od tebe ja se ni ne trudim da zapamtim svaki detalj o nekome. Doduše o tebi nema svrhe pamtiti šta kažeš kad ko zna ko si i sve što si rekao o sebi je laž.
Samo mi je čudno što tako dobro pamtiš za svakoga ko je šta rekao a za sebe ne pamtiš, nego menjaš priču
Zaintrigirala me malo ova priča, pa malo malo, pravim pauzu na poslu. Joj pazi se, ja sam psiho, tebi znam i ime i prezime.
Pamtim odlično prosto, to mi svi kažu. Oduševe se kad iskopam informaciju, a i moji kod kuće, kad nečega ne mogu da se sete, često kod mene reše enigmu.
Hoćeš i adresu? I šta ćeš? Da me nateraš da kuvam kafu?
Tako bre, normalno pričaj, e ovo je šala i opuštanje.
Ja sam znala ako mi veruješ "Gorski vijenac" pola napamet.
Takođe pamtim odlično ono što me zanima, dok ono što me ne interesuje zaboravim takoreći momentalno.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back wrote: ↑Fri May 28, 2021 1:12 pm
Šalim se.
Možda i više...
Šalim se, ne tripuj se.
Zaintrigirala me malo ova priča, pa malo malo, pravim pauzu na poslu. Joj pazi se, ja sam psiho, tebi znam i ime i prezime.
Hoćeš i adresu? I šta ćeš? Da me nateraš da kuvam kafu?
Tako bre, normalno pričaj, e ovo je šala i opuštanje.
Ja sam znala ako mi veruješ "Gorski vijenac" pola napamet.
Takođe pamtim odlično ono što me zanima, dok ono što me ne interesuje zaboravim takoreći momentalno.
Evo malo Gorskog Vijenca:
"Ja sam proša sito i rešeto
ovaj grdni svijet ispitao,
otrovi mu čašu iskapio,
poznao se s grkijem životom.
Sve što biva i što može biti,
meni ništa nije nepoznato!"
Pokojni glumac Danilo Lazović ga je znao celog na pamet.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back wrote: ↑Fri May 28, 2021 2:11 pm
"Što god dođe, ja sam mu naredan..."
To je Vladika Danilo, baš pogodi ono što znam.
Šta je ovo, opet neke izmene? Vratim se da stavim rečenicu pod znake navoda i odmah "editovan post"
Zar nije bilo to pre ako kasniš mnogo?
I nema opcije za brisanje, Sanela pooštrila mere, izgleda
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
A šta je "volna" ni Crnogorci ne znaju. Ozbiljno, pitala par Crnogoraca, znaju "Gorski vijenac" šta je, pročitali ili ne pročitali, niko ne zna šta je "volna"
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."