EMOCIJE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: EMOCIJE

Post by xxxana »

Ja ne znam koja je osoba iskrena u potpunosti? Svi su pukli, svi imaju neki problem, svi imaju neku slabost i vi meni hocete da kazete da rado pustate decka- devojku da dopru dotle
Dok ne upoznam neki nivo kod decka i shvatim da sto kaze Akasa, ne udara nisko, ne mogu da se opustim
Za ostalo vas nisam ispratila
Last edited by xxxana on Sun May 02, 2021 6:55 pm, edited 1 time in total.
xxxana

Post by xxxana »

Akkasha Come Back wrote: Sun May 02, 2021 6:34 pm Ok, ako osetim neku potrebu ili mi padne nešto pametno na pamet, ja ću pisati. Za sada mi je sva krv iz mozga trenutno u želucu 😂
Srećan...kako se kaže, ne "Srećan uskrs" nego "Hristos voskrese", pa tako bilo i pečenja. Meni je hrana direktno povezana sa emocijama, kad sam gladna, nisam sva svoja ;)
Vaistinu voskrese
Eto Akasa, tebe bi neko mogao da povredi kada bi te izotimao za pecenje :)
xxxana

Post by xxxana »

Akkasha Come Back wrote: Sun May 02, 2021 6:26 pm
Viktor89 wrote: Sun May 02, 2021 6:20 pm
Akkasha Come Back wrote: Sun May 02, 2021 5:52 pm
Viktore, neću da se mešam. Imate neku svoju priču i jednostavno moje analize o pasivno- agresivnom ponašanju i ostala "stručna literatura" nije za pisanje ovde.
Ne tripuj se, molim te. Svi smo otišli na ovu priču. Uvek i prelazimo sa teme na temu. Nigde se ti ne mešaš. Svaka tema je za pisanje ovde.
Viktore, u stvari je ova tvoja poruka odličan primer "ponavljanja iste situacije i prenošenje straha"
Samo u ovom slučaju su učesnici bukvalno isti 😂😂😂😂

Mislim onda na onu situaciju kada sam se našla u trouglu sa xxxanom i tobom i opet evo ista situacija, čak isti ljudi, pa rekoh da se ja sklonim, bolje će biti 😂
Pa samo mi i pisemo, troje nas je :)
Viktor89

Post by Viktor89 »

I mi smo pukli, nedostaje nam StopBup.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Viktor89 wrote: Sun May 02, 2021 7:12 pm I mi smo pukli, nedostaje nam StopBup.
Majke mi došlo mi bilo to isto da napišem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nije nego nema ni Ličanina, to pod jedan.
Martu i Frajlu nisam nikad često viđala na forumu, ali ipak onda kad su svađe prštale, bilo nas je više

I Makedonec se o5 povukao
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
xxxana

Post by xxxana »

Gle kada bude fin zbog bana, ugasili smo
Akkasha Come Back

A StopBup ima više ličnosti, ili više lica, to smo svi primetili. Nekad je ok, nekad totalni ludak sa kojekakvim pričama.
Pisali smo xxxana i ja da kao da 4 čoveka pišu pod pseudonimom StopBup, i nedostaje mi možda malčice taj 1, a ostale 3 njegove ličnosti ne.

A tačno sam znala da će ovako da bude, čoporativno smo ga konstantno napadali pa je puk'o i prevršio svaku meru, zapravo je za njega bolje što je u bloku, počeo je ozbiljno da puca.

Pitam se šta će biti kad se vrati i to ću da pretpostavim: doći će besan, van tokova šta se pričalo, i opet će biti banovan. Ako uopšte dođe ikad. Ja ga sve nešto "očekujem ovih dana" da se pojavi pod drugim imenom.

A s'obzirom da je stvarno lud, to je moguće.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

xxxana wrote: Sun May 02, 2021 8:13 pm Gle kada bude fin zbog bana, ugasili smo
Prvih sat-dva će biti 😂 :geek:
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Makedonec

Post by Makedonec »

Tu sam, Vajstina voskrese i sve najbolje svima. Bili su mi starci ovih par dana u gosti, pa zato nisam nešto bio aktivan, mučio se u dva navrata da skuvam nešto, i u oba dva navrata izašlo da naručim iz kafane..jbg.

Tako se kaže Akkasha, Hristos vaskrese a se odgovara vajstinu vaskrese, nisam uopće vernik al poštujem sve religije, dok neko ne smara i ubedjuje da je negova najbolja ako hoče nek veruje i u vaznu za cveče meni sve jedno.

Inače za sve što se desilo Isusu mi se okupimo i prejedemo se 😂
Fate whispered to the warrior,
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
Viktor89

Post by Viktor89 »

Akkasha Come Back wrote: Sun May 02, 2021 8:19 pm A StopBup ima više ličnosti, ili više lica, to smo svi primetili. Nekad je ok, nekad totalni ludak sa kojekakvim pričama.
Pisali smo xxxana i ja da kao da 4 čoveka pišu pod pseudonimom StopBup, i nedostaje mi možda malčice taj 1, a ostale 3 njegove ličnosti ne.

A tačno sam znala da će ovako da bude, čoporativno smo ga konstantno napadali pa je puk'o i prevršio svaku meru, zapravo je za njega bolje što je u bloku, počeo je ozbiljno da puca.

Pitam se šta će biti kad se vrati i to ću da pretpostavim: doći će besan, van tokova šta se pričalo, i opet će biti banovan. Ako uopšte dođe ikad. Ja ga sve nešto "očekujem ovih dana" da se pojavi pod drugim imenom.

A s'obzirom da je stvarno lud, to je moguće.
To je to, Akkasha.

StopBupe, registruj se pod drugim imenom. Budi drug. Nećemo ti uzeti za zlo.
Post Reply