EMOCIJE
Moderator: sanela
Re: EMOCIJE
Ja ne znam koja je osoba iskrena u potpunosti? Svi su pukli, svi imaju neki problem, svi imaju neku slabost i vi meni hocete da kazete da rado pustate decka- devojku da dopru dotle
Dok ne upoznam neki nivo kod decka i shvatim da sto kaze Akasa, ne udara nisko, ne mogu da se opustim
Za ostalo vas nisam ispratila
Dok ne upoznam neki nivo kod decka i shvatim da sto kaze Akasa, ne udara nisko, ne mogu da se opustim
Za ostalo vas nisam ispratila
Last edited by xxxana on Sun May 02, 2021 6:55 pm, edited 1 time in total.
Vaistinu voskreseAkkasha Come Back wrote: ↑Sun May 02, 2021 6:34 pm Ok, ako osetim neku potrebu ili mi padne nešto pametno na pamet, ja ću pisati. Za sada mi je sva krv iz mozga trenutno u želucu![]()
Srećan...kako se kaže, ne "Srećan uskrs" nego "Hristos voskrese", pa tako bilo i pečenja. Meni je hrana direktno povezana sa emocijama, kad sam gladna, nisam sva svoja![]()
Eto Akasa, tebe bi neko mogao da povredi kada bi te izotimao za pecenje

Pa samo mi i pisemo, troje nas jeAkkasha Come Back wrote: ↑Sun May 02, 2021 6:26 pmViktore, u stvari je ova tvoja poruka odličan primer "ponavljanja iste situacije i prenošenje straha"Viktor89 wrote: ↑Sun May 02, 2021 6:20 pmNe tripuj se, molim te. Svi smo otišli na ovu priču. Uvek i prelazimo sa teme na temu. Nigde se ti ne mešaš. Svaka tema je za pisanje ovde.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun May 02, 2021 5:52 pm
Viktore, neću da se mešam. Imate neku svoju priču i jednostavno moje analize o pasivno- agresivnom ponašanju i ostala "stručna literatura" nije za pisanje ovde.
Samo u ovom slučaju su učesnici bukvalno isti
Mislim onda na onu situaciju kada sam se našla u trouglu sa xxxanom i tobom i opet evo ista situacija, čak isti ljudi, pa rekoh da se ja sklonim, bolje će biti![]()

I mi smo pukli, nedostaje nam StopBup.
- Akkasha Come Back
Majke mi došlo mi bilo to isto da napišem
Nije nego nema ni Ličanina, to pod jedan.
Martu i Frajlu nisam nikad često viđala na forumu, ali ipak onda kad su svađe prštale, bilo nas je više
I Makedonec se o5 povukao
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Gle kada bude fin zbog bana, ugasili smo
- Akkasha Come Back
A StopBup ima više ličnosti, ili više lica, to smo svi primetili. Nekad je ok, nekad totalni ludak sa kojekakvim pričama.
Pisali smo xxxana i ja da kao da 4 čoveka pišu pod pseudonimom StopBup, i nedostaje mi možda malčice taj 1, a ostale 3 njegove ličnosti ne.
A tačno sam znala da će ovako da bude, čoporativno smo ga konstantno napadali pa je puk'o i prevršio svaku meru, zapravo je za njega bolje što je u bloku, počeo je ozbiljno da puca.
Pitam se šta će biti kad se vrati i to ću da pretpostavim: doći će besan, van tokova šta se pričalo, i opet će biti banovan. Ako uopšte dođe ikad. Ja ga sve nešto "očekujem ovih dana" da se pojavi pod drugim imenom.
A s'obzirom da je stvarno lud, to je moguće.
Pisali smo xxxana i ja da kao da 4 čoveka pišu pod pseudonimom StopBup, i nedostaje mi možda malčice taj 1, a ostale 3 njegove ličnosti ne.
A tačno sam znala da će ovako da bude, čoporativno smo ga konstantno napadali pa je puk'o i prevršio svaku meru, zapravo je za njega bolje što je u bloku, počeo je ozbiljno da puca.
Pitam se šta će biti kad se vrati i to ću da pretpostavim: doći će besan, van tokova šta se pričalo, i opet će biti banovan. Ako uopšte dođe ikad. Ja ga sve nešto "očekujem ovih dana" da se pojavi pod drugim imenom.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
Prvih sat-dva će biti

"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Tu sam, Vajstina voskrese i sve najbolje svima. Bili su mi starci ovih par dana u gosti, pa zato nisam nešto bio aktivan, mučio se u dva navrata da skuvam nešto, i u oba dva navrata izašlo da naručim iz kafane..jbg.
Tako se kaže Akkasha, Hristos vaskrese a se odgovara vajstinu vaskrese, nisam uopće vernik al poštujem sve religije, dok neko ne smara i ubedjuje da je negova najbolja ako hoče nek veruje i u vaznu za cveče meni sve jedno.
Inače za sve što se desilo Isusu mi se okupimo i prejedemo se
Tako se kaže Akkasha, Hristos vaskrese a se odgovara vajstinu vaskrese, nisam uopće vernik al poštujem sve religije, dok neko ne smara i ubedjuje da je negova najbolja ako hoče nek veruje i u vaznu za cveče meni sve jedno.
Inače za sve što se desilo Isusu mi se okupimo i prejedemo se
Fate whispered to the warrior,
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!
To je to, Akkasha.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun May 02, 2021 8:19 pm A StopBup ima više ličnosti, ili više lica, to smo svi primetili. Nekad je ok, nekad totalni ludak sa kojekakvim pričama.
StopBupe, registruj se pod drugim imenom. Budi drug. Nećemo ti uzeti za zlo.