Setih se teme gde si pisala da deluju terapijski, jer znam ljude koji nikada nisu voleli zivotinje, a sada ih imaju i vole, ako zivotinja ne moze da probudi nesto u coveku, to je vec slucaj
Slažem se. Mada ima loših ljudi koji vole životinje. Moja majka je zavolela jako tog psa, diskutabilno je kakva je kao čovek, onako, ni tamo ni ovamo, ne znam jer je u suštini ne poznajem, mislim da je dobra prema meni jer se nagledala svačega i bukvalno me se plaši, a moj otac koji je načisto lud čovek obožava mačke. I mačke mu same prilaze, sedne na klupu u naselju, čeka komšiju da igraju šah, ja sa prozora vidim sedi on, jedna mačka u krilima a još dve došle i popele se na njega lol
Neverovatno.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Setih se teme gde si pisala da deluju terapijski, jer znam ljude koji nikada nisu voleli zivotinje, a sada ih imaju i vole, ako zivotinja ne moze da probudi nesto u coveku, to je vec slucaj
Slažem se. Mada ima loših ljudi koji vole životinje. Moja majka je zavolela jako tog psa, diskutabilno je kakva je kao čovek, onako, ni tamo ni ovamo, ne znam jer je u suštini ne poznajem, mislim da je dobra prema meni jer se nagledala svačega i bukvalno me se plaši, a moj otac koji je načisto lud čovek obožava mačke. I mačke mu same prilaze, sedne na klupu u naselju, čeka komšiju da igraju šah, ja sa prozora vidim sedi on, jedna mačka u krilima a još dve došle i popele se na njega lol
Neverovatno.
Ne kazem da samo “dobri ljudi” vole zivotinje, a ne kazem ni da sam ja dobra, zapravo ne znam sta znaci biti dobar danas
I mi smo u nekim situacijama bili losi, pa tako i drugi imaju neko iskustvo koje ih je nateralo takvi da budu, treba to razumeti bez osude
Ni ja moju majku ne shvatam u potpunosti, ali krenem od toga da ne shvatam ni sebe u nekim delovima
Razumi ti čoveka koji neće da zaustavi auto da pomogne ljudima koji krvare jer će "da mu isprljaju auto".
Izvini ali ja stvarno ne znam šta je on to morao u detinjstvu i mladosti da prođe a da se ovo opravda i razume.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Ako sam uspela nesto da shvatim, nikada mi nece biti jasno zasto su zene u fazonu “cuti i trpi”
Ja sam imala nekog decka koji me je udario par puta, kupila sam mu poklon sa kojim sam mu napravila par kopci, na licu, pamtice me dok je ziv, a bolnica je odzvanjala dok su ga usivali
Treba, odnosno, valjalo bi da sutra sa mojima odem kod nekih bliskih rodjaka
I ja cu ispasti losa ako ne odem, jer nemam emociju prema tom dogadjaju, Boze sacuvaj
Ja imam sefove na svim poljima zivota i ono, ajde da vam ucinim
xxxana wrote: ↑Sun May 02, 2021 12:54 am
Meni nekad fali reci da tebi nesto odgovorim, ti ni na kom polju nisi postedjena i shvatam Viktora kada je rekao da tebi nista ne treba zameriti
Hvala što si mi razjasnila, ja mislila ljude interesuje šta mislim kad ispade ono "Ćuti, pusti je, nije ona kriva što je luda"
Dobro ljudi, možda i jesam, tj sigurno jesam, ali kako se kaže "Ako sam looda niesam gloopa"
Mn sad interesuje jel' vama išta pomaže ovo što ja pišem?
Ne, nisam to rekla, nego si prozivela razna iskustva
I sad ja koja sam imala lepo detinjstvo, treba nesto da serem tu