StopBup wrote: ↑Tue May 25, 2021 2:04 pm
Moram da priznam da mi je ova četvorosedmična zabrana pisanja odlično došla.
Do pre 10-15 dana, razmišljao sam da li ima u opšte svrhe da se vraćam na forum, kad sam se svojom nedovoljnom iskrenošću, ulepšavanjem i prećutkivanjem stvari, pa i teranjem često neke kontre kad to nije potrebno, skroz pogrešno dojmio doslovno kod svih članova sa kojima sam pisao.
Posle sam ipak shvatio da se to naravno može ispraviti iskrenim pisanjem, i da mogu svojim učestvovanjem na forumu da pomognem i sebi i drugima, naravno pod uslovom da budem iskren, a to naravno mogu da budem i od mene SIGURNO nećete više čitati prikrivenu istinu i ulepšane stvari.
Nisam baš precizno ni sebi još objasnio zašto sam to radio, ali sigurno je jedan od razloga i to, što za nekoga ko čita forum i bori se, nije neki podsticaj da čita kako neko pada.
Naravno da je to bila greška, nikome ovde ne možeš pomoći, niti mu olakšati prećutkivanjem istine u ovoj našoj borbi, ni sebi, ni drugima.
Nikad nisam lagao ovde(prećutkivanje ipak nije isto) , sem ranije, prošle godine, sam znao da kažem da sam čist, kad nisam bio, jebi ga, najiskrenije me je sramota zbog toga, i to se SIGURNO više neće desiti. Nije toga bilo nešto puno, ali je bilo.
Nikoga ne možeš osokoliti u ovoj našoj borbi, ni sebe, ni druge, prikrivanjem istine i pravog stanja stvari.
Naravno, pre svega se borim da ne bude ni povoda za to, a ako se ne daj Bože desi, neće biti prećutano.
Ove godine prećutah onaj recidiv, pa ga obelodanih posle mesec i po od njegovog završetka, opet nisam baš sebi tačno objasnio zašto sam tako uradio, a i moji u kući su sve znali u realnom vremenu, samo mi je ovde trebalo vremena da se otvorim.
Ponavljam, od mene od sada, samo kompletna istina na forumu.
Čitao sam vas svakodnevno za vreme zabrane pisanja, jeste ovaj moj post malo "tra-la-la-la", prvo hoću da vidim da li vas u opšte ima na forumu, da li imam kome da pišem, pošto mi se čini da nema nikoga zadnjih dana, a imam šta da kažem, i vama, a i o sebi.
P.s. Do neba me je sramota, i osećam grižu savesti, zbog Xxxane i Frajle. Xxxana, još me grize savest dok još nisi shvatila da nešto nije u redu, ono početkom marta, kad si mi prvo napisala onaj iskren savet, ono kad si mi rekla šta se tebi dešavalo kad si ostavila pljuge, i čega da se pazim, itd, a ja sam tad, nisam siguran, niti je bitno, ili još bio u recidivu, ili tek izašao iz njega.
Do neba izvini!