EMOCIJE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Viktor89

Re: EMOCIJE

Post by Viktor89 »

sanela wrote: Tue Apr 27, 2021 9:30 am StopBup, jel ti vidis da ljude iritiras svojim neadekvatnim komentarima? Ljudi vide da mlatis praznu slamu i lupas gluposti, a apsolutno nisi u kontaktu sa sobom i veze nemas o cemu oni govore. Potpuno je razumljivo sto ti govore to sto govore. Vrijedjas svaciju inteligenciju dok pises gluposti.
Osim ako ti cilj nije da iritiras druge, ja bih ti savjetovala da prestanes pisati na forumu. Tvoje pisanje nema nikakvog smisla ni za tebe ni za druge.

Viktore, Akasha i Xana, koji dio vas najvise iritira u njegovom pisanju? Mi smo.ogledala jedni drugima i ono sto ne volimo kod drugih i sto nas iritira i o nama govori. StopBupe, ovo nije pitanje za tebe i molim te ne bavi se njim i ne odgovaraj na njega.
Dobra si, Sanela. Pogodiš pravo. Naravno da je tako. Ne možemo u nekome prepoznati nešto što nemamo, nismo prošli ili osetili. Fora sa StopBupom je ta što je nejasan i prepoznajemo to upravo zbog iskustva.

Slažem se tu sa Xanom. Dobro je rekla, ipak je tema više od toga.

Na neku smo takvu temu i pisali, Xano. Vezano za tebe i tvoju majku. Gard koji ti smeta kod nje, imaš i sama. To ne prihvataš.

Takođe dobra tema.
xxxana

Post by xxxana »

Viktor89 wrote: Tue Apr 27, 2021 3:51 pm
sanela wrote: Tue Apr 27, 2021 9:30 am StopBup, jel ti vidis da ljude iritiras svojim neadekvatnim komentarima? Ljudi vide da mlatis praznu slamu i lupas gluposti, a apsolutno nisi u kontaktu sa sobom i veze nemas o cemu oni govore. Potpuno je razumljivo sto ti govore to sto govore. Vrijedjas svaciju inteligenciju dok pises gluposti.
Osim ako ti cilj nije da iritiras druge, ja bih ti savjetovala da prestanes pisati na forumu. Tvoje pisanje nema nikakvog smisla ni za tebe ni za druge.

Viktore, Akasha i Xana, koji dio vas najvise iritira u njegovom pisanju? Mi smo.ogledala jedni drugima i ono sto ne volimo kod drugih i sto nas iritira i o nama govori. StopBupe, ovo nije pitanje za tebe i molim te ne bavi se njim i ne odgovaraj na njega.
Dobra si, Sanela. Pogodiš pravo. Naravno da je tako. Ne možemo u nekome prepoznati nešto što nemamo, nismo prošli ili osetili. Fora sa StopBupom je ta što je nejasan i prepoznajemo to upravo zbog iskustva.

Na neku smo takvu temu i pisali, Xano. Vezano za tebe i tvoju majku. Gard koji ti smeta kod nje, imaš i sama. To ne prihvataš.

Takođe dobra tema.
Drugacije je to
Moja majka i ja smo sveta dva, a i ona moje iskustvo ne moze shvatiti, niti imamo iste osobine, totalno razlicite
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Tue Apr 27, 2021 4:13 pm

Takođe dobra tema.
Drugacije je to
Moja majka i ja smo sveta dva, a i ona moje iskustvo ne moze shvatiti, niti imamo iste osobine, totalno razlicite
Zaista, Xano?

Kako si ti njene osobine uspela da prepoznaš?
xxxana

Post by xxxana »

Viktor89 wrote: Tue Apr 27, 2021 4:22 pm

Takođe dobra tema.
Drugacije je to
Zaista, Xano?

Nemoj ovo raditi, Viktore
Nisam ti ja Stop
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Tue Apr 27, 2021 4:36 pm
Drugacije je to
Zaista, Xano?

Nisam ti ja Stop
Počinješ. Pokušaj da prepoznaš to kod sebe.
Naravno da nisi i znaš da si mi draga. Samo razmisli i sebi odgovori.
xxxana

Post by xxxana »

Viktor89 wrote: Tue Apr 27, 2021 5:00 pm
xxxana wrote: Tue Apr 27, 2021 4:36 pm
Zaista, Xano?

Nisam ti ja Stop
Počinješ. Pokušaj da prepoznaš to kod sebe.
Naravno da nisi i znaš da si mi draga. Samo razmisli i sebi odgovori.
Sta pocinjem? Ajde nastavi.. Znatizeljna sam
Ne verujem da moze da se dozivi ono sto stane u par redova, a traje danima, mesecima, godinama
Nije samo do osobina, porodicne teme su osetljive za svakog pojedinca i samo on zna koliko
Nema veze tema sa temom, da si mi nekog drugog dao za primer, pa i ajde
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Toliko čak i ja mogu da ukapiram, neke teme se ne diraju.
Odnosno, nisu za javnost.
Na kraju krajeva, može to na drugačiji način i da se pita i da se odgovori.

Drugo- nismo samo mi ovde, čita se.
Treće- ne znam kako funkcioniše ban na ovom forumu, da li Stop može da čita samo ne može da piše, ili totalno ne može ništa ni da vidi a i to je bitno, barem smo ako ništa drugo naučili da sve što napišemo biće zloupotrebljeno, tako da bismo trebali pričati o emocijama a da ne pominjemo konkretne osobe, ako je moguće (a jeste).
Ja sam nekoliko puta pomenula oca i može se zaključiti da bliski nismo, ali ništa više. To pitanje, Viktore, i to na način "sa neba pa u rebra" je zabolelo i mene, tako iznenada akamoli xxxanu. Može to i drugačije.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Ja mislim (što ne mora da znači da sam u pravu) da ova tema ne može nikako da se forsira. Na primer pitanjima, ispitivanjem...
Mislim da je jedini način da ovde napišemo nešto kada osetimo potrebu. Što je valjda i suština emocija- osetiti potrebu.

A iskreno, ne moramo uvek OVDE pisati, nije nam zabranjeno pisati svakodnevne stvari, ko hoće postavljati i muziku i iskulirati malo od teških tema.

Samo ne znam gde ćemo

Da opet ja napravim temu za "tralalala nije mi ni do čega, samo da se javim jer mi je sad samo do toga" fazon?

To je najlakše, samo ne znam da li bi nam tako učinila "medveđu uslugu". Ne znam. Da pitam Sanelu.
Sanela, treba li da forsiramo OVU temu ili ne? Iskreno mislim da i ovde možemo pisati i o usputnim stvarima/događajima jer je u svakom slučaju sve protkano emocijama.
Mislim se nešto, ako otvorim drugu temu "Svakodnica" ili nešto slično da ćemo načisto zapostaviti OVU temu, a bitna je.

Makedonec, Xxxana, Viktore? Šta vi mislite?
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Nešto čitam...ovo Viktore "Ne možemo u nekome prepoznati nešto što nemamo" što si rekao, znam da si mislio da neiskusan ne može shvatiti iskusnog, ma dobro, reći ću ime, nije sad "Ledi Magbet" pa da se ne sme pomenuti, Stop ne može u nama prepoznati ono što sam nema, pa džabe mu sve knjige i teorija ovoga sveta (a čita šund, da bar čita nešto stvarno kvalitetno) nego, možda to funkcioniše, onda u oba smera?

Ni mi ne možemo prepoznati u Stopu ono što nemamo u sebi.
Zato se nikako nismo razumeli. Samo, šta je to? Razmišljam ali ne mogu da dokučim.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Makedonec

Post by Makedonec »

To je OK, tema svakodnevica za zajebancije
Fate whispered to the warrior,
you cannot withstand the storm
and the warrior whispered back,
I AM THE STORM!!!