"Informativni razgovor"

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Viktor89

Re: "informativni razgovor"

Post by Viktor89 »

StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 12:45 pm
xxxana wrote: Sat Apr 24, 2021 12:23 pm
StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 12:20 pm

Video bih tebe da te neko konstatno napada kao on mene, da li bi uvek odrzala nivo, bi, ali za malo...
Ne bih, samo ako nisam na tom nivou, kao sto ti nisi i sluzis se jadnim stvarima i spletkama
Taj "nivo" koji on ima, ne služi ni njemu ništa. Meni taj nivo ne treba, niti ću se ikad potruditi da ga dostignem. Eto šta on ima od svog tog nivoa znanja i filozofiranja na ovu temu?
Ne služim se sigurno jadnijim stvarima nego što se on služi.
Pogodio sam te.
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Sat Apr 24, 2021 12:53 pm
StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 12:45 pm
xxxana wrote: Sat Apr 24, 2021 12:23 pm
Ne bih, samo ako nisam na tom nivou, kao sto ti nisi i sluzis se jadnim stvarima i spletkama
Taj "nivo" koji on ima, ne služi ni njemu ništa. Meni taj nivo ne treba, niti ću se ikad potruditi da ga dostignem. Eto šta on ima od svog tog nivoa znanja i filozofiranja na ovu temu?
Ne služim se sigurno jadnijim stvarima nego što se on služi.
Skrenuo si na pogresnu temu, radi se o nivou koji zadrzis u svadji
Ne radi se ni o tome u celoj priči. Radi se o tome da treba da ga vučeš za rukav da ostane na forumu. Pročitao sam na guglu ;)
xxxana

Post by xxxana »

Ni prvi ni poslednji put da ga napusta
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 11:46 am
xxxana wrote: Sat Apr 24, 2021 11:30 am
StopBup wrote: Sat Apr 24, 2021 11:17 am

To si rekla.

Ok, ostavljam vas, uzivajte bez ozmrazenog mene. Nemam ja ovde vise sta da trazim.
Citiras onda pravi post, znam na koji post mislis i sta sam tu rekla, ali si jedva docekao da ga preokrenes
Kao sto i on jedva doceka meni da sere. Nije bitno, relativno davno je bio taj post.

Idem za pola sata u prirodu, na neko druzenje, kvalitetna ekipa, nas 20-ak. Muzika sa YT iz auta, raznjici, kotlic, kartanje itd...

Trebalo bi da bude pozitivnog emotivnog naboja dosta. Ako dobijem inspiraciju, ili nesto vredno pomena, pisacu, verovatno tebi privatno. Ovde moje javno pisanje obavezno nalece na sekire i nozeve, tako da to bataljujem, i defintivno znatno redukujem forum, mozda i skroz u koliko se ovako nastavi, jer nema nikavog smisla.

1. Jesi izvrnuo i preokrenuo, to stalno radiš
2. Što kaže xxxana ni mene ne spominji
3. Nisam citirala post koji puca od patetike, zar je dotle došlo, Stope?!
Idem ja, jadan nepoželjan...
4. Ovaj sad post: jesi li gledao film "Američka lepota"?
Malograđanski život kojim niko od nas nije hteo da živi, ja sada da nekim slučajem moram da igram društvene igre dok čekam kobasice i slušam muziku iz otvorenih automobila- izmislila bih nešto da se iz toga izvučem, da pobegnem, u krajnjem slučaju da uopšte ne odem.
I xxxana i Viktor takođe, svi smo mi socijalno vrlo selektivni, na granici sa asocijalnim. Ili smo tu granicu već i prešli.

E, vidiš.
A ti si to napisao kao nešto mnogo pozitivno, super zanimljivo. Mi ne bi otišli, nama bi bila muka ići, a ti trčiš da odeš, hvališ se a ustvari samo još dublji jaz stvaraš i pokazuješ koliko ti nemaš pojma o nama, o onome što je u nama...

Ništa, idi bar jedi mešano meso. Sa 20 ljudi.

Ljudi, nema šanse on da shvati nas.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Nepotrebno dodavati ali "kvalitetnih 20 ljudi"
Ja u životu nisam upoznala 20 kvalitetnih ljudi ukupno za ovih 40+ godina, a on ide sa 20 kvalitetnih ljudi odjednom.

Scena: početak filma "Fast and Furious", roštilj, muzika, automobili, mladost, ekipa, smanji malo tu cifru, njih nije bilo ni 10. :lol:
A ispod haube "Nitro pogon", muzika je neki "Surround Sound System", zaboravih te pitati za sexy devojke da li im je hladno u "topićima", mislim ipak je još april.
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Namerno sam napisala u 2 posta.

Ne zna se šta je gore.

Prvi post
Stope- ako govoriš istinu, i imaš u životu 2 kvalitetna čoveka dovoljno je i živi normalno ili ono što ti misliš da je normalno i tebi jednostavno prija.
Kao što rekoh- za nas bi to bila dosada i mučenje, ali ako ti tako vidiš sreću, šta te sprečava tako da živiš? Mi te sprečavamo?

Drugi post
Jednostavno, lažeš. Kojih 20 ljudi?!

Ja se previše raspisala... dobaci mi jednu kobasicu, Stope, kad si već tamo e jedino me sad zajeba što sam ogladnela 😂
J. V. Gete (1749 - 1832)
xxxana

Post by xxxana »

Bukvalno to, Akasa i jednu osobu ako imas sa kojom se uklapas, vrh.. Da se kapirate, da ne morate ni rodjendane da pamtite, nista
Meni nikada neki posebni datumi nesto nisu znacili, a ljudi se uvrede i na to
Tek oni sto pamte sve kao Stop, ma idi
Interesantna mi je ta tema.. Strasno sam asocijalna, da ne volim ni kada me neko u prolazu pita koliko sati ima
Zato cesto idem sa psom na neka “zabacena” mesta, njemu lepo, meni lepo, jedino ako nemam u tom trenutku auto, pa odem u park i nakaci mi se neko takodje sa psom i pricao bi, a ja ne bih da ispadnem nepristojna, ali brate ne mogu to izdrzati i onda kada ode, prodisem
Od svih ljudi sto se smeju, ja zapazim one (ne znam kako to da nazovem) na iskrenim ljudima se vidi nesto drugacije
Stop nas ne shvata i ako prebacimo to u realni zivot, kako ti da nadjes osobu sa kojom se kapiras? Ne bih mogla slusati sada tra la la price i nadovezivati se na njih, nemam sta da kazem
Sta li je Stopu sa nogom? Pitam se
Viktor89

Post by Viktor89 »

Akkasha Come Back wrote: Sat Apr 24, 2021 4:08 pm Namerno sam napisala u 2 posta.

Ne zna se šta je gore.

Prvi post
Stope- ako govoriš istinu, i imaš u životu 2 kvalitetna čoveka dovoljno je i živi normalno ili ono što ti misliš da je normalno i tebi jednostavno prija.
Kao što rekoh- za nas bi to bila dosada i mučenje, ali ako ti tako vidiš sreću, šta te sprečava tako da živiš? Mi te sprečavamo?

Drugi post
Jednostavno, lažeš. Kojih 20 ljudi?!

Ja se previše raspisala... dobaci mi jednu kobasicu, Stope, kad si već tamo e jedino me sad zajeba što sam ogladnela 😂
Ja bih suvi vrat.

Pravo si mu pitanje postavila - šta te sprečava tako da živiš.
Viktor89

Post by Viktor89 »

xxxana wrote: Sat Apr 24, 2021 4:30 pm Bukvalno to, Akasa i jednu osobu ako imas sa kojom se uklapas, vrh.. Da se kapirate, da ne morate ni rodjendane da pamtite, nista
Meni nikada neki posebni datumi nesto nisu znacili, a ljudi se uvrede i na to
Tek oni sto pamte sve kao Stop, ma idi
Interesantna mi je ta tema.. Strasno sam asocijalna, da ne volim ni kada me neko u prolazu pita koliko sati ima
Zato cesto idem sa psom na neka “zabacena” mesta, njemu lepo, meni lepo, jedino ako nemam u tom trenutku auto, pa odem u park i nakaci mi se neko takodje sa psom i pricao bi, a ja ne bih da ispadnem nepristojna, ali brate ne mogu to izdrzati i onda kada ode, prodisem
Od svih ljudi sto se smeju, ja zapazim one (ne znam kako to da nazovem) na iskrenim ljudima se vidi nesto drugacije
Stop nas ne shvata i ako prebacimo to u realni zivot, kako ti da nadjes osobu sa kojom se kapiras? Ne bih mogla slusati sada tra la la price i nadovezivati se na njih, nemam sta da kazem
Sta li je Stopu sa nogom? Pitam se
Uh. Pa tebi bi to bilo jako teško, jer si zatvorena. U globalu je teško prepoznati nešto u nekome. Takođe zapazim to u ljudima o čemu pričaš, mislim da te razumem tu. Valjda zato što smo u ku***.
Akkasha Come Back

Da, noga 😂
J. V. Gete (1749 - 1832)
Locked