licaninsasela wrote: ↑Thu Apr 08, 2021 1:55 pmotvorila se i pise i razumije sta joj pisem frajla. ti ne razumijes o cemu pricamo jer nisi bila u takvom problemu. otvorila se samo ti to ne vidis.Frajla wrote: ↑Thu Apr 08, 2021 1:43 pmNisi uspeo da je navedes da se otvori i piselicaninsasela wrote: ↑Thu Apr 08, 2021 1:33 pm
o cemu ti pricas ?sta ja to sa ksanom nisam uspio sto sam naumio?na sta ti uopće aludiras frajla? sta se to i tvojoj glavi roji de mi pojasni<? sta ja zelim i trazim od ksane? nemoj izmedu redova nego da svi rrazumijemo sta jato nisam uspio kod ksane?jasno i glasno te molim
Pojma ti nemas da li sam ja bila u takvom problemu ili nisam. Opet se bavis nagadjanjem
Nisam htela da se mesam, a sada vidim da sam trebala, kada si joj sugerisao da pokrene pricu sa majkom ponovo
I ja sam dugo bila tog misljenja da stvari moraju biti ciste ali tek kada sam shvatila da se neke osobe ne mogu menjati i to posebno sa 50-60 godina, i da su to njihovi karakteri i da ne umeju drugacije- ja sam procvetala
Ja u ovom slucaju govorim o svom ocu.
Toliko sam snage i terapija potrosila ( porodicnih) da bi pokusao da razume sta to mene pravi nervoznom i navodi na recidiv ali bezuspesno. Svako voli sebe previse da bi mislio na svoju decu i druge. Zasto mislis da je Xanina mama razumnija od mog tate ili tebe sada u ovoj situaciji?
Tek kada sam preuzela pdgovornost za sebe, sam pocela ziveti bez ikakve stege. Ne treba mi vise odobravanje od roditelja ili da me isti omalovazavaju i ruse samopouzdanje.
Znaci Xano, tu snagu koju si zelela da potrosis na mamu, prebaci na sebe i da gradis svoj zivot i samopuzdanje.
Meni je trebalo dugo da shvatim da nisam vise njihovo dete koje treba stalno da se pravda jer je pravila greske, ego odrasla osoba koja stoji iza svojih postupaka.
Pojma ti Liko nemas, nabadas pa ces mozda i ubosti. To je sto nervira kod tebe. Sve scenarije navedes pa kapiras jedan mora da upali