Pozdrav i za tebe.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Apr 05, 2021 9:54 pm Joooooooooooooj IDIOTE dođe mi da počupam kosu sa glave (Stope, tebi se obraćam jer postoji opcija da ne shvatiš da se tebi obraćam, kao što 90% stvari kuuurca ne kužiš ionako)
Xxxana je počela da rešava bitne stvari u životu, veoma bitne, ti tvrdiš da joj želiš sve najbolje i da ti je posebno draga, pa odjebi onda sa ove teme BAREM to
Ne mogu da verujem da si napisao "ovo je SAMO FORUM"
za nas nije "samo forum" i ako to ne kontaš, a ne kontaš, i nikad i nećeš...
I ja se izvinjavam na ovom postu, jebote ne verujem. Na kraju će oterati ljude koji su u sred priče da odu u pp.
Draga xxxana, počinje da mi se stvara slika, nažalost.
Ja zapravo imam sreće da se na mene nasrće fizički, jednom smo se dotakle te teme, ono što ja najviše mrzim, ah da, to beše u pp, znaš na šta mislim, ono dođem kući ona dva dana ćuti...
Nastavite vas dvoje, ako uopšte možete posle ubacivanja ovog...više nemam reči.
Viktore, pozdrav i za tebe.
Nemoj ti pogrešno da me shvatiš, nisam mislio na tebe i tvoje jako iskustvo - poštujem.
Znam kako je ona teška, a ti i licaninsasela, očito, imate neki pristup tu, ipak se otvorila. Ne bi niko tu trebao da se meša, a još manje da koristi ove bolne teme, d joj priđe, kao ovaj što ne može nikako i to ne prihvata, jer nije taj nivo, pa se služi svim onim što mu se nađe.
Završio sam.