O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by licaninsasela »

pijem caj i idem na pijacu. oram naci kljuc za bicikl jer ekipa krade bicikle za piz dopa a imam neku gadnu zensku pilu od bica sa kojeg se ne skidam.
trazim kljucod bukse di ga drzim a i ljuc da ga mogu zakljucati,imam bolest zaboravljanja izgleda jer se nicega ne sjecam od jucer di sam sta ostavio. to je nevjerovatno.
slusaj asaka i evo ti da razmisljas o zivotu
https://youtu.be/0zb2gb6wIdw
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Fri Apr 02, 2021 11:15 am
pijem caj i idem na pijacu. oram naci kljuc za bicikl jer ekipa krade bicikle za piz dopa a imam neku gadnu zensku pilu od bica sa kojeg se ne skidam.
trazim kljucod bukse di ga drzim a i ljuc da ga mogu zakljucati,imam bolest zaboravljanja izgleda jer se nicega ne sjecam od jucer di sam sta ostavio. to je nevjerovatno.
Isto 🤣

Nego ne mogu sad slušati muziku, ja imam neku svoju "plej listu" i slušam kad mi dođe, legnem, slušam muziku i uživam.

Da te ne lažem, jer sad davno primetila da je tebi muzika jako bitna ali ne možeš naterati ljude da slušaju što i ti.
Tako sam nekad i ja u oduševljenju objavljivala nešto što ja slušam i skužila da o ukusima definitivno se ne može raspravljati, tako da sada pustim nekome nešto jedino ako je dobro a nepoznato ili makar manje komercijalno.

Na primer, ovo nije samo cover, ovo je neverovatno a kladim se da niko od vas nikad nije čuo ni da postoji tamo neki Petr iz Belorusije.
Čak mi se sviđa više nego original, nisam nešto generalno luda za Deep Purple, mada ih poštujem, da su imali talenta, jesu.

https://youtu.be/t5QpqrEFj0o
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Fri Apr 02, 2021 1:03 pm
licaninsasela wrote: Fri Apr 02, 2021 11:15 am
Isto 🤣

Nego ne mogu sad slušati muziku, ja imam neku svoju "plej listu" i slušam kad mi dođe, legnem, slušam muziku i uživam.

Da te ne lažem, jer sad davno primetila da je tebi muzika jako bitna ali ne možeš naterati ljude da slušaju što i ti.
Tako sam nekad i ja u oduševljenju objavljivala nešto što ja slušam i skužila da o ukusima definitivno se ne može raspravljati, tako da sada pustim nekome nešto jedino ako je dobro a nepoznato ili makar manje komercijalno.

Na primer, ovo nije samo cover, ovo je neverovatno a kladim se da niko od vas nikad nije čuo ni da postoji tamo neki Petr iz Belorusije.
Čak mi se sviđa više nego original, nisam nešto generalno luda za Deep Purple, mada ih poštujem, da su imali talenta, jesu.

https://youtu.be/t5QpqrEFj0o
slazem se u svemu sto si rekla.i o ukusima se ne raspravlja. ali na svojoj temi mogu kuzis sta hocu naravno dok me Sanela opet ne zatvori a nece sad jer vidim da me pusta da napravim neku prekretnicu. a dala mi je savjet i sve mi ojasnila uz napomenu da zna kako cu ja opet napraviti po svome ali imo sam hrabrost sve joj reci sto me tisti i jebe jer joj vjerujem kao osobi.
https://youtu.be/D97gP-1zyqQ
https://youtu.be/D97gP-1zyqQ
Akkasha Come Back

OK
Ja čisto nešto da napišem, jer je meni nekako ovo "glavna tema", ne znam zašto imam taj trip ali čini mi se da i drugi imaju. Ono, za svakodnevne razgovore, ćaskanje i tako to.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Fri Apr 02, 2021 5:16 pm OK
Ja čisto nešto da napišem, jer je meni nekako ovo "glavna tema", ne znam zašto imam taj trip ali čini mi se da i drugi imaju. Ono, za svakodnevne razgovore, ćaskanje i tako to.
ma jebes temu. ionako ko je sada ovdje ne skida se sa nicega a ko se misli skidati citat ce matematiku i racunati kad ce ga đank pustiti. ima hrpa toga.tako da ne citaju ova sranja. samo ovo nisu sranja sto ti pises nego ozbiljne stvari
Akkasha Come Back

licaninsasela wrote: Fri Apr 02, 2021 5:21 pm
Akkasha Come Back wrote: Fri Apr 02, 2021 5:16 pm OK
ma jebes temu. ionako ko je sada ovdje ne skida se sa nicega a ko se misli skidati citat ce matematiku i racunati kad ce ga đank pustiti. ima hrpa toga.tako da ne citaju ova sranja. samo ovo nisu sranja sto ti pises nego ozbiljne stvari
Da, ali ja te ozbiljne stvari pišem kod mene na "Moj kut (ak)", mada sam se bila pogubila gde šta piše, vraćam se k'o voz u kolosek.

Što se tiče jučerašnjeg razgovora na svim temama, svaka ti čast, ispao si tolika drugarčina i prijatelj iako stalno ističeš da ovde prijatelja nema, u svakom slučaju meni si dosta pomogao da sama sebe shvatim pa makar i da si lupetao iz čiste dosade i da ti prođe vreme, ja sam "iskopala" dovoljno da zaključim nešto o samoj sebi.

Idem da gledam seriju 🤣
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
licaninsasela

Post by licaninsasela »

idem da mijesim kruh da moze sutra da se posveti.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Fri Apr 02, 2021 11:09 am
ja peder jesam a stopili ne shvaca
Shvatam, hahahhah.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Evo upravo se završila emisija o lečenju zavisnosti na TV Hram. Govorili su štićenici "Zemlje živih", ogranak Brajkovac. Svidela mi se rečenica koju je izgovorio kockar koji je prošao njihov program: "Ja ne vidim način da neko pobedi bolest zavisnosti, dok se duhovno ne opismeni." Ne citiram je ja ovde sad kao neki aksiom naravno, ali jesam za duhovnost i duhovno opismenjavanje.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Viktor89

Post by Viktor89 »

StopBup wrote: Sat Apr 03, 2021 9:54 pm Evo upravo se završila emisija o lečenju zavisnosti na TV Hram. Govorili su štićenici "Zemlje živih", ogranak Brajkovac. Svidela mi se rečenica koju je izgovorio kockar koji je prošao njihov program: "Ja ne vidim način da neko pobedi bolest zavisnosti, dok se duhovno ne opismeni." Ne citiram je ja ovde sad kao neki aksiom naravno, ali jesam za duhovnost i duhovno opismenjavanje.
Kako to možeš gledati? Meni lično bolno.
Post Reply