Sem toga, na nekoliko različitih mesta sam pisala o svojim fizičkim problemima, pa hajde otvorila sam temu da sve to nekako napišem na jednom mestu a sigurna sam da nisam jedina koja ima fizičke zdravstvene probleme.
Prvo, pisala sam o isedku iz leve bradavice, Sanela mi je rekla da idem makar na ultrazvuk, ja sam to prvo i učinila ali dalje nisam išla.
Da ne ponavljam sto puta, osećam bol u dojkama juče sam ukapirala kad- kad nosim ceger za kupovinu i kupim recimo 2l mleka, 1,5l soka, to je već težina neka (moram ponovo početi ranac da nosim).
Na ultrazvuku mi je Dr rekao "policistične dojke, obe" ali je dodao da je to skoro "normalno".
Nikad, inače, nisam bila od onih devojaka dok sam bila mlađa koje su govorile "Bole me grudi, treba da dobijem".
Na Google sam tražila milion puta i evo konačno malopre nađem odličan tekst- nije mi ništa izgleda.
I moja majka mi rekla malopre: "Pa i mene boli ali ja ćutim".
Evo link, ja sam ako ne oduševljena, ono barem mi je lakše!
Čak i te ciste nisu opasne i stalno kada vršim samopregled ja ih ni ne osećam.
Danas sam tj malopre ukucala da nađem na drugačiji način i uspela sam. Meni su inače dojke počele da se povećavaju posle 40-te a u novembru 2019. sam išla kod privatnika zbog iscedka iz bradavice.
S'obzirom na pandemiju ovde nijedan doktor specijalista ne radi, samo privatnici, pa sam nekako izgurala celu 2020 bez doktora, a to iz bradavice još uvek imam, svaki drugi- treći dan iscedim po malo (liči na bubuljicu).
Verovatno je neka mlečna žlezda...
Juče sam morala da držim dojke u rukama (zamislite scenu

Da ne tupim više, evo ovde odličan link:
https://www.krenizdravo.hr/zdravlje/sim ... laziti-bol