O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
- Akkasha Come Back
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Lorelei (Lorelaj se čita)
Kakvo predivno ime i kakva lepa balada- Scorpions
https://youtu.be/mkhoPwD19A4
Kakvo predivno ime i kakva lepa balada- Scorpions
https://youtu.be/mkhoPwD19A4
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
De malo stanite na loptu. Kapiram da vas stop nervira, pa pokazite da vas ne zanima i zaobidjite njegove komentare. Svaku temu sjebete prepucavanjem s njim. Isto kao kad macka ganja svoj rep, samo u krug.
Stop, sada se psihoterapija radi online, tako da tvoj argument o tome da ne mozes izaci iz kuce mozes okaciti macku o rep. Isti taj rep koji ganjas konstantno, a i ostali skupa s tobom.
Vi umjesto da ste pametniji, pa se bavite drugim, svojim sadrzajima, pokazujete da vam se lakse baviti nekim drugim, nego samim sobom. To se zove distrakcija, odnosno ometac i skrece vam paznju sa sebe na nesto na sta nemate nikakav uticaj.
Na vama je sta cete, svakom pojedinacno, sta cete i kome napisati.
Stop, sada se psihoterapija radi online, tako da tvoj argument o tome da ne mozes izaci iz kuce mozes okaciti macku o rep. Isti taj rep koji ganjas konstantno, a i ostali skupa s tobom.
Vi umjesto da ste pametniji, pa se bavite drugim, svojim sadrzajima, pokazujete da vam se lakse baviti nekim drugim, nego samim sobom. To se zove distrakcija, odnosno ometac i skrece vam paznju sa sebe na nesto na sta nemate nikakav uticaj.
-
pa vidis da bjezim kad mi se pojavi na mojoj gadljivoj stranici da svagdi stavi sapu i zagadi prostor. nemoj uvijek mene kriviti za sve boil me kurac iskreno za stopa. et ti mu objasni jer si pametnija al sta ce i to vrijediti kad ce taj dan nestati struje kad bude imo on line termin a mozda jos gore bude muski teraput a znas da on to tek ne voli. to mora biti riba, po mogucosti jebozovljiva terapetkinja da bi se on njoj mogo otvoriti cetiri prsta ako taj dan bude struje u selu ili ako ne bude paradajz iso saditi ili prodavati pa nece moci radi biznisa.eto ti mog misljenja o njemu.sanela wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 8:49 pm De malo stanite na loptu. Kapiram da vas stop nervira, pa pokazite da vas ne zanima i zaobidjite njegove komentare. Svaku temu sjebete prepucavanjem s njim. Isto kao kad macka ganja svoj rep, samo u krug.
licaninsasela beži od StopBupa. Vrh.
- Akkasha Come Back
Sergej Jesenjin
U kurac pošalji sve i svakoga
Vjetar se s juga surv'o,
I luna nije prošla –
A zašto ti kurvo
Noćas nisi došla?
Nisi došla ni noću,
Nit se javila po danu.
Misliš da ja drkat hoću?
Ne! Druge jebem i u ranu!
Ne tuži, druže, ne kukaj zaboga,
Drži konja za uzdu u jizdu,
U kurac pošalji sve i svakoga –
Da tebe ne bi poslali u pizdu!
*Pjesma preuzeta iz knjige Ruski bordel muza, Feral Tribune, 2000.; prevod & prepjev Milorad Stojević & Vanja Švačko
U kurac pošalji sve i svakoga
Vjetar se s juga surv'o,
I luna nije prošla –
A zašto ti kurvo
Noćas nisi došla?
Nisi došla ni noću,
Nit se javila po danu.
Misliš da ja drkat hoću?
Ne! Druge jebem i u ranu!
Ne tuži, druže, ne kukaj zaboga,
Drži konja za uzdu u jizdu,
U kurac pošalji sve i svakoga –
Da tebe ne bi poslali u pizdu!
*Pjesma preuzeta iz knjige Ruski bordel muza, Feral Tribune, 2000.; prevod & prepjev Milorad Stojević & Vanja Švačko
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
-
pa jos malo te pameti ako imam u glavi necu da mi jedan lik popije sa tim da dvije godine razmislja dal je peder ili nije dal je danki ili nije, dal ima roblem ili nema a zajebava sve oko sebe. jer ne moze izdrzati da negdje ne stavi svoju sapu ko macka
znas onu pjesmu o macki jer svi znamo da su macke sebicna stvorenja samo je ibrca napravio metaforu pa zenu prikazao kao macku ali isti kurac kad su zle i jedne i druge i mogu unistiti svakog muskarca. tako i stopili. evo mu psihoterapija preko muzike al đaba kad on ne shvaca tko je ibrica i ne cijeni njegov rad i djelo
https://youtu.be/VDbxzKAv9B4